Eşim asla diretmedi ama anal denemek istedi birincide denedik canim cok yandı başı girmeden çıkarttı birkaç gun sonra acısa da katlanacaksın dedi ve komple soktu canım nasil yandı o yaptı ben ona sövdüm cok pişmanım haram olduğu içinde. Neyse normal yolla yaparken inleyen adam analda inlemedi sebebi ne daha ki az zevk aldı?
Cevabın nedir?
+1 yılSenin kocan hem anal yapmayı bilmiyor hemde sana acı çektiriyor... Arkadaş dilimiz de tüy bitti ama bu adamlar dangozlar işte naparsın! Anal seks kadının da isteği rızası varsa güzel olur bu bir. ikincisi, anal seks öyle zartt diye sokupta girerse girer girmesse salla gitsin kafasıyla yapılmaz. Bunun hazırlığı var... O deliği hazırlayacaksın ondan önce kadını hazırlayacaksın... Kadın iyice azgın durumda ve sırılsıklam olacak ve sen o arada anal için kadını hazırlamaya başlayacaksın... kremdi oydu buydu masajdı falan derken önce parmakla alıştırmalar ile kıvama getireceksin sonra da yavaş ve ağır hareketlerle küçük aralar vererek yapacaksın... Tüm bunları yapmıyorlar ya da yarım yamalak yapıyorlar sonra da kadın küfür eder tabi sana ve vermez de bir daha!
030 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok doğru ya 3 kere denedi girmedi en sonra zart diye soktu geldi gitti. Iste ama inlemedi acaba önden daha mi zevk aliyor
- +1 yıl
Zevk alamadığından inlemedi başka sebebi yok ki? Anal benim dediğim şekilde yapılırsa erkek rahat rahat girer ondan sonra da pompasını yapar ve bak nasıl inliyor vururken... Ama oda bir şey anlamadı o yüzden de inlemedi ve bişey hissetmedi.
Soran+1 yılYani canımın yandığını gördü alamadı zevk
- +1 yıl
Sen bir daha ona verme ona arkadan... Ha olurda vermeye karar verrisen benim burda dediğim şekilde olmasını istediğini söyle... Özen göstersin biraz g. t bu boru değil sonuçta.
Soran+1 yılEvet cok haklısın ya neye ugradgimi şaşırdım farklimi? diyorum az birsey fark var diyor e peki önden inleyen adam arka daha dar inlemedi bide dar olup olmadığımı nasil anlarım vajinamin yani
- +1 yıl
Parmaklarınla anlarsın... Ayrıca kocan bir kere de tamamını sokamıyorsa dardır hala belli oranda senin vajina...
Soran+1 yılParmakla nasil? Birkerede sokuyor ama sağ sola sürtüp sürtüp sokuyor yani girdiğinde hissediyorum sulanincaya kadar nasil girip çıktığını olduğu gibi
- +1 yıl
Kafayı soktuğu an bir defada tamamını kökleyebiliyorsa rahatça senin ki açılmış ve genişlemiş baya demektir.. Yok eğer yapamıyorsa sürtünüyorsa uğraşıyorsa az biraz ideal durumdadır...
Soran+1 yılUğraşıyor evet parmakla şeyi biliyomusun?
- +1 yıl
Neyi?
Soran+1 yılDarlığı parmakla bakmayi falan ben eşime sorduğumda guzel diyor findik kadar diyor ama emin değilim yani
- +1 yıl
Sen kendi parmağını sokarakta anlayabilirsin ama senin herif darlığından memnunsa doğru diyordur merak etme...
Soran+1 yıl1 parmak mi? Ve yanları kavriyorsa darmidir veya nasil oluyo? Eşim begeniyor
- +1 yıl
Yanları kavrıyorsa hemen zaten dardır o...2-3 parmağınla da kısmen deneyebilirsin... ama cok zorlama...
- +1 yıl
Şanslı adam senin kocan
Soran+1 yılHaha neden şanslı? 2 3 parmak girermiki hem?
- +1 yıl
girer girer zorlarsan köklersin bile ama yapma gerek yok... Şanslı adam senin gibi buram buram seks ve fantezi kokan bir karısı var..
Soran+1 yılHaha teşekkürler gerçekten oda karşı koyamiyor ve bu beni mutlu ediyor 1 parmak soktgumda gayet parmağımı içerdeki duvarlar kavriyor yumuşak ve ıslak ne demek bu yani hissediyorum iceriyi?
- +1 yıl
Bu şu demek senin vajina yapısal olarak dar ve sıkı ve ona giren erkeğe zevk verecek bir vajina... Ayrıca her daim öyle yumuşak ıslaksa tadından yenmez...
Soran+1 yılEvet bazen iliski sırasında cook ıslandığında birsey hissetmiyor ama sonra çıkarıp 1 dakika sonra sokmaya çalıştığında zor giriyor oda tükürüyor bu dar olduum anlamında yani ha? Bidaha soyle😂😂
- +1 yıl
Aynen darsın sen... senin vajina dar ve güzel..
Soran+1 yılTeşekkür ederimm
- +1 yıl
Senin yaptığın yemekte yenir bak canım çekti şimdi ha :)
Soran+1 yılHahah ne alaka yemekle 😂😂
- +1 yıl
Ne bilim bende anlamadım içimden öyle geldi ulan bu kadının yemeği de yenir ne tatlı hatundur hem hamarat hem çalışkandır hemde erkeğini mutlu ediyor diye düşünürken
Soran+1 yıl😂😂 evet yemeklerim sevilir gerçekten el leZzeti var sonuçta 😂😂
- +1 yıl
İşte olay bu zaten... Bir kadının tüm vücudu ve heryeri lezzetli ve leziz olmalı ki onun yaptığı işte aynı tatta olsun... Senin biber dolmanı yerim ben !
Soran+1 yılBende sana yaparım 😁
- +1 yıl
Mis gibi yaparsın sen o biber dolmasını eminim... Çiçek gibi dizersin tencereye... Bir kadın benim gözümde en cok yemek yaparken seksi olur hele ki senin gibisi...
- +1 yıl
Off off... biz de şans yokki mk senin gibi hatun bulalım
En İyi Cevaplar
Ben anlamıyorum bu anal seks merakını tamam kalcalar sahane birşey ama içine girince sadece erkeklik gururun tavan yapıyor. Tamam sıkı daha fazla sarıyor. Cunku tersten bir şeyler girsin diye uğraşıyorsun. Ama yani oradan baska şeyler çıkıyor. Karılarınızı ve eşlerinizi acı çekeceklerini ve üzüleceklerini bile bile yapıyorsunuz kandırmak için on takla atıyorsunuz. Garip kadınlarınızda size olan baglılıklarından emin olun sadece onun için kabul ediyor. Sıkıysa onlar da takma takıp sizinkine girsin. Olmaz tabi. Ama sizdede aynı delik var. Ama erkeksiniz olmaz. Onlarda kadın ve ilişkiden zevk almak istiyorlar. Sizin kocanıza gelince Allah sabır versin nefsine hakim olmayı öğrenir umarım.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin cok doğru dedinn
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnliyormu 😍
35 Yorumla
Soran+1 yılNe 😍 inleme derken ah oh falan
Cevap sahibi+1 yılGuzelms ya
Soran+1 yılHic sana denk gelmedimi 😂
Cevap sahibi+1 yılEşim yok
Soran+1 yılHa okay🤗
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
24Cevap
tam tersi olması lazım olayı, işini bilmeyen bir ayı gibi saldırmış sana yazık olmuş, işini bilen gayet rahatça yapabilir ve normalde anal normalden daha fazla sevk verir
014 Yorumla
Soran+1 yılTamamda benim ağzımı falan kapattı peki ya niye inlemedi? Önden yaparken ah oh falan diyor bu kez demedi
Soran+1 yılEveet sonraa sordum ben fark var mı var az dedi ne demek az dedim öldum öldum dirildim dedim ama inlemedi önden yaptığında inlerdi bukez inlemedi
Soran+1 yılEvet ardından bide ben o haldeyken öne girdi ben zevkten inleyince zevk alıyormusun diyip devam etti
Soran+1 yılHayir öne girdi dediğin gibi hijen degil hayır dedigim suki inesiye kadar önden devam etti boşalmadı bidaha zaten njye yalan soyliyim gizliyim zaten te allam ya
Soran+1 yılEvet cok haklisin aman bu adam kendini zaten şey sanıyo saplaklar falan bende ayak uyduruyorum iste
Soran+1 yılAynen öyle ya peki ben şimdi 1 parmak sokuyorum ve içerdeki ıslaklığı hissediyorum ve içerde et var bildiğin yani vajina yolu etten oluşmuş neyse bu parmağımı kavrıyor bu et yan parmağımin etrafına dolanıyor vajinam dar mi?
Soran+1 yılIsaret parmağımı sarıyor yani içerisi
+1 yılSenin acı cektiğini bildiği için zevk almamıştır o yüzden inlememiştir
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi peki ya seven erkek istermi oyle arkadan
- +1 yıl
Ne bileyim arkadaşım sevip sevmemesine bağlı değil bu nefis işte ne isterse onu yaptırtıyor insana birde hep ulaşamadığın şey güzel gelirmiş ya öyle düşün , ben hiç istemedim istemem de sağlıklı değil bir kere midem kaldırmaz
Soran+1 yılYani oda doğru
Yav işiniz Yok , niye özel hayatını burada ifşa edıyon , bu sorunun cevabını hıc bırımız bılemeyız , ancak bunu kocana sorarsın , e ona da sormaktan cekınıyorsan nasıl bı karı koca ilişkı derım bu
04 Yorumla
SoranEvet sordum ne var yani bunda
Soran+1 yılTamamda kotu birsey yok kii
+1 yılGirmeme gibi bir durum yok. onu geçin bikere, vazelin var yağ var krem var, başı girene kadar acır sadece, sonra gayette iyi esniyor ve giriyor
011 Yorumla
Soran+1 yılGelip gittikçe de cok acısı
- +1 yıl
Zevki zaten acımasında
Soran+1 yılSadist lik😅
- +1 yıl
Yoo öyle düşünme her kadın sert seksten hoşlanır, sonuçta sert sekste vajinada acıyabilir, yani genel itibariyle acı ve zevk iç içe olmalı
Soran+1 yılYani peki 1 parmağımı soktgumda ben boyle içteki ıslakligi hissediyorum ve içerisi et gibi bildiğin ve parmagimi sariyor dar m genis mi vajinam
- +1 yıl
Canım benim evliysen onu kocişine sor ;) kendin neden bakıyorsun darlığına bunu en iyi o bilir
Soran+1 yılO gayet dar diyor inliyor falan ama ne bilim inanmiyorum😂😂
- +1 yıl
Genişletir merak etme darken zevkini çıkar
- +1 yıl
Sonra kolunu soksa hissetmeyeceksin zaten zamanla
Soran+1 yıl3 yıldır boyle sanmam
- +1 yıl
Hmm iyi o zaman keyfini çıkar size bol dikişli geceler
+1 yılBu soru da kelimeleri düzgün yazmadığından anlam karışması var
07 Yorumla
Soran+1 yılDeme öyle ya anladigin kadarıyla
- +1 yıl
Genişlemişsin desem hemen olacak iş değil. Aklıma ne geldi ! . Geciktirici sürmüştür büyük ihtimâl o yüzden uyuştuğu için almamıştır zevk.
Soran+1 yılYa arkam önden daha mi bol yani önden inleyen adam kendinden geçen adam arkadan ağzımı kapattı bide inlemedi ama çabuk bosaldi
- +1 yıl
Ne diyim şimdi görmeden , olduğu kadar cevaplıyorum dediğim gibi, geciktirici sürmüştür fıs fıs veya krem ondandır
Soran+1 yılYağ sürmüştü o olabilirmi kayganlaştırıcı
- +1 yıl
Uyuşturma gibi bir etkisi varsa olabilir. İçeriğine göre değişir. . belki de zevk almadı hevesti bir anlık
Soran+1 yılOlabilir gerçekten
- Saç Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbende evlenince yapmak istemiyorum karım istemedigi sürece. canı yansın istemem ben zevk alıcam diye.
01 Yorumla
Soran+1 yılOkayde niye yaptı benim acı cektigimi gördü ama bu kez inlemedi ya aci çektim diye üzüldü ama eliyle ağzımı kapattı ya da önden daha mi cok zevk aldi? Ve anal yapan erkek seviyomudur
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal senin sağlığın için uygunsuz ayrıca onursuz çünkü kimsenin canı yakılarak mutlu olunmaz
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet 2 gun büyük tuvalet yapamadım
Cevap sahibi+1 yılBenim demek istediğim daha büyük mesele. Kaslar hafıza kaybeder tuvaletini tutamaz olursun. Ayrıca hijyenik değil en basitinden mantar olursun kansere kadar gider
Soran+1 yılEvet çıkarttığında temizdi ama bide diyorki bidaha sokayim dedi ama önden sokarken ah oh diyen adam bukez sessizce boşaldı niyee
Cevap sahibi+1 yılArkada onu uyaran şey yok ki. O kadar merak eden gidip kenef s*ksin
Soran+1 yılEvet kenef bok oluyo dimi😂
Cevap sahibi+1 yılTuvalet demek
Soran+1 yılHa tamam
Cevap sahibi+1 yılSaygıyı koruyun ya
Soran+1 yılOnun yüzündenn
Cevap sahibi+1 yıltavrını koy
Soran+1 yılEvet koyacam😊
Cevap sahibi+1 yılsen bir takip etsene sana taktik vereyim
Soran+1 yılOldu cınım😂😂
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin
zevk vermemişsin önden verdiğin zevki alamamış o kadar küfür ettin adamı adam da zevk mi bıraktın
01 Yorumla
Soran+1 yılNormalde sever ama gozumden yas lar geldi ondan olabilirmi önden ah oh der bu kez sessizce ama hızlı şekilde bosaldi
- Saç Bakım konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılacısada katlancaksın ne demek ya hiçmi seni düşünmüyoer zevk ugruna nasıl adamlarla evleniyosanız anlamıyorum.
10 Yorumla Saç Bakım konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ya o bir merak yasaklar ilgi çeker.. ha seven isteyen kadın yok mu var tabi
00 Yorumla
+1 yılMerakından olaya dalmıştır aldıgı zevki anlamamıştır
00 Yorumla
+1 yılValla biz sevgilim ile yaparken kendimi kaybediyorum😂😂😂
00 YorumlaBelki senin canının acıdığını düşündüğü içindir..
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki niye agzimi falan kapatti
Soran+1 yılAynen öyle haklısın
Soran+1 yılHahah popom içine çöktü gibime geldi bak bir diyip aralayip baktirdim ona kackere sperm çıkasıya kadar akşam oldu akıntı şeklinde pis pis geldi zordu ya
+1 yılmeraktan yapmis bir daha izin verme bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben anal ilişkiye karşıyım
00 Yorumla
+1 yılSapkınlık! Haram
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bide o boyutu var tövbe etsem af görürmü?
- +1 yıl
Evet olur ama tövbeyi basite alma. Tövbe edip bidaha yaparsan daha çok günah bide eşinin yola gelmesi lazım
Soran+1 yılEvet esim istiyor diye istedim zaten ne bileyim mutlu etmek icin 😣
Saç Bakım konusunda 17b cevap paylaştı. Vajina inletir tahrik eder ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyakında sana grup teklif ederse şaşırma
00 Yorumla
+1 yılo devam eder bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasill
+1 yılkestane çizildi 🤣
07 Yorumla
Soran+1 yılValla bir g. tten vermediğim kaldı oda gitti
- +1 yıl
analcı erkekler gizli gay dikkat et travestiyle boynuzlanmayasın 😁
Soran+1 yılCok karşı oyle şeylere ama😂😂
- +1 yıl
zaten gaylıgı ortaya cıkmasın diye karsı rol yani
Soran+1 yılOha 😂😂
- +1 yıl
ters psikoloji
Soran+1 yılAman soğutma adamdan yaa
milli olmuşsun!!
020 Yorumla
Soran+1 yılYa ne demezsin g. tten
Soran+1 yılHep boşalıyor zaten😂😂
Soran+1 yılHep içime bodaliyor
Soran+1 yılYumurtlama dönemi vermiyorum😂😂
Soran+1 yılEvet korkanin cocugu olmazmis😂😂
Soran+1 yıl3...
Soran+1 yılGerçekten teşekkür ederim 😊
Soran+1 yılCok kıskanç biri sanmam
Soran+1 yılBilmiyorum ki
+1 yıldeğişik
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılpok görmüştür
012 Yorumla
Soran+1 yılHayir sordum bittiğinde nasil pis mıyım diye hayır sacmalama tertemizsin dedi
- +1 yıl
ee daha daracık nasıl zevk almamış
Soran+1 yılBilmiyorum zevk almıştır ama inlemedi?
- +1 yıl
utanmıştır inlemeye
Soran+1 yılNormalde hep ah oh diyen adam
- +1 yıl
belkide merağından unutmuştur ah oh u
Soran+1 yılYok canim
- +1 yıl
birkaç gün ağrı ve sızıda olacak sende şimdi
Soran+1 yılHahha saol ya
- +1 yıl
bizimki normal bile vermiyo, ayda 1
bende ona kızdım ayda 1 olacağına hiç olmasın osbir çekerim dedim, şimdi etrafımda dolanıyo
Soran+1 yıl😂😂😂 okay
- +1 yıl
:D :D
+1 yılRezillik
04 Yorumla
Soran+1 yılGervekten de oyoe
- +1 yıl
Kabul etme bidaha
Soran+1 yılAynen öyle yapicam kendimi kotu hissettim😐
- +1 yıl
Saglikli degl zaatn
Devamını Gör(9)