Erkekleri en cok tahrik eden bayan kokusu nedirr?
yasemin gul vanilya ve lavanta diye duydum sizce nedir?Cok merak ediyorum acaba ne???
yasemin gul vanilya ve lavanta diye duydum sizce nedir?Cok merak ediyorum acaba ne???
Bebek gibi kokan bir parfüm var belkide parfüm değildir bilemiyorum ama yanımdan geçince mükemmel kokuyo :D
kadının sıcak nefesi
Cok mu tahrik eder o?
Bazen boynuna falan veriyorum nefesimi de
inanılmaz dudakları tam değicekmiş lıvamdayken nefesi boynunda hissetmek direk mala etki ediyor :)
Ahah tamam cok iyi oldu ogrenmem baska boyle seyler var mi?
küçük temasalar yanlışlıkla özel yerlere dokunup çarpmalar ince firikikler.mesela ona tanganı bir şekilde göster.eğil felan
Tamam sagolun ;)
Peki mesela parfum siksam boynuma ve dekolte giysem boynumu uzatip nasil falan desem?
hımm harika hafifte göğüs dekolte
birini baştan çıkarıcan ama onu çıkarana kadar bizi yoldan çıkartıcan :)
Ahh bir yapabilsemm :(
ne kadar cesaretlisin yani neleri göze alabilirsin
Baskasi olsa direkt gider yapardim istedigimi de bu cok yakin bir arkadasim ondan reddedilirsem onu tamamen kaybederim diye cekiniyorum
dıjıtal albümüne çıplak fotolarından koy bir bahaneyle albümüne bakın beraber o ara o fotolarda çıkmış sende o an gözlerine bak çok utandım felan bunların ne ii var burada de ama fotolar öyle rast gele olmasın seksy pozlar felan
Cevap
17Cevap
bakimli kadinin güzel parfümü olmali. mesela channel den veya dior dan asiri agir olmayan ama bolca kullanılmış ve ferah ve ardından çekebilen kokuları öneririm sana.
No 5 gibi mi?
Cok severim ben onu cok temiz kokuyor erkeklerin de hosuna gidiyor mu?
Miss cherie var bende ama fazla sekerli geliyor mesela bana
erkekler o tarz kokulardan mi hoslanir ki?
Tamam tesekkurler :)
Cicek falan yani?
Tamam sagol :)
bu kisiye göre degisir her erkek parfümden etkilenir diye bir sey yok, bazen vücut kokusu bile cogu parfum kusundan daha etkili olabilir.
Bu bayanlar bebek kokusuna benzeyen bişey sürüyorlar onun ismini bilmiyorum o güzel işte.
doğru kokular, lakin gül o kadar iyi değildir. vanilya da afrodizyaktır zaten tek başına.
Purblance diye bir parfum var harika bisey ondan al..
Kadinin Kendi DogaL Kokusu Tahrik ve Tahrip Gucu Yuksek :)
Her erkegin zevki farklidir
üçgeninin kokusu canım
kendisi zaten yeter tahrike
haci yagi gbo onlar ne oylee
Sence en tahrik edici ne?
gül kokan kadınlara bayılırım yaaa :)
beni, dekolte, çıplaklıktan daha çok tahrik eder.
bence ten kokusu... yapay kokulara itibar etmem...
bana göre kadının kendı dogal kokusudurr
vanılya benım vazgeçilmez kokumdurr
yaseminnnn
bayanın kendi kokusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar