Gizli Üye(36-45)+1 yılbu eylemin içinde ''yarar'' kelimesi hiç geçmemeli, büyütme için bile olsa. Yapılan sonuçta hem sağlıklı değil, hem de haram.
137 Yorumla
Soran+1 yılorası öyle tabi. alıştık bir kere.
Cevap sahibi+1 yılama vazgeçmek elinizde.
Soran+1 yılinsan bu lanet şeye alışınca vazgeçemiyor bea. içkiyi bıraktım onu bırakamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılisterseniz bunu da bırakırsınız. Bekar mısınız?
Soran+1 yılevliyim 5 vakit e namaz kılarım.
Cevap sahibi+1 yılo halde bunun bilincindesiniz. Bunu bilerek yapmak sizde vicdanda yapar. Bu sizi normal hayatta da yanlışlığından dolayı rahatsız eder diye düşünüyorum. Şimdi bana Kezban diyecekler belki ama özellikle böyle yanlış bir eylem gördüğümde hatırlatmak istedim. Tercih- karar elbette buna rağmen sizin. Eşimde bende sizin gibiyiz, hassasiyet noktasında dinle.
Bunun yanlışlığını Lut kavmini bilirsiniz, oraya kadar dayanıyor. Eşiniz nasıl kabul ediyor oda ayrı boyutu olayın.
Soran+1 yıloluyo bir kere. neyse teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yıleşiniz nasıl izin veriyor?
Soran+1 yılgözüm dışarıda olmasın. ben memnun olayım diye katlanıyor. artık okadar benimsediki az daha ince olsa zevk bile alırsın dimi dediğimde. bence de diyor. gençlerin. %80 i veriyor artık. hep p*rno merakı erkeklerde bunu tetikliyor bence. dürüst olun. sizin eşiniz hiç kalkıştımı böle bir şeye
Cevap sahibi+1 yılhayır, kalkışmadı. Haram olduğu için bunu hiç gündem bile etmedi. Etse idi ne yapardım? sanırım boşanırdım. Acaba bazen okuyoruz, normal doğumdan sonra vaji. eski yapısında kalmıyormuş, genişliyormuş, bu etken olabilir mi?
Soran+1 yılhayır. gayet normal ve benim alet de gayet kalın. sorun şu. benim aldığım aşırı zevkten dolayı vazgeçememem. ve tahminimce aşırı seks isteklisi olmam. işimiz muhabbet ne de olsa profiller gizli. muhafazakar bir ailenin cinsel ilişki yapısını merak ettiğim için sorıcam. oral bile mi yapmıyorsunuz birbirinize.
Cevap sahibi+1 yılnormalse neden gerek duydunuz? Sorunuza cevabınız nedir kendiniz için?
Soran+1 yıle anlattım ya. e szide durum nedir. bir önceki cvb mı tekrar okursanıuz ;-)))
Cevap sahibi+1 yıloral konusunda siz kendi adınıza cevap vermediniz.
Soran+1 yılanlamadım ama. evet ikimizde büyük bir zevkle oral yapıyoruz. hatta neredeyse boşalma olayın da gircez. buyrun sizde durum nedir.
Cevap sahibi+1 yılanal dışında sınır yok bizde. Fakat eşinizin sizin yanlışınıza karşı gelmemesine bir bayan olarak üzüldüm. Sonuçta oda analın ne kadar haram olduğunu biliyordur ve bir erkek için asla değerlerimizden taviz vermesi hiç insani değil. Hesap onun içinde geçerli olacak çünkü.
Soran+1 yılbenim kuvvetim yerinde olsun hergün yapasım var. ve en az 2 posta atarım. normal bir durummudur. sizde nasıl ilişki ve boşalma sıklığı
Cevap sahibi+1 yılben başka bir duruma dikkate aldım, alttaki cevabımı okuduysanız.
Soran+1 yılanladım. doğru haklısınız. bende soru sordum. benim kuvvetim yerinde olsun hergün yapasım var. ve en az 2 posta atarım. normal bir durummudur. sizde nasıl ilişki ve boşalma sıklığı. diye...
Cevap sahibi+1 yılözür dileyerek her şeyi heva ve hevesi olmuş bir bayan hemcinsimde olsa saygı duyamadığımdan cevaplamak istemiyorum. Eğer ki bu yanlışa karşı gelmiş, duruş göstermiş biri olsa idi saygı duyardım .Ama midem bulandı bu duyarsızlığına. Bana alınmayın lütfen. Samimiyetimle ne hissettiğimi yazıyorum.
Soran+1 yılanladım ama türk aile yapısının gerçeği bu. kocayı memnun etmek. 2*2 4. sizin ile düşündüğüm şekilde muhabbeti sürdüremeyeceğiz. düşüncelerinizi belirtmenizden de rahatsız olmadım . teşekkürler. iyi günler. he siz gizli konumda da olsa paylaşmıcanız belli yatak olaylarını.
Cevap sahibi+1 yılkocayı memnun etmek sınırı dahilinde olur.Anal haramdır ve bir bayan evliliğini tehlikeye bile atsa Allah'tan utancından bunu yapmaz.Değil eş, trilyon verseler yine yapmaz. Eğerki Allah utancı ve ahlaki değerleri varsa.Eşime aşığım.Ama bunu istese benden evi terk ederim.Hayır demesini kadın bilmeli.O hesap onun içinde geçerli.Bunları yazaeken aslında üzülüyorum, kırıyor olabilir miyim karşımdakini diye.Rencide olmanızı istemem.Kırılmayın lütfen.Bunlar benim samimi düşüncelerim. Saygı duyamıyorum
Cevap sahibi+1 yılhaksız mıyım?
Soran+1 yılhaklısınız tabiki. ben biraz muhabbete vurdum işi ona da siz yanaşmadınız. canınız sağolsun
Cevap sahibi+1 yılhaksız olmam bir bayanın ne olursa olsun harama dik durması gerektiğimiydi? Eşiniz bu harama ortak olmasa idi emin olun fikirlerimizi paylaşabilirdik buradan. Ama saygı duyamadım, midem bulandı bir kadının bunu yaşamasına. Hele ki muhafazakar bir kadının. Sanırım eşinizde ben gibi örtülüdür Hiç yakıştıramadım.
Hadi koca ister ama kadın neden bunu kabullenir , bu kadar mı aciz?
Soran+1 yılyani şimdi gizlice yatak sırlarımı paylaşmamıza. hınzırca paylaşımlarda bulunmamıza eşimin dik durmaması mı engel.
Cevap sahibi+1 yılO örtülü hemcinsimin adına çok üzüldüm kardeşim. Muhtemelen örtülü olmasa da sizin gibi dini hassasiyeti olan biri,bunu bizim cenahtakilerin yapması, dinden bihaber olanların elini de güçlendirmez mi? Sonrasında Allah'la baş başa kaldığımız,huzur bulduğumuz namazda.. İnsan gözyaşlarına boğulur..
Zinadan ne farkı var bunun ALLAH katında kardeşim.. Lütfen bana alınmayın.Kendime gelemedim sizin gibi hassasiyeti olanların dahi düştükleri bu durumdan. Eşimde bende imam hatipliyiz.Aynı dili konuşan
Soran+1 yılisterseniz gizliliğimi kaldırayım 2 dakkalığına beni ekleyin daha sonra mesaj yolu ile dvm ederiz. ben çıkacam çünkü bu muhabbet çok su kaldırır. işyerinden giriyorum da.
Cevap sahibi+1 yılHayır, sorun olsa idi sizin çok yüzeysel sadece çözüm olabilecek sınırlılıkta cevaplayabilirdim. Benim mahremim eşimle aramdadır. bunu burada ifşa edecek kadar sığ ve basit biri değilim kardeşim. Eşinizin size zemin hazırlaması midemi bulandıran kısmıydı. Onu kast ettim.
Cevap sahibi+1 yılburadan yazarsanız cevaplarım sorunuzu, özelden eklemiyorum.
Soran+1 yıleşinize peki ağzınıza boşlamasına izin veriyor musunuz.
Cevap sahibi+1 yılgüncelleme ne demek hhhhhhhhhh? Özelime girmem demiştim size.
Soran+1 yılsiz bilirsiniz. benim amacım gizliden gizliye hınzırca bir +18 muhabbet sardırmaktı. ben çıkacam toparlarsanız. burdan dvm ederiz yarın isterseniz +18
Cevap sahibi+1 yılhhhhhhhhhhh ne demek?
Soran+1 yılanladım kızmak demek heralde. siz bilirsiniz. eklesenizde gizlice dedikodu yapsaydık ne kaybederdiniz. hergün laflardık. ii akşamlar. ne yapalım peki
Soran+1 yılçıkıyorum. iyi akşamlar teşekkür ederim. iyi niyetli çabanız için
Cevap sahibi+1 yılnamaz kılarken Allah'la baş başa kaldığınızda ar edersiniz bu hep böyle devam edemez eğer ki inançlıysak.
+1 yılE bulmuşsun bir yöntem daha ne soruyorsun bu biiir. İkincisi zeytin yağı fısfıs tan nasıl çıkıyor yoğun olduğu halde?
03 Yorumla
Soran+1 yılfıslayarak çıkmıyor tabi. akarak çıkıyor ama püskürterek çıktığı için ii oluyo. el değmiyor yani. sormamın nedeni benim gibi düşünenleri görmek. ve belkide bu sayede bişeyler öğrenmek. o kadar salakça soru varken bu soruyu mu gereksşz buldun. alemsin yahu.
- +1 yıl
Cevaplar belli değil mi? Kremler var vaselin vs bebek yağları :))
Soran+1 yıltamam kardeş. anlatamadım galiba saol.
+1 yılFiesta çilekli tek geçerim yanında durex fatherlite prezervatif olcak tabiki
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm. bir arkadaş link verdi az önce. üstelik ucuz da.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- 00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDurex masay yagi var. Masaj icin kotu ama kayganlik hissi cok iyi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnalda değil ama normal ilişkide durex play kullanıyorum sevgilimle. İkimizde çok memnunuz
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvett
- +1 yıl
Normal ilişkinde sulanmıyo rmusun ki?
Cevap sahibi+1 yılÇok değil zaten 18 yasındyım yeni yeni ilişkiye giriyorum bakireliğimi yeni kaybettim o yüzden alışana kadar kullanıyorum
Soran+1 yılvay be daha 18 inde deneyime bak bea
Cevap sahibi+1 yıl18 cinsellik için ideal bir yaş bence hem cok erken olarakta görmüyorum
Soran+1 yılöle tabi
vajinanin suyu analada yetiyor,dogal kayganlastirici
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeterince sulanıyorum kayganlık analada yetiyor
36 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖnce parmaklar yeterince azdırıp yalarsa yapmasını biliyorsa girer ne yalanı fazla kalın değil
Soran+1 yılmarizzle benim eşiminde oldu bir kaç kere hemde folloş da değil yani. gayet de dar. olay ne biliyormusun bence. çok kez farkettim. kadın eğer o akşam büyük tuvalete çıktıysa ve anüs yolu rahatsa tükürükle bile alıyor. hatta 15 cm.in dibini buluyosun. he bir de tam tersi büyük tuvalete çıkamama durumu mevcutsa o gece anal çok berbat geçiyor.
- +1 yıl
nasiiii bir döt var sende kendi kendine sulanıyo mk yaaaa
- +1 yıl
oral varsa soru yoktur cevaplayan gerekenı yazmıss zaten
mikrop orda var zaten, IIIGGGHHH
12 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. hak yolu dururken harama gitmeyi hiç düşünmedim
12 Yorumla
+1 yılAnal dinen günah diye biliorum
01 Yorumla- +1 yıl
Eee ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılDurex'in ucuz kayganlaştırıcıları var
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm. bir arkadaş link verdi az önce. üstelik ucuz da.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer