arkadaşlar ben inanılmaz sekse düşkün biriyim eşimde seviştiğimizde çok iyidir ama çok yoğun çalıştığından baya ara verdiğmiiz oluyor ama ben sürekli istekliyim onu nasıl delirtebilirim kudurtabilirim benim bilgilerim tükendi :)))
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu çok güzel:)) sizin istekli oluşunuz eşinizi sevdiğiniz ve onu arzuladığınız anlamına gelir...diğer bir konu ise monotonluktan çıkıp değişiklik arayarak ilişkinize renk katmak arzusunda olduğunuzu görüyorum bunlar güzel şeyler..sms gönderin akşam eve geldiğinde daha önce sizi görmediği bir şekilde çıkın karşısına..mesela bir fantazi kıyafeyiler ya da çırılçıplak ya da herzaman çıplak karşılıyorsanız busefer tamamen kapalı:) eşinizle dışarıda dolaşırken birden önünden geçtiğiniz bir otele sokun onu:) metroda asansörde karanlık yerlerde önünde seksi dans edin vücuduna dokunun:)
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evde açık rahat kıyafetler giymeyin,Kapalı giyinin ama firikik verbileceğiniz küçük açıklıklar olmasına dikkat edin,veya tayt gibi şeyler giyinin birşekilde eğilmenize neden olabilecek birşeyler yapın bu arda dikkati üzerinize yoğunlaşacaktır,işden güçten çok fazla bahsetmesine fırsat vermeyin,iş ortamından uzaklşatırın eve gelince kafasını dağıtacak mevzular oluşturun illaki sekss konuları olmasın tabi sekss daha sonra kendiliğinden gelir.Tabi szin anlatığınıza göre düşündüm bunları eşinizdemadem istekli .
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyorgun eve geliyorsa eger önce güzel bir masaj yap omuzlarindan basla sonra üstünü cikartacagini söyle ve yüz üstü yatacagini..ondan sonra masaji devam yap ve arkadan boynuna öpücükler kondur gerisi gelecektir :)
100 Yorumla
+1 yılKendi vücuduna bir iyilik yaparak dişiliğini zirveye taşı ve bunun görüntülerini eşinin maillerine gönder, ayakları onu koşa koşa evinize taşısın:))
52 Yorumla- +1 yıl
Bekar 19, tecrübe filan yok hiç evlenmedim:))
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
67Cevap
+1 yılbıraderım sımdı nabıosun bılıyomusun 33 lıraya guzel bı proteın dozu alıorsun karıstırıosun muz falan ıste gıdıosun salona tam 11 kere şınaw cekıosun bak bura cok onemlı. Ondan sonra gıdıosun tamam mı 7 kere dambıl kaldırıosun 3.5kg olcak ondan sonra duwarları kırabılırsın tek yumrukla kardesım, cok ıyı form tutrsın dedkmlerimi yaprsn
60 YorumlaÖnce şunu arka plana açıver. Bazen ne kadar çabalasan da olmaz, adam stresli veya yorgun geliyodur hergün.. Tatil günlerine ağırlık ver, kaçırma o günleri
https://www.youtube.com/watch?v=aSVbDHasfuA10 Yorumla
+1 yılsürekli seks içerikli mesaj at
evdeyken felan okşa öpüş
masaya yemek koyarken gögüs dekolteli bol bişey giy eğilirken felan göster oranı
kucağına felan otur
herşey senin elinde abla biz mi öğretelim :)33 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür. ederim :) de bendeki bu durum normalmi bilemedim şimdi
- +1 yıl
hahah en doğal hakkın tabikide yani normal
Soran+1 yıl;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılyanlış anlamada ben böyle senin gibi bir kadın bulsam hergün sevişirim... bende bu konuda müzdaribim. enerjimi atmak için hergün futbol oynuyorum... :)
314 Yorumla
Soran+1 yılhahah yazık :) valla benim kocamda da çalışmaktan enerji kalmadı
Cevap sahibi+1 yılbana yazık diyen kendine bir çare bulsa ya :)
Soran+1 yılerkekler daha çok sıkıntı çekiyomuş gibi düşünüyorum ondan yoksa tabiki banada yazık ;:D
Cevap sahibi+1 yılsen kocana karşı hiç değişme.. düzelir zamanla. buradaki hiçbir tavsiye senin işine yaramaz. onunla içten ve samimice konuşup derdini anlatman en en mantıklısı. (gerçi bu bende işe yaramadı ama bide sen dene)
Soran+1 yıldeğişmem inş.ama benimkinin derdi çok çalışmak yoksa herşey fazlasıyla yolunda çok şükür
Cevap sahibi+1 yılhayat bu her şeyi gördük duyduk.. hep böyle kalırsınız inş..
Soran+1 yılinş. teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılakşam futbola gidiyim bari :D
Soran+1 yılhahaha :)))
Cevap sahibi+1 yılsağlıklı yaşam için :D
Soran+1 yılspor iyidir iyi
Soran+1 yılhahahahha :D bu hallerdemisin
Cevap sahibi+1 yılişin espirisi bu :) roket rampadan çıktı hadi bakalım.. hahaha :)
keşke benim esim de senin gibi dusunse ve olsa... adaletsizlik iste... naparsin...
315 Yorumla
Soran+1 yılsizin eşinize karşı tavrınızn nasıl olduğuda önemli ;)
- +1 yıl
inan bu yorumu bos yere yazmadım. onunla da her konuda konuştum ama maalesef senin gibi değil seks konusunda. ben de doyumsuz biri olarak mesajini görünce derin bir offfff çektim. 24 cm aletim var ama gel gor ki hatun böyle. delirmemek elde değil ve neden benim basima geliyor bu olay. uyuz oluyorum. tavirlarim ona karsi mükemmel ustu yani.
Soran+1 yıldemekki çiftlerden biri sakin olmak zorunda :)
Soran+1 yılbende o sakinlik duygusunu istiyorum ama böleyim
Soran+1 yılya ni ne bileyim normal değilmişim gibi geliyo hergün olmasada sık sık istiyorum tabiki
Soran+1 yılteşekkür ederim ;)
Soran+1 yıldenemeye değer :D
Soran+1 yılbaya dolmuşsun anlaşılan :D
Soran+1 yıleve erken gidiyosun ozaman
sanırım sadece kocan çalışıyor sen ev kadınısın. yeminle bir daha evlenirsem ev kadını alacağım senin gibi evde oturup araştırıp kocasını nasıl azdırabilceğini düşünsün:)
60 Yorumlasex dışında yaşanacak çok daha önemli kavramlar nelermiş aceba :))))
Kukusu titi görmemiş atasözü :D22 Yorumla
+1 yılsana bir tane robinhood lazım. :)) adama kuvvet güç artırıcı şeyler yedir. tavan yapınca tependen inmez.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılvah vahh. belki grip olmuştur. eczanede ötmesine yardımcı olabilecek ilaç alın faydası olur belki...
20 Yorumla evde çocuk yoksa eve ilk geldiğinde ona öyle bir öpücük ver ki o seni yatak odasına taşısın..daha anlatırdım ama ortam müsait değil
10 YorumlaHer gün bal kaymak fındık ezmesi filan. Yedir adama😆
40 Yorumla
+1 yılfantezi yapin bdsm sert ol ona karsi belki heyecandan dile gelir
10 YorumlaArtık bülbül ötmüyor, gül dolu pencerede, yalnız hatıran var, aaah boş kalan çerçevede...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldogal destek ? bal misil macunu vs. vs.
yada caktirmadan cinsel gücü arttirici at yemegine/icecegine10 YorumlaMalzeme kaliteli değilse en kral usta bile olsa ortaya iyi bir ürün çıkmaz. Sorun sende ya da onun yaptıklarında değil. Sorun eşinizde. Hiç mi birşey olmuyor?
00 Yorumlamasaj ıyı fıkır ama öyle sıradan degıl , masaj yagları var yatır ve yavas yavas yapp ;))
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonun icin sexsi giyin sexsi seyler soyle ne fantazilerden hoslanir onlari yap kalkar o zaman taş gibi olur
10 Yorumlaseksii iç çamaşırları giyip evde topukluyla dolaşmak ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenelde erkekler böyledir ya:)Adamı soğutacaksın. Artı neden bu düşkünlük? Başka hiç meşguliyetin yok mu:)
215 Yorumla
Soran+1 yılişim gücüm dünyam uğraşım herşeyim o :)
Cevap sahibi+1 yılçocuk yok mu? seks dışında hayatta yaşanacak çok daha yaralı kavramlar var:)
Soran+1 yılçocuk yok ve oturupta 24 saat seks düşünmüyorum sadece ekstra ne yapabilirim diorum
Cevap sahibi+1 yılyazından öyle anlaşılıyor:) Çocuk olunca meşguliyetini onlara vereceğinden oturup düşüneceğin konu olmaz bu:)
babydol , fantezi iç çamaşırları- parfüm v.s kullanın:)
Soran+1 yılteşekkürler...
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. bunları yapıyor muydun?
Soran+1 yılevet adam beni hiç uyku dışında pijamayla görmemiştir parfumsuz asla uyurken bile giydiklerime dikkat ederim
Cevap sahibi+1 yılpijama ayrı bu iç giyim ayrı. hep fantezi giyimle dolaşılmaz ki:)
Soran+1 yılgiyilmesi gerekn ya da olmadık beklenmedik zamanda giyerim sık kullanırım yani
Cevap sahibi+1 yılbeklenmedik zaman yemek yaparken, lavabo temizlerken değil herhalde, ilişkiye girmek istediğinin mesajını vermek istediğindedir:)
valla bacım beni dikkate al derim. adamı bıktırma:) bırak o sen gibi meraklı olsun:)
Soran+1 yılonun yanında en fazla yemek hazırlarım yapmam lavabo temz. gibi temizlkle uğraşmam daha iş yaptığımı bile görmemiştir görülmemesi gerekir die düşünüyorum bıkmaz bıkmaz teşekkürler
Cevap sahibi+1 yıltemizlik genelde gün içinde olur ama ev hali bazen döngü değişebilir:)
bu kadar yorgunken üstüne gidersen ters tepebilir:)
Soran+1 yılo kadarını ayarlıyorum nerde ne yapıp ne tepki verecğini biliyorum
Cevap sahibi+1 yılreflekslerine göre artık. yoksa soğur belli olmaz:)
Cevap sahibi+1 yılistediğini yapabildin mi:)
Peki ya kcan artık seni istemiosa senin durumunda olan
Iki arkadas im daha vardı ayrıldılar dikkat et azgın şey02 Yorumla
Soran+1 yılhımm yok ya adamımı tanıyorum ben öyle bişey yok elh.
bası piskolojik cinsel hastalıklar var onlara yakalanmnış olabilir
00 Yorumla
+1 yılbülbülü ağzına al, bir güzel em somur... bak bakalım o zaman nasıl ötüyor o bülbül :))
10 Yorumla
+1 yılsenin bilgilerin nedir ki söyle bizde destek verelim bilgi çok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılkocanı nasıl azdıracağını benmi bileceğim :)
16 Yorumla
Soran+1 yılyo bilmiyeceksin fikir vericeksin fikir sunucaksın yapabileceksem yapıcam ;)
- +1 yıl
gün içinde telefonda taciz et. cinsel içerikli konuş. ses tonuna dikkat et ;)
Soran+1 yıltelefonla taiz elle taciz tacizin her türlüsü mevcut :)
- +1 yıl
mesaj at bana sana bir tavsiye vereceğim. ve mesajınıda açık tut :) (olmazsada söylemem buradan.)
- +1 yıl
eee tabi sende haklısın... bende kalsın..
- +1 yıl
en iyi cevaba benzer birşeyler..
+1 yılEyvahhh eyvahh
Durum vahim
Yemeyin malını yerler hikayesi başlangıcı bu00 Yorumlaıslaklık her zaman işe yarar. ne kadar ıslak o kadar azdırıcı;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyatağa bağla onu delirt ama sana dokunamasın delirsinn
21 Yorumla- +1 yıl
Herkeste işe yaramaz ama bu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılamacın ne ? :D hadi sen kuduruyosunda onun günahı ne ?
05 Yorumla
Soran+1 yılamacım nı mi kocamla birlikte olmak :D
Cevap sahibi+1 yılol illa kudurtmak zorundamısın ? normal şekilde olsan olamıyomusun
Soran+1 yıliyide adam yorgunum canım istemiyo dio onun canına kalsa ooo
Soran+1 yılhahaha denerim :D
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. siyah sütyen siyah külot siyah ince külotlu çorap giy göğüslerini vajınanı yalat
00 Yorumla
+1 yılötmeyen bülbüle çare yok be güzelim ama ara sıra ötüyorsa ona çözüm bulunur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbabydoll
olmadı ilaç :)12 Yorumla
Soran+1 yılilaç hiç kullanmadık ama zararından ürküyorum
Cevap sahibi+1 yılKendisine zararı olmaz da
sana zararı ne olur bilemiyorum :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılister inan ister inanma prostat msjı yap benden demesi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseksi iç çamaşırları giy süslen vucudunu okşa penisini okşa oral yap şahlanır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Onu en iyi tanıyan sensin. fantazi geliştir
53 Yorumla- +1 yıl
Ergenya
- +1 yıl
Yalanmı
Gizli Üye(30-35)+1 yılMeavi haptan bir tane toz yapıp yediği kek puding vs içine koy sonra sabahlar olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılişin zor kendi motor gücüyle hareket etsin bırak. ittirmeyle bir yere kadar.
10 Yorumlamesajlarda anlatılabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılahaha ötmüyorsa yapcak bişey yok nasıl ötmüyor hiç seks yapmyrmsnz
00 Yorumla
+1 yıldeğişik fantaziler denemelisin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla mı seks yapmak istiyorsun üst üste?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldilidemi yok? onu bari kullansın.
10 Yorumla
+1 yılÖnerilerim olabilir istersen.
10 YorumlaAftık bül bül ötmüyorr 🤣
20 Yorumla
+1 yılbuda troll. ergen is coming
30 Yorumla
+1 yılkocanın içinde yoksa işin zor.
00 Yorumlabu konuda çok teknikler var...
06 Yorumla
Soran+1 yılzahmet olmassa söle onun için sordum :D
Soran+1 yılcevap vermek isteyen veriyo
Soran+1 yılhayır
- Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılKucağına otur ve poponu tam üzerinde kıvır
00 Yorumla yaşınız daha kaç bülbül ötmüyor gay olmasın
10 Yorumla
+1 yılbelki de senden etkilenmiyodur artık
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaranıza bir bayan arkadaşını al bak nasıl azar.
00 YorumlaEkşın gergedan
12 Yorumla
Soran+1 yılzararı olmasın kaş yapayım derken göz çıkarmayayım :)
+1 yılötmeyenle uğraşma sana öteni lazım ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılSen beni yapmazsan ben seni yapıcam de
00 Yorumla Seksi gecelik ve ic camasirla
00 Yorumla
+1 yılBurda soruyorsan sende iş yok
00 Yorumla
+1 yılçok zor işin ölmüştür o
11 Yorumla- +1 yıl
gel söyleyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaskasina veririm bahh!!! de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı. jartiyer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıyamam ya bülbülü öten verelim?
20 Yorumla
+1 yılKocayi değiştir
20 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri