tekrar teşekkürler.
Bir kez orgazm olunca bir süre tekrar olamıyorum.
tekrar teşekkürler.
Partnerin içindeyken sulanma oluyorsa fizyolojik de zevk alıyorsundur ama orgazma uzak olabilirsin. Orgazm olabilmek için fiziksel temastan ziyade konsantrasyon gerekli. O konsantrasyonu sağlayamıyor olabilirsin. Bir süre ara vererek cinsel ihtiyacın artmasını, ardından hemen birleşme olmadan uzunca bir ön sevişme ve oral seks yaşayıp sonunda tam birleşme deneyin. Orgazma daha kısa sürede ulaşıp çok daha güçlü olmalı. Etki etmiyorsa doktor görüşü gerekebilir. İkinciye hazır olma konusu da bence tamamen psikolojik. Beyin başka konularla meşkul olursa sekse adapte olmakta, hazırlanmakta zorluk çekebilir.
kan tahlili de yaptır. sanırım narin ve zayıf yapıdasın bundan sebep de 2. ve 3. boşalmalara vajinanın hazırlanması geç oluyor olabilir. o birincisi
ikincisi hormon tedavisi görmelisin vücudun testesteron hormonunu normal bir kadına göre daha fazla salgılıyor olabilir.
doğum kontrol hapı kulanıyorsan onlarda yapabilir..
Cevap
6Cevap
hormonal probemler olabilir, kandaki testesteron ve progesteron oranını ölçtürmende fayda var. testesteron hatırladığım kadarıyla progesteronun farklı bir kimyasal bağ yapmış hali idi.
Zamanında çok mast yapmanın zararları bunlar beynin klitoral zevke odaklanmış bir ihtimal partner değişikliği çözebilir sorununu
ilişki esnasında erkeğin veya sen eliyle de klitorisini okşaması zevk almanı kolaylaştırır canım
Ya sen bana güven bir kere ilişkiye gir benimle seni ardi arkasina defalarca orgazm olmanin zevkini yasatayim. Ben bu konuda güveniyorum kendime. Özel sen yazabilirsiniz
Benimle bir sefer sevişmeyi kabul et ki sana bir saatte üst üste nasil orgazm olacagini gostereyim
normal canım boşalınca tekrar iliklerin dolması gerek olur canım birde hormonlarla ilgili
ayni sorun bendede var..
odaklanmayla alakalı.
peki nasil düzelecek?
partnerinizin pipisi etki olmayabilir
bende öyleyim..
odaklanmayla alakalı.
yok olmuyo bir kez olunca sanki çok yorulmuşum gerisi gelmiyo gbi.. devam etse bile hissetmiyorum artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar