Şüphelenirmisiniz? Her erkek şüphelenirmiş biz kızlar ne yapalım hiç anlaşılmıyor sizin?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılaçıkçası bir kızın bakire olup olmadığını yani temiz bir kız olup olmadığını aiile yapısından yaşantısından ahlakından vs anlaşılır. ayrıca ilk geceki hal ve hareketlerinden de anlayabilirim. illa kanama olmadı diye şüphe duymam, bazı kızlarda kızlık zarı çook esnek olabiliyor ve ilişkiyle bozulmayabiliyor, şimdi o kızcağızın suçu ne hemen sen bakire değilsin diye şüphe duyayım... bide yani bence kanamasın daha iyi kızın içine giriyorsun her tarafın kan oluyor...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
bn hatun vajinusmusdu doktora gittik kiz dedi herhangi bir giris olmamis dedi. vajiinusmus halen. dev. ediyo ama parmak egzersizlerini yapmaya basladik bir parmak olarak ve bas isaret ve orta parmak olarak ayri ayri girmeye basladi ama bu esnada kanama olmadi , napim. yani simdi supheleneyimmi. biliyomki bakire asiri sulanma olup. kayganlikla girersen ole kanama beklemeyin. eskiler buyutuyo. sadece
014 Yorumla
Soran+1 yılErkekler bilinçsiz bu konuda bakireliği herkes çok büyütüyor
- +1 yıl
bn size buyutuyorum. demedimki. ztn. esim. benim kucuk yaslarinda kucuk. amcasi tarafindan cinsel. istismara ugramis ve yillarca. hep. mastirbasyon dahi olsa vajinasina. dokunmaktan cekinmis yeni evlendik halen. oleydi. ne. tur. fantaziler yaparsam. yapayim. bir anda sulaniuo. ama. bes dakka. sonra kuruyo dahada zevke gelemiyo. halen. bilincaltiyla. catisiyo. maalesef. bir kiz. cocuguna. kucuk. yasta cinsel. saldiri yaparsan ya. cok ters tepip. cinsellikten. kacar sogur. ya da asiri. azgin olur. bizim. hatun hep. kacar. olmis. bir genc. kiz. odasinda. tek. kalip. mast yapmazmi tabikide. yapar ama. bizim. hatun. hic. bir . zaman bu. tadi. yasiyamamis. cumki neden serefsiz amcasindan. bunu. bir kotu bisey olarak. algilamis
Soran+1 yılPeki eşiniz bakire olmasaydı kabul edermiydiniz kendi isteğiyle yaşamış olsaydı
Soran+1 yılBaşkasıyla
Soran+1 yılBenimki zaten yaralandı yaralanacağı kadar bir o eksikti derdim
Soran+1 yılBen 16 yaşında ameliyat yüzünden bekaretimi kaybettim
Soran+1 yılAma erkekler inanmıyor ki yalan diyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen öyle valla onca kızla gezip dolaşıyorlar ondan sonra da ben eline el değmemiş kız arıyorum diyorlar...
21 Yorumla
Soran+1 yılBende şaşıyorum kızlığını diktirenleri çok iyi anlıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmalılar ve gerekirse doktora gidilmeli çünkü bazı kızlık zarları Sadece doğumda yırtılır
321 Yorumla
Soran+1 yılAma oda çok aşşalayıcı
- +1 yıl
Boşuna yuva yıkılmasından iyidir
Soran+1 yılÖylede biz erkeklere inanıyoruz hemen yapmadım dediklerinde
- +1 yıl
Onun sonucunda bir görsel durum olmuyor ama
Soran+1 yılBilmiyorum sanırım bende evlenmeden diktirecem erkeklere güven olmaz
- +1 yıl
Bu işte sahtekarlık, birisiyle seks önce kendini miktir sonra evlenirken diktir
- +1 yıl
Gerdek gecesi Kocan bakire ile evlendim düşünecek sen sürekli aldatırsın onu
Soran+1 yılNapalım evde kalmaktan iyidir erkeklerde yapıyor yapmadım diyen çok
- +1 yıl
Aferin sana kaç erkekle yattın
Soran+1 yılYatmadım ameliyatta bozuldu
- +1 yıl
Ne ameliyatı
Soran+1 yılRahimden ne olduğunu bilmiyorum 16 yaşındaydım
- +1 yıl
Bunu evleneceğin kişiye söylediğinde inanır sonuçta sağlık sorunu
Soran+1 yılİnanmıyorlar işte maalesef
- +1 yıl
İnanırlar
Soran+1 yılBiriyle konuşuyordum açıklayınca hadi ordan yalancı dedi bana emin ol erkekler bu kadar nankör
- +1 yıl
Ameliyat raporun yok mu
Soran+1 yılYok nerde taşındık biz herşeyi attık
- +1 yıl
Ameliyat olduğun hastaneye git arşivden alırsın onu da geçtim şimdi bulunduğun yerde ki devlet hastanesine gitsen muayene olsan rapor verir
Soran+1 yılBilmiyorum ben diktirmeyi düşünüyorum evlenirken şüpheye ne gerek var hayatımı zindan etmesin
- +1 yıl
İyi o zaman
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
+1 yılKicimin kenarı insanın ruh zarı patlak olmicak mesele kızlıkta değil
15 Yorumla
Soran+1 yılEşini boşarmıydın sen bakire olduğun halde sana inanmasa
- +1 yıl
İnanmamasına gerek yok bunu dile getirmesi yeterli
Soran+1 yılAnladım bu erkekler ne bencil bakir değil hiçbiri bakire istiyorlar biz oysa bakir olmayan erkeği kabul ediyoruz
- +1 yıl
Bak yanlış anladın bakirelik 9nemli benim içinde ama ben her halti yemiş g*t tennvermiş bakire olmaktansa dedim yani mesele kızlıkta değil butun bedende erkek içinde aynisi
Soran+1 yılÖyle allah bizi korusun onlardan
Bu durumu kabul edeceksiniz. Bizleri başka konularda anlamaya çalışın.
00 YorumlaŞüphelenmem çünkü oluk oluk kan gelmez hatta hiç gelmeyedebilir bu tamamen erkeğin davranışına bağlı
24 Yorumla
Soran+1 yılBilinçli erkek başka oluyor demek
Şphe uyandırır ama hemen pat diye tepki gösterilmez doktıru var şeyi var
07 Yorumla
Soran+1 yılDoktora götürdün ve esnekmiş dedi eşin seni boşasa haklıdır o zaman ona inanmadın
Soran+1 yılO zaman sen haklı olabilirsin boşayıp boşamamak sana kalmış
Soran+1 yılBenim için eşimin bakir olmaması sorun olmazdı ama erkekler çok takıyor
+1 yılEşimin beyanı kandan daha değerli.
310 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
- +1 yıl
birisi ile beraber olarak bekaretini kaybetmiş birisi ile asla evlenmem. eşimin beyanına da güvenirim. güvenmeliyim yani. eşime de güvenemeyeceksem neden evleneyim ki? Şayet ayrılmamak için yalan söylerse onu da vicdanı ile başbaşa bırakırınm.
Soran+1 yılPeki bakire olmayan biriyle neden evlenmezsin Yani ben bakir olmayan bir erkekle evlenirim sevmem önemli onu
- +1 yıl
yok yok. başka birisinin koynuna girmiş başkasının yatak eğlencesi olmuş birisine asla içim ısınmaz. belki anlık hoşlanırım aşık olurum ama eş olarak düşenemem. yanımda yatan insanın bir zamanlar başkasının koynunda olduğu düşüncesi beni deli eder. Ne demek yani başka birisi ile yatmış olmak. bunu kaldıramam. evlensem bile o evliliğin sonu gelir. bu mizaç meselesi.
Soran+1 yılAnladım peki sende bakir olmasan yine önemli olurmuydu
- +1 yıl
şu an bakirim. fakat bakir olmasaydım, yalan söylemeyeceğim, yine böyle düşünürdüm.
Soran+1 yılAma karşındaki kız seni bakir olmadan kabul edicek sen neden edemiceksin
- +1 yıl
dedim ya kabullenemem. önünde sonunda bunu çok ciddi sorun yaparım.. tabi kadının da erkeğin de namuslarını korumaları nın gerekli olduğunu düşünüyorum. yani erkekler yapıyor ben de yaparım mantığından ziyade erkeklerin kendine çekidüzen vermeleri gerektiğine inanıyorum...
Soran+1 yılTamam benide elbet alan biri olacaktır herkesin kendi düşüncesi teşekkürler
- +1 yıl
inşallah.
+1 yılbaikirelik diye birsey mi kaldı ki?
10 Yorumlasüphelenirim ertesi gün doktora götürürüm
06 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılAman o senin bakir olduğuna koşulsuz şartsız inanacak sen neden inanmıyorsun
Soran+1 yılAma hayır kuranda her iki cinste zinadan uzak durmak zorunda herneyse benide alan biri çıkacaktır teşekkürler
Soran+1 yılİnşallah
Kime verdin der tokatlarım :D sokağa atarım :D
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok zalimce belki küçükken yalnışıkla kendisi bozdu
Soran+1 yılÖnceden söyleseydi kabul edermiydin inanırmıydın
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılcahil olan süphelenir!
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayır...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞüphelenilen tabi
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2. gün boşanırdım
28 Yorumla
Soran+1 yılTamam peki bakireyim ben küçükken yalnışıkla bozdum derse inanmazmısın
Cevap sahibi+1 yılHıhı kesinlikle bisikletten düşmüştür
Tabiki inanmam gitsin anasını babasını kandırsın
Soran+1 yılYani sevdiğin kıza inanmazdın ama o sana inanacak koşulsuz şartsız bakir olduğuna
Cevap sahibi+1 yılErkekler yalan söylemez yaşadıysa yaşadım der ama bakire olmayan kızların hepsi yalan söyler
Soran+1 yılSanmıyorum ben mesela bakire değilim ama beni alacak elbette biri olacaktır teşekkürler yorum için
Cevap sahibi+1 yılNeden bakire değilsin?
Soran+1 yılAmeliyat oldum rahimden içerden girdiler bozulmak zorunda kaldı
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki şüphelenirim
013 Yorumla
Soran+1 yılPeki açıklarsa sana diyelim küçükken bozdum derse inanırmısın
Cevap sahibi+1 yılHaha he inanırım inandıkdan sonrada yaka paça babasının kapısına bırakırım
Soran+1 yılAnladım çok zalimce ama olsun allah her şeyi bilendir elbette
Cevap sahibi+1 yılZalimce evet ama benım degil onun yaptigi zalimce ben kendimi saklıcam karima o gidicek milletin altina yaticak sonra beni kandircak küçükken bozdum diye diri diri yakmadigima dua etsin
Soran+1 yılBiliyorum ama ben cinsellik yaşamasan bozuldu ve buna eşim inanmıcaksa ben çok yıkılırım artık sizide anlıyorum
Cevap sahibi+1 yılBak o ayri birsey ona kabulüm mevzu zar degil tecavüze uğramış bir insanlada evlenirim cünkü bir sucu yok ama artk yalan bu isler küçükken bozdum bisikletten düstüm bu devirde kimse inanmaz, bakire olan ama her boku yiyen kızlar türedi bide onlarda bakire degil benim icin hem bedeni hem ruhu temiz olucak
Soran+1 yılAma sevdiği insana inanmalı herkes Yani ben bakir olmayan birini kabul ederim çünkü ben onu seviyorum sırf bir kusuru yüzünden iyi özelliklerini Yok sayamam ama erkekler için çok önemli kız mükemmel biri sadece bakire değil ama hemen siliyorlar hayatlarından
Cevap sahibi+1 yılO işler öyle degil herkes sahtekar bu devirde yalanci, ikincisi bu bir kusur degildir sen kabul edebilirsin ben etmem dünyanin en iyi kızını getir gene etmem he bu arada din icin demiyorum bunu ateistim ben günah olayından degil karakter meselesi
Soran+1 yılAnladım teşekkürler yorum için ben bakire değilim benide alan olacaktır nede olsa dünya büyük
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, tabiki senide alan olucak ama malesef aldatilcaksın inandiramassan insan psikolojisinin doğası bu cünkü
Soran+1 yılNapalım aldatırsa dul kalırım bende boşanırım erkekler biraz sert inanmamalarını anlıyorum ama ben hayatımda sevgilim bile olmadı ve ben bunu hakedeceğime inanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılHaketmedin tabi o yüzden düzgün sekilde anlatman lazim küçükken bozuldu deme en ince ayrıntısına kadar anlat. Umarim dogru kisi karsina cıkar cok mutlu olursun mesale ben sana inandım su anda:) hadi kendine iyi bak
Soran+1 yılTeşekkürler yorumun için
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hayır esnek olabilir
00 Yorumlaevett
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşarım net
225 Yorumla
Soran+1 yılPeki doktora gittiniz esnekmiş dedi bunun vebalini nasıl Allah'a ödiceksin
Cevap sahibi+1 yılesnek olma ihtimalinin yüzde kaç oldugunu sen biliyomusun
Cevap sahibi+1 yılhangi kız bakire değilse zaten esnek oluyo nedense?
Soran+1 yılHer 10 kadından 1i
Soran+1 yılTamam arkadaşım sana hayatta başarılar
Cevap sahibi+1 yılyanlış biliyosun
Cevap sahibi+1 yılsen olsan patlak tekerle yola cıkarmısın
Soran+1 yılBenim için bakirlik bakirelik önemli değil önemli olan onu sevmem tamam ben yanlış biliyor oliyim
Cevap sahibi+1 yılaynen zaten baştan belliydi tavrın
Cevap sahibi+1 yılbakiremisin
Soran+1 yılBakire değilim rahimden ameliyat olduğum için içeriden girdiler ama cinsellik yaşamadım hiç ve eşim yaşasaydı umrumda olmazdı
Cevap sahibi+1 yılişte umrunda olmalı demek ki değilse sıkıntı büyük
Soran+1 yılDeğil benim onu sevmem önemli geçmişi benim için önemli değil allah kusurları örtün der cinsellik yaşadı diye aşık olduğum adımla ayrılmam
Cevap sahibi+1 yılAllah başka neler der peki biliyomusun
Cevap sahibi+1 yılzina yapmamaış insanlarla zina yapanların evlenmelerini uygun görmez
Soran+1 yılBiliyorum günah ama peygamber efendimiz dul bir bayanla evlenmiştir bekarken biz düşün basit kullarız allah bize hesap sormicak ki
Cevap sahibi+1 yılhay senin verdiğin örneğe ben peygamberin evlendiği kadın zinakar mı?
Cevap sahibi+1 yılevlilik dışı ilişki yasamamıs ki
Cevap sahibi+1 yılbiz burda namuslu olup olmamaktan bahsediyoz namus ya vardır ya yoktur
Soran+1 yılPeki dul biriyle evlenirmisin?
Cevap sahibi+1 yılolabilir
Soran+1 yılAnladım sen Yani zinaya karşısın peki inanırmısın kız sana ben küçükken bozdum bilmeden derse buna
Cevap sahibi+1 yılhayr inanmam çünkü bunlar hep yalan cıkıyo sununda
Cevap sahibi+1 yılhangi kadın ben namussuzum der
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri