Özellikle yorumlarınızı bekliyorum kızlar.
bir kızı yatağa atmanın en kestirme yolu yani sizi nasıl kolayca ikna edeblirler
bir kızı yatağa atmanın en kestirme yolu yani sizi nasıl kolayca ikna edeblirler
bi kızı kendi istemediği sürece yatağa atamazsın.. öncelikle baş başa kalıcağınız ve sex ortamının olabileceği yere gitmen lazım sonra yakınlaşırsın opmeye başlarsın boynundan hemen dudağa geçme sakın baştan kayebedersin :D yavaş yavaş başlıcaksın kız isterse zaten sana izin verir vermiyosada zorlama kızın aklına kendisini sex objesi olarak gördüğün düşüncesi yerleşir ve zaten ayrılır buyuk ihtimallede.. ama dediğim gibi kız istemeden asla yapamazsın.. ve niyetin sadece sex yapıpı yol vermekse aklından bile geçirme kimsenin de günahına girme git bi geneleve hallet işini.
işi oluruna bırak olucağı varsa olur
bir mobilya mağzasına git yataklara bakıcam de ilgili kıza yardım etmesini söyle yatağa it onu yatağa attın işte..
böyle bir yeteneğe sahip olsaydın bu soruyu sormazdın..
belki yeteneksiz değilde deneyimsizim
Cevap
20Cevap
kızlar bu konuda ıkna edılmezler. zaten senınle beraber olup olmayacagına tanısmasından ıtıbaren 1-2 gun ıcerısınde karar vermıstır. sonrasını zaman gosterır. kımısı ılk gunden kımısı ılk haftadan kımısı de evlenınce beraber olurlar. kımısı de asla. bu sana baglı bır konu degıl
fakat vermeyen bayan yoktur beceremeyen erkek vardır diye neden söylüyolar o zman?
sadece vermek ıstemedıgı adama denk gelmıstır. yanı becerecek adam zaten kadının ıstedıgı adamdır. olay yıne de kadında bıter.
zamanında hatunun biri demisti de aklımdan cıkmadı;
"kadın,eger isterse erkeği yatağına alır" demişti daha da unutmam
uyarılmayan bayan yoktur uyaramayan erkek vardır diye bi sözde var geçen bi cinsel terapist demişti bunu ne diyeceksin ?
biz erkekler kızları yatağa attığımızı zannederiz,aslında onlae ne zaman isterse biz erkekleri yatağa atarlar...
Sen bu kafayla hergün ranzadan düşersin. Bikere yatağa atmak lafı 100 üzerinden eksi 100 le başlarsın işe. Önce hitabeyi öğren sonra gerisini öğrenirsin dostum
bu düşünceyle yaklaşırsan sen anca denize taş atarsın kardeş k.bakmada hepimizin anası bacısı var yatağa atmak falan hoş değil yani seversin sevilirsin zaten cinsellik yaşarsın ha illada tek amacın sex yapmaksa git bu işi parasıyla yapan kişilerle birlikte ol el alemin karısına kızına göz dikme bu dünyanın öbür dünyasıda var ;))
eskiden her guzel kızı atardım simdi incimeyecegim kızları atıyorum aramızda cok fazla bisi olcagını dusunmesinler evlenecek degilim yada uzun sure takılcak...
Her kızı yatağa götüren sebep farkldır, tek bir yöntemle tüm kızları yatağa atma fikri nasıl çıktı? :)) Bilgisayar oyunu gibi olmuyor bu işler , bi şifre girip hile ile oyun bitirirsin ama birkaç kelime ile kızları yatağa götüremezsin. :)
Fred Çakmaktaş vardı bilirmisin ?.. Kadının kafasına kocaman taş sopayı geçirip saçından tutup sırtına atıp doğru yatağa götürürdü..Kimi ? Karısı wilmayı...Sabah kalkınca kapıya çıkıp bağırırdı...Yaba yaba duuuuuu...İşte öyle yap tamam..
sen kızları ne sanıyorsun :) robot falan mı,bi düğmeye basacaksın sevişme moduna geçecek falan :)
Seni uçurumdan atmanın en kestirme yolunu söyle söyliyim.
benimm olacaksınnn:))yalann söylüyorsunnn:))ne atıyosun hayırdır:D
Her kadın en cok beyinden tahrik olur kadinları tavliyabilmek icin beyin olması gerekir boyle birsey sorduguna gore o da sende yok :(
en iyi yol onları kalpten fethetmek,arkadaş olmak,iki medeni insan olabilmek..sonrasında yatak konusunda onlar eğer gerçekten senle sevişmek isteyen olursa sana alan tanır sen de kızları yatağa attım zannedersin...işin aslı böyledir...
o değilde, sevdiğim birini nasıl mutlu edebilir nasıl güzel vakit geçirip nasıl yaşıyabilirim diye düşünsen sexte olur yani merak etme, sadece aklını sexse verme...
senin için penisimi bile keserim desin olay bitmiştir.
snin için penisimi bile keserim :D
millet eski türk filimlerine özenmiş galiba,yok elma şekeri ile,
önce kalbine ruhuna hitap et arkadaşım sonra bedenine kalbini çaldıktan sonra güvenini sevgisini kazandıktan sonra gerisi zaten gelir emin ol.bizzat denendi.
yatağa atmak ne kadar da kötü bir söz. resmen aşağılamışsın kızları.
yatağa girmek desek ne gibi bi önerin olur :D
senin gibi bir zihniyete bir önerim olmaz beyninle bi tarafın yer deiştirmiş
bayanlar bu sorulara tepki verir gibi cevaplar vermişsiniz. Ama sizide bir erkek yatağa atmış Yeri geldiğinde burada cinselliği ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz
yalan söylüyolar demekki bundan bu anlaşılıyo lafta her ilişkilerinde anal,oral her haltı yemişler okudukça içim kararıyo vallahi billahii hiç mi düzgün kız bulamıycaz bunlar yarın bi gün Anne olcaklar bekaret yok nasıl evlenicekler bunlar düşünülmezmi ?
Yatağın önüne yürütüp poposuna tekmeyi çakmak..
yüksek binanın tepesine cık ve deki vermesen atlarım :))
ben gayim de...yeter..
onu kendine aşık ederek
hiç bi zaman atama emi.
neden
ya gençlik işte kötü anlamamk gerekir :D
birgün gelir seninde kızını yatağa atarlar !
tşkrle sudesu :D
sen yatağa atılmaya alışmışsan bilemem ama bir kız için yatağa nasıl atarım düşüncesii aşağılayıcıdır resmen plan arıyor burda.
isviçreli bilimadamlarına sor
onlar seni yatağa atar anlayamazsın
ulan boyle bisey bedavaya anlatilir mi? :)) oldu..
Bütçen ne kadar?
3 kuruşa 5 köfte he
aynen var mı bi önerin :D
niye yatak ayaküstü olmaz mı :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar