sevgilimle anal seks deneyecez ama hangı kremı kullansak bılmıyoruz
deneyenler tecrubelerını paylasırsa sevınırım.
deneyenler tecrubelerını paylasırsa sevınırım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabalar Arkadaşım.
Anal seks deneyeceksiniz ve ilk tecrübe soruşturuyorsunuz. Size en net yolu açıklayayım. Biraz uzun olacak ama muhakkak okuyun.
Anal ilişkiye gireceğiniz zaman dikkat etmeniz gereken en önemli şey muhakkak kaydırıcı madde kullanmaktır. Bunu açacak olursak;
- Çoğu arkadaş tükürük der ama YANLIŞ: Tükürük gerekli kayganlığı asla göstermez ve çabuk kuruyacağı ve deri tarafından emileceği için en fazla 2 sürtünmede kuruyacaktır, asla yapmayın.
- Vazelin: Vazelin içeriğinde petrol ürünleri bulunuyor. Bu yüzden kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmem.
- Bebek Yağı: Bu ürün hakkında bilgim yok.
- Kayganlaştırıcı Jel: Bu iş için üretilen kaydırıcılar var. Asıl amaçları vajinal kuruluklar içindir fakat kayganlığı ve kuruma süresi arttırılmış ürünler var, onlardan kullanmanız en sağlıklı yöntem olur.
Anal ilişki öncesinde muhakkak önsevişme yapın ve siz ıslanana kadar bu önsevişmeyi devam ettirin. İlerleyen sürelerde ise kayganlaştırıcıyı partneriniz anüsünüze kısmi olarak döksün ve kendinizi asla ama asla kasmayın, rahat bırakın.
Önce dairesel hareketler ve ardından işaret parmağı ile yoklamaya başlasın, kayganlaştırıcı dökmeyi ihmal etmesin. İşaret parmağının ardından orta parmağa geçsin ve anüsü kibarca genişletmeye çalışsın, zorlamadan ve sabırla...
Bunu yapmasının sebebi anüs "çıkış noktasıdır" ve çıkış işin var. Bu olayda ise tam tersine iş yapılacağı için burayı alıştırmak gerekiyor.
Yeterli kayganlık ve hissedilir genişlik olduğunda ise ilişki yaşamaya başlayabilirsiniz... Böyle bir cevap verdiğim için çok kişi bana "böyle anlatılır mı" yok efendim "sen uzmansın çok yaptın" gibi sorular soruyorlar, cevap vereyim...
Ömrümde 1 kişiyle ilişkiye girdim, evleneceğim kişiye kadar da kimseyle girmeyi "DÜŞÜNMÜYORUM". Bu tür bilgilerle yaklaşık 3,5 4 yıldır ilgiliyim. Ülkemizde cinsel açlık %90 fakat cinsel bilgi %10. Hiç değilse doğru bilgi vermeye çalışıyorum :)
Teşekkürler...
Ahhahaha :) Teşekkür ettim :) Haydar hoca kadar bilemeyiz, adam yılların tecrübesi :)
Bu iş için durex in özel kremleri var. Onlardan alabilirsiniz.
tesekkur ederım..
Canim bebe yagi kullan tabi once partnerin yalasin biraz hem a.. hem g.t deligini.. a.m. suyun gotune kadar gider birazda bebeyagi tamamdr.. acimiyo..
hımm tesekkur ederım canım bebe yagını denıcez
Rica ederim canim.. :)
Krem falan işin tadını tuzunu kaçırıyo ! Güzel temizliğini yap yalasın öyle başlayın BENCE :)
temızlıkte sorunumuz yokta senın dedıgın sekılde cok acır gibime gelio :)
zaten vıcık vıcık olmaktan nefret ederımde oylesıde cok zor ya
çok inleyerek orgazmı yaşayabilirsin
Cevap
7Cevap
en iyi güneş kremleri ve bebe yağıdır pompişe devam ;)
en iyi kaydirici yumurta akı dir. 1 kez surersin penis dibine kadar da girse anlamazssin
En guzeli bebe yagı.off
herhangi bir kas gevşetici anüsün iyice gevşesin
Vazelin sür canım
yakmaz mı cok ya?
yok canım iyce kremleyin ya da oralyapsın sevgilin a. suyunla oksasın anusnu
aa siz kızlar anala karşı değilmiydiniz?:)))
canım yanmadıgı surece ben karsı degılım
bizde tam olarak ondan zevk alıyoruz zaten:))
yalamak daha iyi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar