Sizce erkeklerin en sevdiği koku ne? Erkekleri çıldırtan kokular, parfümler nelerdir?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi günler herşeyden önce. Sitenizi zevkle takip ediyorum. Bence her tenin kokusu ayrı. Sarışına giden esmere gitmiyor. Ağır olmayan her koku güzeldir diyorum ben. Bazen de bayat bir koku geliyor bazı kadınlardan. Üst üste 6 ay devamlı sıkılmış gibi. Nefret ediyorum bundan sahsen.
10 Yorumla
Ben vanilyalı tatlı bir koku kullanmaktayım. Neredeyse tanıdığım bütün erkeklerin hoşuna gidiyor. Bir iki kişi ise kokuyu çok ağır bulduğunu söyledi. Parfümün tene uyması da çok önemlidir.
20 Yorumla
Erkeklerin sevdiği kokular öncelikle hafif yani fresh kokulardır. Sırf kokusu keskin diye size 50 yaşında kadın havası katacak bir parfüm kullanmak çekici etki yapmadığı gibi tam tersi bir etki yaratacaktır.
60 Yorumla
Parfüm söylemeyeyim. Hanımeli kokusunun hastasıyım resmen...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
+1 yılFazla ağır olmayan kalıcı çiçek kokuları kullanmanı tavsiye ederim, ve hep aynı kokuyu kullanmalısın, biliyorsun ki koku hatırası denilen bir olay var.
00 Yorumlaİyi seçilmiş bir parfüm. Bugüne kadar Poison'a dayanabilen bir erkek görmedim.
10 Yorumlaparfüm her insanda farklı etki yaratır ama erkekler hfif kokulardan hoşlanıyor diye duüsnüyorum çiçekler vanilya belki hafif şekerimsi
00 Yorumla
+1 yılbir erkek olarak kesinlikle agir kokulardan nefret ediyorum. hafif cicekli böcekli böyle fresh kokular her zaman bir adim önde olmasini saglayacaktir. örnegin :
lancome tresor in love
gucci envy me
chanel coco mademoiselle
d&g light blue21 Yorumla- +1 yıl
Harika kokular en az 3 tanesini kullandm
Escada Collection Kullanıyorum ben ve herkes bayılıyor.
10 YorumlaBaharatlı kokular...
20 YorumlaYemek kokusu :D
20 Yorumlaİyot kokusu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem