Kalınlık önemli de genel kanıya göre. Bu kalınlık nasıl onu merak ettim.Çap olarak tabi kalınlık dediğim.
Evet memnun edicidir.
Hayır değildir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Penisinin çağını nasıl ölçtüğünü anlayamadım. Acaba çevresi mi demek istedin. Ayrıca seka konusunda çok tecrubeli insanlar artık elde cetvel penis ölçmüyorlar. Kadınlar için büyüklüğün hiç bir önemi yok bunu artık genç erkeklerin öğrenmesi lazım. Boşalma süren, kadını hem beynen hem klitoral olarak uyarma şeklin erken boşalmaman gibi etkenler büyüklük ve çaptan çok daha önem taşıyor. Bunun gibi ölçümleri bırakıp kadını nasıl orgazm edeceğinize yoğunlaşmanız lazım. Bir kadın için 10 cm ya da 20 cm organ boyu ya da 5 cm çevre ya da 7 cm çevre çok da farketmez. Çünkü vajinada çocuk çıkabilecek kadar esneme payı verdır. Hiç bir penis çocuk kafası kadar geniş olamayacağına göre bu konular gerçekten boş konulardır. Boşalma süren çok daha önemli. 45 dakika, 1 saat gibi sürelerle boşalmadan ve hiç durmadan ilişkiye girebiliyor musun bunu düşün bence.
yorumun için +1'de ,bi pürüzlük var,fazla dimi 45 dk ka :PP kim dayanır bunaa :)))
ölçü aletlerini getirin ölçüm var gene. Hımm 5 cm çapsa eğer yarıçapı 2.5 çevreyi hesaplayın. pi sabit 3 alın. acaba nasıl etki eder. Vajina çevreside o kadarsa memnun edicidir.
en boy önemli değil önemli olan işlevi. kadını mutlu edebiliyor mu ona bakmak lazım. benim partnerimde en boy süper ama işlev sıfır
Cevap
10Cevap
sizin penislerinize tahta kurusu dadansın ne önemli penisiniz varmış arkadas yok şu cm yeter mi bu kalınlıkta partnerime bu olur mu. Siz bi kere kafada bitmissiniz partneriniz mutlu olsa ne olacak. Çok merak ediyorsan al eline elemanı konuş beni mahcup etme diye tövbe tövbe hergün aynı sorudan 10 tane geliyo nerdeyse..
İlişki yaşamadığım için sormuştum.Tepki vermene gerek yoktu.
Ölçü doğru.Enine doğru çapı bu yani.
Senin dediğin çevresi.Kalınlık çap oluyor burda dıştan tutunca.
Neden burdaki insanlar dalga geçerek yorum yapıyorlar ki.Moralim bozuldu iyice sorduktan sonra.İlişkiye igrmedim diyorum anlaşılmıyor sanırım.
Tamam sormam soru bundan sonra.
önce çapın be olduğunu bilmelisin. eline bir mezuro al.şöyle bir etrafını dolan sonra çapı ortaya çıkar. 5cm çap ne demek yaa..
Çap demek kalınlık çevre değil.Eninden ölçünce .
senin koçum diyen dilini yesinler :-)
hacı 30-45 dk arası coşku verebiliyorsan ne mutlu sana.ne boy ne çap.fasa fiso
:-)
Başının alt kısmından yani tabanından ölçtüm ereksiyon halinde.
çap değil çevredir o. Çevresini ölçüp pi sayısına böldüysen bilemem tabi.
cevap verelimde rahatla, etmez arkadaşım, hadi git kendini balkondan assagı at.
çap :D pi yi 3 al alanını hesapla uzunluk ile çarp hacmini bul :)
Alan 19.63 2
Çevre 15.71
kızlar böle düşünün birde:)
böyle daha büyük görünüyor demi?:)
boyu geçtik sıra geldi çapına
önemli olan çapı değil işlevi.
Sertliği iyi de hissedilme açısından sordum zaten.Hiç ilişki yaşamadım.
ne işlevmiş beeee sanki içerde dans ediyo meret :D
haha
çapı 5 cm mi emin misin ?
Evet enini ölçünce 5 cm oda çap oluyor.
çok büyük değil mi?
çok çapsız bir soru olmuş
:)
Adam olana çok bile :P
Onu da mı ölçtün helal
KAFA HARİÇ (+17)
Evet memnun edicidir.
kumpasla mı ölçtün? :D
Yorumun nedir kalınlık için çap olarak düşün enine:)
ne bileyim kardeşim kalınlığını 5-10 diyim ölçülecek bişey değil ki.
salatalık olmasın o :D
Hayır değildir.
5 cm en kötü diyorsun yani?
5 cm nasıl değil genişlik olarak 5 cm çok kalın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar