"Seninle bir şartla sevişirim, köpek gibi havlayacaksın" diyen eşe tepkiniz ne olurdu?
Seks de her şey mübahtır diyerek allah ne verdiyse havlaya havlaya dalacak insanlar illaki vardır. Ama kadın ya da adam niye havlamanızı istiyor, fantezi mi, yoksa sizi aşağılamak mı? A- Havlarım ne olacak ki? B- Tasma bile takarım ulan C- Tekmeyi koyduğum gibi atarım yataktan D- Git kendin havla ben köpek miyim? E- Birlikte havlarsak olur. Hadi bakalım eşiniz sizden sevişmek için tek çözümün havlamanız olduğunu söylüyor, ona ayak mı uydurursunuz yoksa yatağı terk mi edersiniz?
"Seninle bir şartla sevişirim, köpek gibi havlayacaksın" diyen eşe tepkiniz ne olurdu?
onur kırıcıdır. seven kadın erkeğinden bu aşağılayıcı davranışı istemez. istek varsa da onurumu zedelemem. ve bu evlilik durumunu tekrar gözden geçiririm. bir yerlerde sıkıntı var demektir
bunu söylerken yüzündeki ifadeye bakarak tepki verirdim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Nefret ederim belliki beni sadece bedensel istiyo birde şart mı koyuormuş. o kadar kendisini bana sevdirecek ki yazdığın cum leleri ben ona söylemem gerek
Offf başta anlamadım biraz froydyen kimliğimle düşününce çakozladım Kadın burada yeter artık bey hep misyoner hep bacak omza birazda dogi stayla takılalım demek istemiş
En İyi Cevaplar