Nişanlım (Kuzenim) ile Anneme Uygunsuz Şekilde Yakalandık?

Arkadaşlar 16 ağustozda düğünümüz var. Nişanlımda anne tarafından kuzenim. Görücü usulü, adet, töre falan bunlardan ötürü değil biz anlaşiyorduk böyle bir karara vardık. Sorum bu değil bilin diye

Bugün nişanlım ile bize gidelim dedik. Annem ile babam, babamın kardeşindelerdi. Emin olun aramızda öyle çok bir yakınlaşma olmadı bugüne kadar ufak tefek elleme ve sürtünme gibi.

Bu aralarda düğüne az kaldı diye biraz daha yakınlaşalım az da olsa tecrübe ve heyecanımızı yeneriz dedik. Geçen bana oral yapmaya çalışmıştı ilk kez. Bugün 2. Kez böyle yakınlaşıyorduk. O sırt üstü yatmıştı bende penisim ile göğüslerinin arasıyla uğraşıyordum. Salonda idik, salonda dış kapıya çok yakın. Kapının sesini duyduk. Hemen toparlanmaya çalıştık ama nişanlım kapalı bende bir boxerla olunca o panikten giyinemedik. Annem zaten telaşla geri çekildi.

Utanmayın siz karı koca olacaksınız olur falan dese de özellikle eşim çok utanıyor. Nasıl davranacağımızı bilemez olduk salona gidip oturmaya çekiniyom ben. Nişanlım teyzemin yüzüne nasıl bakacam diyor. Nasıl davranabiliriz yardımci olabilecek var mı. Birsey olmamis gibi davran demeyin de biz de biliyoz onu.
Nişanlım (Kuzenim) ile Anneme Uygunsuz Şekilde Yakalandık?