Arkadaşlar nişanlımın penisi küçükmüş morellerim bozuldu zevk verir mi sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılHanımefendi buraya yazılan yorumları ciddiye alırsanız hem moraliniz bozulur hem de her yönden anlaştığınız nişanlınızla belki ayrılmayı bile düşünürsünüz. Size yazılan yorumların hepsini okudum 1-2 tanesi hariç hiç biri bilimsel ve doğru değil. Ben size bilimsel bir kaç şey yazacağım bunu bir üroloji doktoru veya internette sağlık sitelerinden kontrol edip emin olabilirsiniz.
Kadın cinsel organının zevk veren, uyarılan sinir hücrelerinin çok büyük bir kısmı klitoris ve ilk 3 santimlik alanda bulunur. İçeriye doğru gittikçe azalır ve 7 cm sonra biter.
Zevk almak ve hamile kalmak için 3 santimlik penis bile yeterlidir. Küçük penisin tek dezavantajı yüzlerce seks pozisyonundan ( genellikle 10 -15 tanesi çok sevilir ve uygulanır) 3-5 tane pozisyon için uygun olmamasıdır.
Nişanlınız için özel bir şey yazacak olursam 8 cm sizin sağlıklı ve mutlu bir cinsel hayat yaşamanız ve üremek için yeterli bir boyuttur. Mahrum olacağınız tek şey bazı pozisyonları yapamamak olacaktır veya dikkatli olmanız gerekecektir.
Örnek vermem gerekirse siz kucakta, penis vajinanızda iken hoplamanız durumunda penis vajinadan çıkabilir, 8 cm ise en fazla 7 cm hoplayabilirsiniz mesela. O pozisyonda kendinizi zevkten kaybetmeyip buna dikkat ederseniz bu pozisyonda bile yapabilirsiniz.
Dikkat etmezseniz penis her zıplamanızda çıkar, ara verip tekrar sokmak zorunda kalırsınız veya penis girmez üzerine baskı yaparsınız canı yanabilir (kırılabilir bile) .
Kısaca bunları yazabilirim, moralinizi bozacak kadar büyük bir sorun değil aslında ama tabi ki son karar sizin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. içeriden zevk alamazsınız. bu saçmalığı unutun. zevk almanızı sağlayan sinir ağı vücut dışında. merkeziniz klitoris. penis boyu ile işiniz yok sizi mutlu edecek olan sevişme
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
45Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
1 yılBoyu küçük olunca işlevi azalır, olmadı yanına bir tane daha eklerseniz, herşeyin çaresi var
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMorallerini bozacak kadar önemliyse yol yakınken ayrıl. İlerde bozulacak morallerin de kalmaz.
60 Yorumla
1 yılbilimsel konuşucak olursak uzun süre sert kalabiliyo olması ve ortalama bi kalınlık gereken zevki verir derler ama yine de bunu bi kadının cevaplaması daha mantıklı olur bence :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani vermez desek bu yüzden ayrılacak mısın? Yapacak bir şey yok
63 Yorumla- 1 yıl
Nasıl yapacak bir şey olmaz Bu kadar moreli bozulmuşsa evliliği mutlu olur mu?
Cevap sahibi1 yıl@Yusuf_1244622 yani şimdi sadakat tam, sevgi tam, saygı tam, anlaşabilmek müthiş gidiyor bir ilişkide olması gereken her şey vsr ama perisi küçük diye ayrılması sence mantıklı mı
- 1 yıl
Demek ki her şey mükemmel değil yoksa önemsemezdi bu kadar bide bu sorun küçük bir sorun değil gerçekten önemli konu
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılBuyur sana düğün hediyem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılseviyorsan nişanlını neden vermesin. çok büyük olsa ama nişanlın acayip kötü biri olsa zevk alırmıydın? asla sana gününü zehir ederrdi. önemli olan karakteri seni el üstünde tutması.
10 Yorumla
1 yıl8 cm de vajina için yeterlidir diye okumuştum, mikropenis diye geçmiyor onlar
00 Yorumla
1 yılAzda olsa zevk verir ama aklın sürekli büyük ve kalın penisler de olur sürekli merak edersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılHer zaman öyle olmayabilir yani büyütmek için yollar da var 9,10 cm yeterli ilişki için
00 Yorumla
1 yılİki katı bile olsa benim ki etmiyo. Ahhahaha... 😂
00 YorumlaO ne be. Benimki 17 ben bile bazen yetersiz hissediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNişanlının kilosu fiziği nedir? Benimde küçükte merak ettim
05 Yorumla
Soran1 yılKilosu 58 boyu 1,78
Cevap sahibi1 yılHadi ya sallıyorsun zayıf olanlar hem uzun olur hem de süre olarak da uzun sürer
Cevap sahibi1 yılNerden öğrendin ki kısa olduğunu
Soran1 yılKilolu değil ama küçük bende uzun bekliyordum çok şaşırdım Demekki oluyormuş
Cevap sahibi1 yılMümkün değil bu kadar zayıf olan birinin kısa olması kalkmamış halidir o
Gizli Üye(30-35)1 yılNişanlina cuckold fantazisi kabul ettir. İkinizde zevk alırsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıl12cm 2 parmaktan ufaksa işlevde yetmez yavrum. Bence başka bak takıntı yaparsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl8 cm yetersiz kalabilir, her en kadar işlevi önemli olsada 8 cm işlevli olsa neye yarayacak
00 Yorumla
1 yılÇok zor, küçük olur tamam da bu kadar da değil
60 Yorumla
1 yılkiza bagli bisey ama sanmam
43 Yorumla- 1 yıl
senin niye moralin bozuldu djsjdjwjdjedh
Soran1 yılÖmür boyu zevk alamıycam
- 1 yıl
yaa ben arkadasinjn diye anladim sorryyy
1 yıl9 cm ile 17 cm arası ideal penis boyu ,9 cm küçük olduğu için küçük sayılır ama büyütebilir sıkma canini
00 YorumlaGörünce daha çok moralinin bozulacağı kesin.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
1 yılAsla vermez. Vibrator 13 cm
20 Yorumla 24 benimki ,3 katı
10 Yorumla
1 yılHahahhahhahaha içine kaçmış
10 Yorumlatakma alırsın ona, bağlayıp yapar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBizim komşu çocuğu 8 cm boyuna evlenip boşanıyor ve yalan değil bu doru
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Vermez tabiki amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılÇok zevke gelince içinde hissetmezsin
00 Yorumla 8 mi 😂 bir gülme geldi pardon 😂
00 Yorumla
1 yılUcu girer 😂 gözün hep disarda olur
00 Yorumla
1 yılVah vah koca bir omur 8
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKedi ckü gibi birsey o
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hemen ayrıl. Yoksa kesin aldatırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
1 yılVerir desek tesellimi olucan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHiç olmasın daha iyi o ne ya
20 YorumlaSanmam
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİşlevi önemli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılO ne kız öyle sinek ısırığı gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKalınsa bir ihtimal biraz zevk verir sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBize ne soruyorsun baksana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKalınsa verir dert edilecek bisey degil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılParmağın ne kadar verirse
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılbiraz zor, kiloluysa zayiflasin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
1 yılverir önemli olan işlevi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. o ne be bozun nişanı
10 Yorumla
1 yılNerde gofun
00 Yorumla
1 yılmaleseff
00 YorumlaGıdiklar sadece
00 Yorumla
1 yılO ne öyle ya
00 Yorumla
1 yılbenimki erekte halinde 19 nasıl sence
00 Yorumla
1 yılÇok zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGeçmiş olsun sana
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yıl8 cm mi 🗽
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl8 cm mi dedi kalkık halimi öyleymiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBir deneyin
00 Yorumla
1 yılahahahhaa komık
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sanmıyorum
00 Yorumla
1 yılVerir
00 YorumlaHayır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi