+1 yılNe kadar Cahil ne kadar aptal insanlar var bu Dünya da? Zarın esnektir ve 1-2 denemede de kan gelebilir? Belki Zarın yoktur bu da bir ihtimal? Neden hemen daha önce ilişkiye girmiş olarak sayılıyor?
Bak Ablacım benden sana Olgun kardeş tavsiyesi sakın kendini ezdirme sana hakaret etmesine izin verme hemen Boşa onun gibi pislik bir insanı bu kadar rezil bir adamı nereden buldun acaba?
O senden önce kaç kere yapmıştır senin için Günah onun için Günah değil mi sanki? Gitsin bir de bunu soruştursun akılsız cahil herifi
Boşanmassan sende aptallık edersin böyle birisi ile ömür mü gecer her şeyi geçtim bu adam seni zerre sevmiyor sevse sana söz hakkı verirdi seni rezil etmezdi64 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim tatlım yorumun icin, büyük konusmamak yadirgamamak gerekiyor bizim 2 yil birlikteligimiz oldu ve bu tarz birisi degildi yani aynı eve girmeden evlenmeden gercekten birini anlayamiyor insan, sonradan cok farkli davraniyor bazilari. ben zaten bosanma davasini actim ayriyetten hic istemiyorum ama madem bu kadar soz konusu oldu ve ailemi de araya katti avukat bekaret raporu alalim manevi tazminat davasi acalim dedi elimden geleni yapip ayni rezilligi ben de ona yasaticam
- +1 yıl
Ablam helal olsun sana Allah yardımcın olsun umarım insan içine çıkacak yüzü kalmaz ve yaptığından utanır
Kadınlar buna cesaret edemiyorlar artık ben de böyle şeyler yaşayan aldatılan şiddet gören çok Kadın gördüm bu yaşımda destek olmaya çalıştım kendi imkanlarımı ona sundum sırf boşansın O hayatı çekmesin diye ama O kocasının eline bakmayı tercih etti Teyzem di kendisi artık görüşmüyoruz
Sende öyle yapmadığın dik durduğun için çok mutlu oldum şuanda
Umarım en kısa zamanda boşanırsın ve tazminattan da afedersin donuna kadar alırsın inşallah
Soran+1 yılCok tesekkur ederim tatlim, bunun gibi pislikler cok kendileri her boku yiyor kadina gelince yapmasa bile böyle iftira atabiliyorlar, Allah seni de korusun ben sevgililik asamasinda iyi taniyamadim ama her konuda cok iyi bir eşe denk dusersin insallah🌹
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim😇
En İyi Cevaplar
+1 yılKadınların bir kısmı bahsedilen kanamayı yaşamaz zaten. Ki yaşanan kanama da kan revan değil birkaç damla bir şey oluyor genelde, bu bazen fark edilmeyebilir kızlık zarı bazen esnek olabilir bazen çok daha öncesinde ilişki olmasa bile yırtılmış olabilir, bunların hepsi bilimsel olarak kabul edilmiş şeyler. Bunları bilmeden hoba “baba evine göndermek” zaten dünyanın en büyük cehaleti ve haksızlığıdır, bir şey kaybetmemişsin o yüzden.
31 Yorumla
Soran+1 yılTüm aileme karsı beni kücük düsurmesi bunu yaygara etmesi benim cok onurumu kırdı. Yoksa böyle biriyle zaten bu saatten sonra hic bir sey dusunmuyorum bosanma davasini actim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşinin esnek, delikli ya da hiç olmayadabilecek kızlık zarından haberi yok demek ki... Yazık sana bu yaklaşımda bulunması hoş değil... Senin dediğine inanmalıydı... Bundan sonra ne yapacaksın peki? Benim eşimde de kanama olmadı... Ben hiç takmadım ama o kafasına çok taktı gidip rapor alalım dedi defalarca... Zor vazgeçirdim..
17 Yorumla
Soran+1 yılBen de teklif ettim hastaneye gidelim diye gelmedi beni sürüye süruye eve göturdu yaygara etti. Bosanma davası actim su saatten sonra onu asla affetmem yaptigini burnundan getiricem. Bekaret raporu almayi bekliyorum mahkemeye verip tazminat davasi acicaz
Cevap sahibi+1 yılinşallah haketmiş asla geri dönmeee... nasıl bakmış yüzüne?
Soran+1 yılDonme gibi bise soz konusu olamaz artik gelecek ay mahkeme var tazminatı gorunce akli basina gelecek. Rezil ederim olay öyle kalir sandi pislik o gunden sonra bir daha görmedim zaten annemlerin yanindayim
Cevap sahibi+1 yıluzak dur asla yanlızken ikili diyaloğa girme... avukatla muhatap olsun zar beyinli
Soran+1 yılBen hic iletisime gecmedim bikac kez aradi acmadim mesaj atmis dava acmissin diye cevap vermedim avukatla muhatap olacak bundan sonra
Cevap sahibi+1 yılEig için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılGözün aydın
Kanayıp kanamamasına göre kafa yoran erkekler acaba ne kadar temizler? Bir çoğu ben dahil bakir değilken böyle konularda nedense çok ahlaklı oluyoruz! Yazık.
Kanama olup olmamasına bakmam, bu bir.
Ama hanımların da çok hatası var, ortalıkta dürüst hanım yok kadar az. Açık sözlü olun. Kaybetseniz de bundan kaybedin.11 Yorumla
Soran+1 yılBen bir sey saklamadim 2 yıl sevgililjk sürecimiz oldu ve bana sordu eski iliskinde ne boyutta seyler oldu diye ben de ileri boyutta bir sey olmadı dedim gercekten de olmadi. Öptü vs diye detayli anlatacak halim yok anlatilmaz zaten. eski sevgilim beni hic cıplak gormemisti, benim ilk sevgilim oldugu icin ve ilk kez bir erkrk opup dokundugu icin korkup gozumde buyutup doktora gittim. Zedelenme ben kaynakli bile olabilir. Erkekler konusunda da cok haklisin ben artik bıktım bu tarz erkeklerden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDoktor raporunu alıp boşanma davasını aç yüklü bir tazminat almanı tavsiye ederim bir erkek olarak yaptığı şeyin mantıklı bir tarafı yok herşey olabilir belki zar esnek belki bir rahatsızlık geçirdin belki başka birşey oldu ya da kendinden dolayı içine girmeyi beceremeyip bir halt yapamadı
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen avukat da söyledi ayni seyi bu hafta icinde bekaret raporu alıcaz tazminat da acıcaz tek bir kurusunu istemiyorum aslinda ama oraya buraya dagitcam bir zora girsin gozumle goreyim ben de onun rezilligini
- +1 yıl
Kız bana da yolla bir hayra git bari 😊
+1 yılEğer güveniyorsam zarın esnek olduğunu düşünürüm ancak yinede konuşurum bu konuyu. Eğer güvenmiyorsam konunun üzerine giderim. Kızlık zarı meselesinden ziyade kandırıldım düşüncesi beni daha çok yaralar. Güvenmiyorsam niye evlendim oda ayrı bir konu :)
10 Yorumla
+1 yılYani kızlık zarı esnek olabilir, ya da senin bilmeden mast yaparken zarar verdiğin de olabilir.
Eğer sen kendinden eminsen sıkıntı yok demektir.15 Yorumla
Soran+1 yılBen eminim bekaret raporu alip mahkemeye vericez. Ilk sefer doktora gitmemin sebebi de kendi evham yapmam cıplak tenime bile dokundurmamistim
- +1 yıl
Bak işte bu kadar basit, hiç ama hiç şüpheye düşme.
Doktor velev ki zedelenme var dese bile (Bunu Asla Söylemez) sen genç bir bayansın ve illaki bir mast durumu söz konusu ve asla o durumla bu durumu karıştırmaz.
Soran+1 yılBen kendimden emin olmasam raporu almak da istemem zaten ayriyetten bir de rapor konusunda rezil olmak istemem ama emin oldugum icin sıkıntı cıkmayacak. Zedelenme her seyden oluyor agda bile yapabiliyor diyorlar ki zedelenme de buyuk ihtimalle ben kaynaklı oldu
- +1 yıl
Bu arada bir soru mu sordun cevap verdim ama sanırım kaldırdın ;)
Soran+1 yılYo baska bir soru sormadim
+1 yılsenin sözüne güvenmiyor senden şüphe ediyorsa af buyur ama sok parmagını sür kanını anlına gez bilader onada bir daha totonla bile bakma
19 Yorumla
Soran+1 yılBosanma davasi actim zaten, ben kendimden eminim avukat bekaret raporu al dedi manevi tazminat davasi da acicam
- +1 yıl
en güzelini yaparsın sende onun ailesine gidip erkeğinizde iş yok yapamadı edemedi de po rezil olsun ak
Soran+1 yılYüzunu bile görmek istemiyorum midem bulandı iyice bu kisiden bosanip biran once kurtulayim baska bir sey istemiyorum
- +1 yıl
o zaman test yaptırdığında bir sıkıtnı olablir mi kızlığınla lakalı?
Soran+1 yılHayir o konuda hic bir suphem yok insan kendi icinden de bilir zaten bir sey olup olmadigini. Doktor muayene edecek yazili rapor verecek bakire olduguma dair
- +1 yıl
ha doktor bişey yapmayackasa gene anadan doğma kalıcaksan çok iyi be
Soran+1 yılNasil yani anlamadim
- +1 yıl
doktor test yaparken bir sorun teşkil etmeyecekse mahkemede delil için sonraki evliliğinde bir sorun olmaz diye düşündüm
Soran+1 yılDoktor zaten mahkeme karariyla rapor verecek her rapor isteyene rapor verilmiyor. Ben daha bundan kurtulmadim ikinci bir evlilik en son istedigim sey
+1 yılSevinmelisin sevgiyi ve mutluluğu bir zar kadar küçük gören bir adamdan kurtulmuşsun
22 Yorumla
Soran+1 yılPek cok erkek boyle goruyor ama? Hayir bir de bir sey yapmis olsam yaptim da böyle oldu derim bir sey de yapmadim
- +1 yıl
Sana güvenmeyen adamla işin olmasın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu iş git gide berbat, iğrenç bir hal alıyordu. Bu karakterdeki bir adamla nasıl evlenebildin sen onu düşün bence
127 Yorumla
Soran+1 yılBen bosanma davasi actim bir haftadir asiri yıpranmis durumdayim
Cevap sahibi+1 yıl@Carizzmaa23 senin gibi abazanlar yorum yazmasın diye gizledim, çok var aç burada
Cevap sahibi+1 yıl@Carizzmaa23 düşünme yeteneğim var ki sen ne cevap vereceğini bilemeyip saçmalamaya başladın. İlk başlarda hakaret falan ederek bir şekilde götürüyordun işi ama bakayım, ı-ıh yok olmadı senden.
Cevap sahibi+1 yılAcilen boşanmaya bak, o adamdan ve bunun türevlerinden ( yukarıda gördüğümüz erkeğim diye geçinip karakter yoksunu heriflerden) koca olmaz. Daha karakterli birlerini bulmaya çalış
Cevap sahibi+1 yıl@Carizzmaa23 verdiğin cevaba bak, elin ayağın titredi. Sesini kes artık ne yazacağını da bilemiyorsun aşırı komik oluyor. Zaten karakterin yok bari susarak gizlemeye çalış akıllı ol azıcık.
Soran+1 yılDilekceyi verdik canim mahkemeye bir ay var daha da erkek gormek istemiyorum iyice midem bulandi
Cevap sahibi+1 yılTez zamanda kurtulmanı diliyorum, sıkma canını
- +1 yıl
Hahahahaa ben kız börünce faydalanmıyorum çevrem zaten kız dolu ben istemiyorum günahımı alıyorsun boynuna olsun günahım
Soran+1 yılTesekkur ederim canım🌹
Soran+1 yıl@Carizzmaa23 senin müslümanlıkla bir alakan yok bos konusuyorsun belli ki yaran var. Birincisi ben yapmadigim bir sey icin iftiraya ugradim ve bunun hesabini da tazminat davami da acarak sorucam. Ikincisi farzet ki yaptim bu da beni ilgilendirir. Onur haysiyet gibi kavramlar kisiyi ilgilendirir.
Bir kul, bu dünyada başka bir kulun ayıbını örterse, kıyamet gününde Allah da onun ayıbını örter. Sen de bilip bilmeden hem yorum yapan arkadasa hem bana hakkin olmadigi halde hakaret ettin kınadiginin beterini de Allah senin basina verip seni imtihan etsin. Bir digeri yaradilani sev yaradandan öturu. Tipsizim degilim bu beni ilgilendirir. Öyleysem de Allah bu sekilde begenmis yaratmis. Sana bok yemek düser- +1 yıl
Sen bana beddua ettin yaa Allah sana daha çok çektirsin tamammı ben sana yaptın demedim sadece buradan biraz akıl vermeye çalıştım ibret alın demek istedim
Soran+1 yıl@Carizzmaa23 ben senin ablan yasindayim sende ki akıl bende de var. Sen bilip bilmeden agzina geleni saydin bana benle ayni yataga sen mi girdin benim kasarlik yaptigimi mi gordun? Allahin adaleti asla sasmaz ve kinadigini da yasatmadan öldurmez insani seni Allaha havale ediyorum. Benim alnim ak ugrasacagim bir sey yok su saatten sonra
- +1 yıl
Ben kimseye iftirada bulunmadım hakaret etmedim sen yaptıgın şeyi söylemişsin zaten günahkar degilmisin diger kızı bilmiyorum bu devirde herkez günahkar yani heneli çoguda olmazsada kızlar daha çok
- +1 yıl
Bende seni Allaha havale ediyorum seni kınamadım sen anlamadın sadece sana kızdım sinirlendim çünkü yaptıgın ayıpları anlatmışsın aklınızı başınıza alın diye konuşmaya çalıştım olmadı ne yapim dayanamadım kızdım
Soran+1 yıl@Carizzmaa23 günah kisisel sevap da kisisel. Ben önceki iliskimde pantolon uzerinden dokundu dedim evet bu gunah mi gunah ama bunun günahi benim boynuma ben hic bir erkegin karsisina cirilciplak olup da oturmadim. seni ilgilendiren bir sey yok hakaret halkin da yok. Cogu kız boyleyse de kizlar tek basina bir sey yapmiyor bok atacaksan hem cinslerinden başla cogunun beyniyle cinsel uzvunun yeri degismis
- +1 yıl
Her iki taraf da aynı ben erkekleri savunmuyorum kız milleti açık saçık giyinip gezip kuyruk sallarsa olacagıda odur sana hakaret etmedim sen anlamıyorsun bence
Soran+1 yıl@Carizzmaa23 sen kim olarak bana kiziyorsun pardon da? Ben yeni evlendim basima talihsiz bir sey geldi guvendigim insan tarafindan iftiraya ugradim ve bir haftadir zor zamanlar geciriyorum tum ailem duydu arkadaslaeimla paylasip duymayana da anlatayim burda kimligim belli degil kim oldugum belli degil. Bunalmisim ki anlatmisim ben burda fantazi paylasmadim basima geleni anlattim. elestirmeden once birine bir sey soylemeden once bir kez daha dusunun yarin bir gun esin olacak belki kiz cocugun olacak ben bu sekilde konusuyorum da Allah da beni sinar mi diye dusunun bu kadar müslumansaniz.
Soran+1 yıl@Carizzmaa23 yorumlarinin hepsini oku hepsinde de hakaret var. Sanal olabilir ama kpnustuklarin havaya gitmiyor hakkimi helal etmiyorum sana söylediklerinden dolayi. Baska da cevap vermiycem.
- +1 yıl
Tamam özür dilerim 🙏🙏
- +1 yıl
Biraz hakeret oldu
- +1 yıl
Bende 26 yaşındayım özür diliyorum senden ve diyer bayan arkadaştan oldumu lütfen kabul edin bu kadarını bilmiyodum 😔
- +1 yıl
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@Carizzmaa23 günahımı aldın benim de hiç tanımadığın halde hem de. O kadar hakaret ettin üstüne. Bunlar hiç günah değil tabii
- +1 yıl
Ne yaptım
Soran+1 yıl@Carizzmaa23 bir süru hakaret ettin ya burda bize daha ne yapabilirsin
- +1 yıl
Özür diledim yaaa daha ne yapim
Gizli Üye(36-45)+1 yılgit raporunu al sonra da sen erkek olup adam gibi mikemedin kabaramadın diye önüne at. onun psikolojisi bozulsun. ben de sağlam sevişen biriyle olurum de.
126 Yorumla
Soran+1 yılBosanma davasini actim. Raporu alip manevi tazminat davasi acicaz
Cevap sahibi+1 yılAllah kolaylık versin, avukatın var mı? nasıl tanışmştın bu adamla
Soran+1 yılAynen avukatim var ailemin cok destegi oldu bana sagolsunlar kötü tek bir sey demedikleri gibi hep destekler, arkadas ortamindsn tanismistik 2 yil sevgilik suremiz olmustu bide
Cevap sahibi+1 yılavukat olayı iyi olmuş yoksa avukat tut muhatap olma diyecektim, duruşmayı hemen vermişler, tazminatı al, sonra da boşa. fazla ufak ayrıntıya takılma bir an önce bitir.. çalışıor musun?
Soran+1 yılBen muhatap olmayı dusunmuyorum zaten iyice tiksindim kendisinden. Evet meslegim var insaat muhendisiyim ben tazminata falan ihtiyacim yok ama haksiz yere bana iftira attigi icin ugrasicam yoksa ugrasmaya bile degmez
Cevap sahibi+1 yılayrıntı derken, yok o eşyayı sen aldın yok bunu ben aldım gibi.. yani fazla detaya girmeden bir an önce kurtul derim.. bu hanzo ne iş yapıyordu
Soran+1 yılOrdaki esyalari alip da kendi evime getirmem ama orda da birakmiycam mutfak esyalarini perdeleri beyaz esyalari halilari yatakodasi takimini ben aldim ailelere masraf olmasin diye kendi ailesi bir yemek odasi aldilar bir de iki kanepe. Ben kimseye yük olmayalim diye 1 senedir borcla bogusuyorum kendi maasi da asgari ucret onun 3 kati maas aliyorum tum stresi sıkıntıyı tek basima cektim uzerine de bunu yapti, annemler yarın gidip topayacaklar benim aldigim esyaları, laboratuvar teknisyeni kendisi
Cevap sahibi+1 yılbununla geçmiş olsun diyelim, evlilik bir yolculuktur.. boşanma ise bir trafik kazası.. herkesin başına gelebilir ama sana direk bozuk araba denk gelmiş..
Soran+1 yılBunda da vardir bir hayir heralde Allah böyle insanlari uzak tutsun cevremizden. Sana da cok tesekkur ederim dinledin fikrini paylastin sagolasin
Cevap sahibi+1 yılrica ederim. fikir almak ya da dertleşmek istersen yazabilirsin.. hukukcu değilim ama sormak istediğin varsa sorabilirsin. avukatın var mı diye sormamın sebebi yoksa bir kaç şehirde avukat arkadaş var ilgilensinler diyecektim
Cevap sahibi+1 yılgelişme var mı
Soran+1 yılSuanlık yok bekaret raporu aldik sorun cıkmadi benden yana temmuzda mahkeme var onu bekliyorum buyuk şok olacak kendisine
Cevap sahibi+1 yılrapor aldıysan sağlam bir tazminat alırsın neyse ucuz kurtuldun diyelim. yine mahkeme sonucundan haber et merak ettim.
Soran+1 yılTesekkur ederim ilgilendigin icin sonuclandiginda paylasirim:)
Cevap sahibi+1 yıltamam olan olmus neden başıma geldi diye düşünme. bir de kötü bir olay yaşadım diye de ilişkiden soğuma.. erkeklerden soğuma
Soran+1 yılTravma boyle olaylar bu kisiyle 2 yillik sevgililik aşamamizda olmustu ayni evin icine girince kimin ne oldugu belli oluyor dedikleri kadar var, ilk gun basima talihsizlik geldi bir süre zaten iliski dusunmem hic kimseyle ama erkeklerden de sogumam neden soguyayim. Abimle babam, ozellikle de abim bu surecte hep arkamda oldu sen böyle birsey yaptiysan bile gözumuzun nurusun hic önemi yok dedi. Ben yine en buyuk destegi bir erkekten göruyorum. Karaktersiz insan cok olmasina ragmen adam gibi adamlar da cok fazla. Şu an evli misin bilmem ama degilsen esim diye sectigin insani boyle zor duruma sokma kadinlar birsey yapsa da yapmasa da cok eziliyor kotu duruma sokuluyor bu hayatta esin annen cocuk coluk hepsinin arkasinda dur koru kolla
Cevap sahibi+1 yılbekarım hem yaşım geregi hem karakter geregi olgun biriyim. 34 yaşındayım. sitede bu tarz seyker okuyucunca insan üzülüyor evlilik soguj geliyor ama yine sogumam. sen kac yaşındasın meslek nedir
Soran+1 yılAkli basinda insanlar böyle degil duzgun insana rastlamak onemli olan. Umarim gonlune gore birisi cikar karsina. bilgisayar muhendisiyim ben
Cevap sahibi+1 yılben memurum.. evlilik olarak biraz gec kaldım ama sirf evlenmek için evlenmem. kısmet işi. toplum da önemli. nerde yaşıyorsun
Cevap sahibi+1 yılhafta sonu nasıl geçiyor
Cevap sahibi+1 yılgeçmiş olsun. sevindim senin adına hayırlısı olsun bundan sonra
Cevap sahibi+1 yıldöndünüz mü normal hayata
Soran+1 yılDöndüm sayilir zamanla tamamen atlatirim sanirim:)
Cevap sahibi+1 yılinşallah bir tatile çık gez dolaş. işe dalma
Cevap sahibi+1 yılşehir neresi merak ettim
Cevap sahibi+1 yıltatile gittin mi
Aklı başında olan insan zarın esnek olduğunu düşünür.
20 YorumlaMuayene ol durum ortaya çıkar esnek olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılMahkeme karariyla rapor alicaz zaten tazminat davası icin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen tüm bunlardan önce böyle karaktersiz bir adamla nasıl evlendiğini düşün.
09 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden kimsenin ne oldugu anlasilmiyor anlasilsa evliliklerde sorun cikmaz zaten
Cevap sahibi+1 yılBu kadarı biraz fazla olmuş.
Cevap sahibi+1 yılYerinde bir davranış yapmışsın tebrik ederim.
Soran+1 yılSagolasın 👋
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın peki?
Soran+1 yıl26 yasindayim
Cevap sahibi+1 yılÇok gençsin daha
Soran+1 yılEvet daha da evlilige sıcak bakamam. Siz siz olun olmayacak birisiyse illa olsun diye diretmeyin. Biz 2 yil sevgili olduk sorunlu birisiydi zaten de ben biraz duzelir kafasiyla bakip evlilige gittim
Cevap sahibi+1 yılBen o şekilde bir evlilik asla yapmam. 25 yaşındayım ben de. 2 sevgilim oldu ve uzun süreli ilişkim vardı ama olmayınca diretmedim. Çünkü evlilikte sorunlar çıkacağını biliyordum. O yüzden bitirdim. Evlilik şakaya gelmez. Sonra senin gibi karakteri düzgün insanları evlilikten soğutan şerefsizler oluyor.
Iste simdi hapi yuttu evlenmeden test yaptirsaydin keske
04 Yorumla
Soran+1 yılBen doktora gittim zaten daha önce bozulma yok dedi bana doktor ama ilk gece kanamam olmadı daha sonra olur muydu bilmiyorum
Soran+1 yılBosanma davasi actim avukat raporda alalim dedi manevi tazminat davasi acilabiliyormus sanirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe olursa olsun kendinde söylüyon zedelendi diye oğlan bir anlık şokla yapmış tur tamam boşan cam diyon amma velakin tazminat alma ayıp
06 Yorumla
Soran+1 yılZedelenme pek cok seyden olabiliyor illa bir erkegin yapmasina da gerek yok ben cıplak tenime dokundurmadim kendim her konuda evhamliyim bu yuzden gittim doktora. Beni yapmadigim birsey icin aileme rezil etti agzina bile edicem inanmadiysa doktora gidelim boyle böyle icim rahat rtsin bu konuyu önemsiyorum diyebilirdi. Ben kendim teklif ettim doktora gidelim sen de gir yanimda bir sey varsa bugun dilekceyi veririm bosaniriz dedim. Beni resmen iteleyerek sürekleyerek goturdu. Senin kiz kardesine yapsa esi ayni seyi sen bir abi olarak ne yaparsin?
Cevap sahibi+1 yılPardon o zaman sen gerçekten doktora gidelim dilekceyi kendim vereyim dedi isen Ben hak veriyorum sana yinede ilk ile nekadar münasebetiniz olduu
Soran+1 yılYukarda yazdigim gibi pantolon uzerinden dokundu beni hic cıplak görmedi bile. Öpme gibi seyler oldu her iliskide oluyor zaten bu
Cevap sahibi+1 yılHaklısın tazminat kesin alıcaksın mı vicdanın rahat mı
Soran+1 yılVicdanim neden rahat olmasin ben bakireyim raporda da bu cikacak bekaret raporunu mahkeme karari olmadan vermezler buna girisecegime gore kendimden eminim. Kimsenin kimseye yapmadigi birsey icin iftira etmeye hakkı yok. Siz de biraz empati yapın ayni sey siizin kizinizin basina gelse ne yaparsiniz bir baba olarak olsun kizim mi dersin gormezden gelip kizinin onurunun kirilmasina izin mi verirsin
Cevap sahibi+1 yılPardon sorması ayıp nekadar aldın bende boşandım 20 binlıra verdim
Ohooo bekaret zarı ile evlenmiş öküz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılHangi devirde yaşıyoruz şaka gibi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılZari esnekmis derim gerci sirgulamsmda
10 Yorumla Boşa o adamı seni haketmiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen actim davayi
Bu gerçekten kötü bir yaşanmışlık olmuş senin için
10 Yorumla
+1 yılİyi yapmış burası müslaman bir ülke ya götümüzü başınızı satmayın
04 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var Kardeşim?
Cahil cahil konulmayın lütfen rica ediyorum.
Zar esnek bir şeydir ve ilk denemede kanama olmaya bilir 3/4'de bile anca Kanama olabilir - +1 yıl
@Dilaraomer önceki zamanlarda esnek degildi bu devşrdemi esnek oldu zar bilimin her bokuna inanıyorsunuz Avrupa amerika ne derse onu yapın sömürge altındasınız
- +1 yıl
Ne alakası var allah aşkına?
Bunu bir tek Amerika mı diyor saniyorsunuz?
Biraz araştırın lütfen Zar'ın aslında gerçekten ne olduğunu ve ne için olduğunu.
Cidden rica ediyorum bir iki bir şey okuyun bu konu hakkında. Bilim önemli küçümsemeyin.
Ayrıca Bilim herkes için dir Sizin için benim için herkes için. Bilim Gelecektir.
Ben de Müslümanım çok şükür neyin Günah olduğunu neyin Günah olmadığını bende biliyorum. Bende geniş bir ailede yetişmedim ama insanlar araştırarak öğrene bilir bir şeyler tek bir şeyd odaklanıp büyümemek lazım. Bilirsiniz öğrenmenin yaşı yoktur. İyi günler
+1 yılvallaha bir şekilde kanatmak lazım :D
012 Yorumla
Soran+1 yılHer kizlik zarindan kan gelmiyormus ama. Sen olsan ne tepki verirdin peki güvendigin biriyle evleniyorsun sonucta
- +1 yıl
soruyu yeniden okudum da ailenin yanına götürüp bu bozuk çıktı falan mı dedi nasıl rezil edebiliyor?
- +1 yıl
vallaha önemli olan benden sonrası öncesinde ne yaptıysa yaptıklarından dolayı suçlayamam
Soran+1 yılEve birakti beni istemiyorum gibi seyler soyledi ben neye ugradigimi sasirdigim icin dogru duzgun hatirlayamiyorum bile ne soyledigini annemgil de tahmin etti bu konuda bir problem oldugunu.
- +1 yıl
sikip atmak deyimi buradan geliyor demek ki
- +1 yıl
Güncellemeyi gördüm açıkcası üzüldüm
Soran+1 yılNeye üzüldün ki
- +1 yıl
Bugün bir çok kişi evleniyordu özellikle böyle zamanda boşanmak
- +1 yıl
Bir hödük yüzünden hiç yaşamaman gereken bir tecrübeyi yaşamışsın
Soran+1 yılVardir bunda da bir hayır öyle bakıyorum artik evlendigim gün degisik bir durumun icerisine düstüm Şu an kurtuldum diye bakıyorum. Iyi eşler secin kendinize benimki kotu cikti😄
- +1 yıl
Umarım Allah karşına gönlüne göre birini çıkarır
Soran+1 yıltesekkur ederim canim ayni guzel dilek de benden sana🌹
+1 yılHala böyle insanlar var mı gerçekten?
Yazık..20 Yorumla
+1 yılSonuç olarak noldu peki?
04 Yorumla
Soran+1 yılBekaret raporu aldik sorun cikmadi yani bende. Bosanma davasi oldu ayrıldık, tazminat davasi da acmistik tazminat ödeyecek
- +1 yıl
Kötü olmuş böyle saçma bir sebep ten hiç olmak 😶😶😶
Soran+1 yıl3 5 saatlik bir evliligim oldu saka gibi😄 dikkat edin eş secerken cok önemli konular
- +1 yıl
İnanmayacaqın biriyle evlenmek nedir hayırlısı
Esnek olabilir diye düşünürdüm
10 Yorumla
+1 yılKocana ilk senin elini tuttum dedin değil mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılHayir eski iliskimi biliyor, ne boyutta birseyler oldu dedi ileri boyutta birsey olmadi dedim.
- +1 yıl
Peki şimdi o zaman şöyle sorayım biraz özel olacak ama Yalnış anlama bu konu ile ilgili
Kocanın penisi uzun mu kısa mi boy olarak
Bilmiyorum deme tecrübeli birisin anladığım kadarıyla
Soran+1 yılNerden tecrubeli olucam pardon da ben ilk defa evlendigim erkegin penisini gördum ilk sevgiliminkini görmedim. Ikinci sevgilimdi ve bununla evlendim. Benim doktora gitmemin sebebi bir erkek beni ilk defa öptü ilk defa dokundu ben kendi kendime korktum icim rahat etsin diye gittim. Beni ciplak görmedi o kadarini söyleyim. kendisi 17 falan diyordu sevgiliyken ama bence o kadar yoktu daha kisaydi
- +1 yıl
Anladım büyük ihtimalle zar derindedir boyu delmek için yetmemiştir
Damla dahi olsa hiç kan gelmedimi
Soran+1 yılBen farkedemedim bilmiyorum kan gelse gorurdum galiba
- +1 yıl
Anladım dediğim gibi delememis yani boyu yetmemiştir senin zarın derinde demekki
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanatana kadar s. kerim fkshfshsfjhjj
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıldemekki iyi zedelenmiş
010 Yorumla
Soran+1 yılSorun teskil edecek olsa doktor söylrrdi zaten bunu. Bekaret raporu alacagiz bu hafta tazminat davasi icin bende bir sıkıntı yok yani
- +1 yıl
ama zedelenen zar esnemez daha
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
zaten zedelendiyse esnek değilmiş, ve yırtılan yer senin bir hareketinle komple yırtılmış da olabilir
ilk nasıl zedelendi peki tam olarak çünkü pantolon üzerinden zedelenmesi de imkansız
Soran+1 yılNeden dolayi zedelendi bunu hic bilmiyorum. Ilk sevgilimle pantolon uzerinden dokunma olmustu ama ciplak tenime eliyle hic dokundurmadim bu kadarini soyleyim. Ben kaynakli mi oldu zedelenme onu da bilemiyorum. Doktor bana yukarida dedigimi soylemisti o zaman hafif bir zede var ama kanaman olur demisti. Ikinci sevgilim de zaten evlendigim kisiydi ki onunla da cinsellik yaşamadik sevgililik doneminde
- +1 yıl
hmmm rapor için geç kalma madem sonra olmaz
yara taze iken alın
Soran+1 yılSavcinin raporunu bekledik persembeye gun aldim bakalim
- +1 yıl
hayırlısı olsun
Soran+1 yılSagolun tesekkur ederim
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılesnektir
10 Yorumla
+1 yılKafamda şüphe olur ve hiç hoş olmaz
00 YorumlaEsnektir
10 Yorumla
+1 yılYazik gercekten
10 Yorumla
+1 yılesnekse olabilir
10 Yorumla
+1 yılTeste götürürüm
03 Yorumla
Soran+1 yılGuncellemede bahsettigim de bu teste goturmen ona guvenmedigin anlamina gelir. Testte benimki gibi bir durum ciktiginda geri yuzune bakabilecek misin kadinlar icin hakaret gibi bir sey cunku
- +1 yıl
Yapacak birşey yok devir kötü kimseye güvenilmiyor
- +1 yıl
Seven kadın buna razı gelir sorun çıkarmaz sağlıklı ilişki için şart
+1 yıladam haklı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem