Korkuyorum yaaaaaaaa ama sevıyorum bıtanemı
güreşcıyle cınsel ılskı nasıl olur kı :) güres gıbımı olur offff ya
güreşcıyle cınsel ılskı nasıl olur kı :) güres gıbımı olur offff ya
Canım kaslı erkekle sevişmek harikadır. benim sevgilimde acayip kaslı ve onunla sevişmeye doyamıyorum sevişme sırasında vücudu sıcacık oluyor bende ilkinde senin gibi korktum ama sonrası muhteşemdi
hahah güldürdün beni :) güreş gibi olmaz merak etme incitmez bile seni :) Ama iyi olur hoş olur sporcu adam bi kere.
Daha kibar olacağından emin ol. Hatta uzun süreli ilişki bekleme. Dediğimi göreceksin vücut büyükse performans düşük olur vücut zayıfsa sabaha hasret kalırsın...
kılolu degıl sırf kas ama
Sonuç aynıdır o kadar enerji kaslara gitti ama özür dilerim sadece senin ilgilendiğin bir yer olmalı oraya 10 kiloluğu bağlayıp geliştirecek hali yok ya adamın :) birazda gülelim demi yaa. Organ aynı kaslar korkutmasın zevk almaya bak cicim sen şanslısın. Gözede hitap ediyor işte... :) cinsel ilişkiyi uzat o zaman zirveye çıkarsınız işte... biraz fantazi yap
komiksin vesselam..
Cevap
24Cevap
Ne alaka yahu...Futbolcuyada Tekme Tokat olmuyor değil mi..? Zaten Uzun Atlama ve Sırıkla Atlama yapan Atletlerle nasıl olur kısımına hiç mi hiç değinmiyorum he... :-))
Bende 10 sene milli güreşçi olarak görev yaptım konu seks gelince aslında pekte birşey değişmiyor tek fark eden şey spordan dolayı kaslarının kuvvetli olması...
perdelerini kaldırdığında kedi gibi olucaktır. Ama hayde breee derse :S kaç kaç kaç
kaslı erkekle sevişmek kadın için candır kaslı erkek yorulmaz kondisyonludur hatunun önce gözünü sonra gönlünü doyurur :D güçlüdür hatun bide hard seviyosa hatun için tadından yenmez ... Tecrubeyle sabittir !
ben eskiden box yaptim 4 yil.karinin agzini burnunu kirmadan sevisemiyoruz:) de get dalgami geciyon
Dokunuşları sert olur. Eli çok serttir. Asla yapma böyle bişey hayvanımsı olur aşk olmaz yani..
yok yahu sende daha neler merak etme incitmez kıyamaz..
süper olur hatta bazıları sevişmeye güreşmek adını koymuş sıkıntı yok
merak etme sporcu adam her daim iyidir... beli sağlam olur ;)
işte çıktı meydaneee birbirinden merdanee kızımız güreş tut tuş et :)
:) güneş başina geçdi desem ortalikda güneş yok halin çok kötü senini
ne alakası var bende kickboxcuyum ama yatakta kedi gibiyim :D
Sporcunun çevik ve ahlaklisini severim.
Pehlivan kıvamındaysa kötü .
evet yag da sürersin tam olur sekerım
güreşciler her konuda iyidir
mast yapp rahatlarsın :)
Büşra sen misin lan=D hahahhaha
Fazla tahrik etmemeni öneririm.
Evet güreş gibi olacak hayda breee.
yağlı güreş yapın, iyidir :)
dikkat et kafa kola almasın :D
belini kırar emin ol:)
ben seni çok yakından tanıyorum galiba :)
yazı şeklinden tanıdım ama yanılıyorda olabilirim o yüzden rezil olmaya gerek yok :) yarın aklımdaki kişiysen sorarım :))
anladım ki tanıdıgın kişi degilim ;)
bence korkma gurescı olması cok bısı degıstırmez
Hayda Breee !
güzel olur kesinlikle
yağlı güreş tut
Altında ezilme tehlikesi olabilir.
:))) hehe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar