İrem Abla'yı Uygunsuz Şekilde Yakaladım?

Öncelikle şu notu belirteyim bu dünyada kimseye güvenmemek gerektiğini bir kez daha anlamış oldum

Bizim mahallemizin çok sevilen , sayılan ablasıdır İrem Abla ayrı yeten türbanlıdır kendisi dindar birisidir 5 vakit namazını kılar ve cemaat tarafındanda herkese örnek gösterilir kendisini 4 yıldır tanıyoruz evli ve bildiğimiz kadarıyla mutlu bir ailesi vardır birde 16 yaşında kızı var bir gün kızı okulda ve eşi işteyken ben kendisiyle konuşmak üzere evine gittim zile bastım açan olmadı ve içeridende müzik sesi geliyordu bende geri donüyordum ki böyle bir manzarayla karşılaşana kadar pencereden bir anlığına gördüm bizim İrem abla mahallemizdeki bir Anarşiste oral yapıyordu şok oldum o değildir belki ikizidir diye bile düşündüm bunu hic beklemezdim sonra kalktı ve başını bağladı 20 dakika sonra hicbirşey yokmuş gibi dışarıdaydı 4 gün sonra yeniden karsılastık bana gördüklerin hoşuna gittimi falan dedi her ne kadar numara yapsamda o gün beni görmüş bana seks teklif etti gördüklerin aramızda kalsın bende seni karşılığında tatmin edeyim dedi ve aletimi elledi hemen oradan uzaklaştım ne iğrenç insanlar var ya ben şimdi ne yapayım arkadaşlar sizce bu rezaleti birisine soylemeli miyim hele kadinin kocas bunu duysa yıkılr ne yapayim?
İrem Abla'yı Uygunsuz Şekilde Yakaladım?