Esim sporcu 32 yasinda 7 yildir evliyiz dun telefonunda mesajlar yakaladim spor salonundan bir kiz buna salonda ilani ask etmis evli oldugunu biliyorum demis bide buda duygusal bisey olamaz demis sadece cinsellik uzerine konusuyolar 1 haftadir ramazandan sonra kizla yaticakmis inanamadim kizda 2p yasinda i stagramina baktim cok temiz gorunuyo bitane bile dikkat cekici resmi yok goren iyi temiz kiz der esime neler neler yazmis senin icin kuduruyorum falan esimde duygusal yok deyip kizin flort ettiklerine karisiyo ayirmaya calismis ne demek bu yaaa
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu t, ip durumlarda sen beni nasıl aldatırsın demek ayrılığın fitilini ateslemektir. Her ne kadar aldatmak kabul edilinemez bir durum olsa da ve ayrılığı gerektiren bir durum olsa da ilk etapda sakin kalıp hemen ayrılığı düşünmeden önce karşındaki insana anlayabileceği dilden konusmak daha etkili oluyor. Örneğin haberin yokmus gibi davranıp ' ya ben artık spor yapmak istiyorum' gibi bir cümle kurabilirsin akabinde zaten konusmanın devamı gelecektir ama bunu laf sokarmış gibi değil de hani herşeyden habersizmiş gibi söyleyip yapmanız daha iyi olur. Bu sadece spor olarak değil bu arada buradaki dikkat cekmek istediğim nokta daha önce yaptgınız bir aktivite ya da mesela dans kursuna gitmek istiyorum diyebilirsiiz
12 Yorumla
Soran+1 yılEe sonra ne olucak
Cevap sahibi+1 yılSonra sen bu aktivitelree devam edeceksın devam ettikte biraz daha dişi görüneceksin yani bunu sen yapacaksın bunu eşinin gözüne sokacaksı, tabi ki onun gibi aldatmayacaksın ama o bundan ister istemez aklına getirecek böyle şeyleri ve kendi yaptığı hatayı anlayıp evliliğiniz normale dönecek ama bunu yaparken iyi yapmalısın tabi bir nevi senın elinde olan birşey
En İyi Cevaplar
kaşar gibi güzüken kızlar içi dışı bir dürust oluyor ama namuslu gibi gözüken yani bunu imaj olarak kullananlar en tehlikesli
hani sessiz durandan korkacaksın derlerya demek istedikleri bu bence
seviyorsan eşine kızma
durumu affet süründür sana yalvalsın evliliğini kurtamak için elinden geleni yapsın sonra affet
dersini almış bir koca olması senin avantajın olacaktır
sakın kokten silip atma12 Yorumla
Soran+1 yılSevdigim ve oglum icin sustum. Ama kiz o kadar efendi gorunuyorki butun spor salonu pesindeymis konusmalarda gordum yani... esim yazmis herkes pesinde neden ben diye... kiz namuslu gorundugu icin tayt bile giymiyomus salonda dusun artik
+1 yılKesin cozum kizim ailesine ulasacaksin o mesajlari kizin babasina at sonra gorurum ben onu bir daha mesaj atiyor mu kocana
02 Yorumla
Soran+1 yılKocam beni genertir
- +1 yıl
Bu cesareti nerden bulacak
Sorun hiç samimi gelmedi kardeş yalan söylüyorsun gibi uydurmaca bir soru gibi
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
38Cevap
Zaten böyle olanlar daha tehlikeli. Kimbilir o masum görünen fotolarının altında nasıl bir azgın geyşa ruhu var. Ee tabii erkek milleti olarak böyle şeyleri de affetmediğimiz için eşin de atlamış hemen
10 Yorumla
+1 yılbu seni düpedüz hiçe saymış genç taze kızı görünce açıkçası yatağa atmak isteyip kızkanmış bu kadar olur yani sen ne düşünüyosun bu konuda
111 Yorumla
Soran+1 yılEvet kizin konusmalarini okudum Nisan atmis yarali bir kizdi tabi bu onu hakli cikarmaz yani esim ondan faydaliniyo
- +1 yıl
zaafını kullanmış kızın açıkçası evde kadını varken başkasıyla yatıp senin yüzüne nasıl bakacaktı
Soran+1 yılKiza demiski daha oncede yaptim. Kiza bakiremisin diye sormus bide tam kopek
- +1 yıl
yuh yani demekki daha öncede yaptım eşimle sorun olmaz bakire değilsen senlede anlamında yani gerçi bakirede olsa oral ya da anal yapmaya kalkardı afederdin ama
Soran+1 yılHayir daha oncede aldattim cinsel anlamda demis. Sonrada sen bakiremisin demis. Kopek iste
- +1 yıl
peki kız ne demiş senin aldatıldığını bilmiyor hala değilmi
Soran+1 yılKizda bu kadar yakisikli olup aldatman normal cok fenasin demis. Karinin duymasini istemem allah sizi omur boyu etsin demis saka gibii.. :)
- +1 yıl
bir yandan verici kocana gel benim ateşimi diyor bir yandandanda eşinle mutluluklar böyle dünya nerde :D
- +1 yıl
yanlış anlama benide seninkinin kalkmış diğerininki sulanmış vaziyet hiç iyi değil :(
Soran+1 yılEvet...
- +1 yıl
peki sen ne düşünüyosun gözmüü yumcaksın onla daha yapmadı yapacaktı kendi itirafı öncesis eni başkasıyla aldatttığına
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAcik acik aldatiliyorsunuz hanimefendi bir kadinin dusmani baska bir kadindir duygusal olsa ne olur olmasa ne olur
11 Yorumla- +1 yıl
Sizin bosanip tazminat ve nafaka alma hakkikin dogmus demekki adamlil ve erkeklik evrimini tamamliyamamis bir soz vardir calma elin kspisini calarlar kapini diye
+1 yılOrrrrospuuu cocukları işte ayrıl yeni koca bul hemen.
20 YorumlaEkran görüntülerini al kanıt topla. İstediğin gibi kullan, nafaka alıp boşanırsın oğluna da sana da yeter. Mahkeme oğlunu zaten sana verir
10 YorumlaGercek dindar olmayan her Türk erkeğinin düşmüş oldugu bir hata. Eşinizle konuşun ve yuvanızı yıkılmadan vazgeçirin.
00 Yorumla
+1 yılSen de kocana hesap soracağına burada bize anlatıyorsun😂
03 Yorumla
Soran+1 yılNe diyim cok agresif
- +1 yıl
Ne mi diyeceksin agresif olsa bile haksiz ve seni aldatacak farkında mısın sessiz mi kalacaksin yani
Soran+1 yılBen yaticaklari gun onlari basmayi dusunuyorum mahmemede elimde kanit olsun diye
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kocan f*ck buddy yapmıs kendine
Daha ne duruyon boşa 😂😂08 Yorumla
Soran+1 yılValla ya serefffsiz ne diyim buna simdi
Soran+1 yılKizin ailesi haci bide
Soran+1 yılYok ailesinin haberi yok demis benim ailem cok iyi bana cok guveniyolar bir bilseler falan demis. Yazikkk
Soran+1 yılBakire degilim demis zaten
Fuckbody ilişkisi istiyor kuz. Eşin de kabul etmiş.
08 Yorumla
Soran+1 yılKiz duygusalmis ama esim hayir deyince kiz seninle her turlusune varim demis
Soran+1 yılEvet zaten kiz senle yatcagim aklima gelmezdi ben seni kalpten istiyodum demis
Soran+1 yılEsim neden kizin sevgilisini kiskaniyo peki? Offf
- +1 yıl
Bak belli bir yaşa ve hayat tecrübesi olan birisi olarak birşeyler söyleyim sana.
Sen böylesin beya değilsin demiyorum, kimseyi sorgulayıp yargılamıyorum. Eşinin yaptığı doğrudur veya yanlıştır da demiyorum.
Türk kadınının en tipik özelliklerindrn birisi baskın annelik duygusudur. Genellikle Türk kadını çocuk yaptıktan sonra bütün sevgi ve ilgisini çocuğa yüklüyor ve farkında olmadan erkeği 2. Hatta 3. Plana atıyor. İlave olarak da vücudunu salıyor, kilo alıyor, erkeğini cezbedecek kadınsı görüntüsünü kaybediyor.
Erkeğiyle yeterince ilgilenmiyor. Yorgunum, başım ağrıyor, belim ağrıyor vs sözleriyle de erkeğini iyice iteliyor, öteliyor.
Evinde cinsel mutluluğu yaşayamayan erkek de bu mutluluğu başka adreslerde aramaya başlıyor.
Sence sizin evliliğinizde böyle durumlar var mı?
Soran+1 yılHayir bende sporcuyum 31 yasindayim ama herkes bana 20lik kiz der 55 kilo kadinim hic biyerkmde sarkma yok be benim asil isim makyoz yani makyajimda falan iyidir bakimliyim konu esimin serefsizligii
Enişte çıtıra pompalayacak fırsat ayağına gelmiş kaçırmaz😂😜
00 YorumlaKiz para yiyicidir saf koylu rolu. oynar böyleleri uzak tutmanin yollarina bak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Metresini kaçtan almış bu senin kocan? ucuzsa biz de alalım :))
00 Yorumla
+1 yılabi ne güzel insanların metresi var ben daha evlenemedim bende çok istiyorum evleniyim
sonra metresim olsun.02 Yorumla
Soran+1 yılNamussuz
- +1 yıl
len adam seni aldatmış boynuzların çıkmış elli metre gelmiş bana namussuz diyorsun :D
+1 yılSende akıllı ol da aklını kullan eşini yola dize getir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe mi demek 😂😂😂😂😂
Sen bu kafayla 7 yıl uyudun demek01 Yorumla
Soran+1 yılUyumusum
+1 yılKızlar işte adamı ayartmis adam napsin
12 Yorumla
Soran+1 yılHee tabi
- +1 yıl
Yani karşı koymak gerçekten zor yani bence eşine kızma
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenelde spor salonlarında kızlar gelince öyle ya fizik iyi olunca erkeklerin istiyorlar benimde başıma geldi aynı olay
04 Yorumla
Soran+1 yılEsim cok yakisikli ve sicak kanli. Konusmalarda esim yazmiski hoslandigini anlamistim zaten icime dusuyodun demis tam kahpe ya 1 ay ayartmis adami
Cevap sahibi+1 yılayartır var öyleleri biliyorum çok çok iyi biliyorum hemde o spor salonunda ne düşünür o kızlar bir bilsen varya neler neler geliyor anlatsam şaşarsın
Soran+1 yılOffff kizinda sevgilisi var bide ne kahpeler
Cevap sahibi+1 yılaynen özelden yazıyım dicem sana ama gizlisin
Eşin körpeleri götürüyor yoklukta da senin gibi cenazeyle takılıyor demek
05 Yorumla
Soran+1 yılSorma
Soran+1 yılKizin ailesi haci bide 0rospu
Soran+1 yılHaklisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu telefon karıştırma huyundan vazgeçemediğiniz bir gitti
02 Yorumla
SoranGorduklerim?
Cevap sahibi+1 yılBöyle kaçak kaçak yakalamanın ne anlamı var Gerçek Nasılsa ortaya çıkardı O zaman eşinin gözünde daha gururlu olurdun şimdi onun gözünde telefon karıştıran biri olarak kalacaksın
+1 yıleşin azmış dikkati kendine çek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatak odası hayatınız nasıl
Kendine kişisel bakımına
Eşine Ilgın ne durumda bunları bir sorgula00 Yorumla
+1 yılAllahım nereye gidiyor bu dünya
10 Yorumla
+1 yılSen hala neden sessiz kalıyorsun peki
04 Yorumla
Soran+1 yılOglum var cunkh
- +1 yıl
Tamam anlıyorum bunu ama bu adama bir şeyler yapman gerekiyor
Soran+1 yılOnlari basmak istiyorum
- +1 yıl
Yalnız gitme bari yapacaksan öyle bir şey kendi ailenden birini al yanına bir erkek olsun o kişi
+1 yılne yapmayı düşünüyorsun?
00 Yorumla
+1 yılAldatiliyorsun demek bu.
10 Yorumla
+1 yılEşinle cinsel hayatınız nasıl
00 Yorumla
+1 yılHanginiz iyisiniz yatakta sormak lazim kocana
04 Yorumla
Soran+1 yılNe sacmaliyosun ya
- +1 yıl
Öyle ama yapacak bise yok daha iyi ol kocan basksina ihtiyaç duymasın
- +1 yıl
@Paladin yapacak bise yok daha çok çalışması lazim
+1 yılBacım sendeki genişlik konya ovasında yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılOglum var ne diyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyril kanıt olarak sun mahkemeye
05 Yorumla
Soran+1 yılOglum var
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşında
Soran+1 yıl5 yasinda daha
Cevap sahibi+1 yılUfakmış ama babası ile görüşmesine karışmazsın büyüdüğü zaman isterse görüşür uzak tutmazsın üzülmektense böyle bir insan ile birlikte olma derim tabi senin bileceğin iş
Soran+1 yılNe diyim ki
Suratına tukurmedin mi yavsagin
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir oglum icin
- +1 yıl
Al karşına eğer de benden başka bir kız veya kadınla bir daha flört ettiğini görürsem ya ben ölürüm ya da çocuğu da alır giderim burdan de ya mutlu olacağın bir hayatı sev ya da sktr git ne bok yiyiyorsun ye de korkut gözünü ya oğlum içinmiş sen tavuk msn üstüne otur yumurtla o zaman
hepsini gectimde peki ne yaptın eşine şu an
08 Yorumla
Soran+1 yılDaha belli etmedim
Soran+1 yılOglum var
Soran+1 yılEvet cok rahat kiz ona demiski mesajlari karin gormesin oda demiski o bakamaz benim telime
Soran+1 yılYok dayak atmaz... ama oglum etkilenir diye korkuyorum
Saçını başını yol gidip
00 Yorumlane sapkın insalar var
00 YorumlaYaz da bakalım kimmiş seni trol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıleşine söylemedinmi bunları seni aldatıyor zaten.
00 Yorumla
+1 yılesın elden gıdeyah
10 Yorumla
+1 yılÜzdü
00 YorumlaBoynuz kulağı geçmiş
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yıloooo iş ilerlemiş be
012 Yorumla
Soran+1 yılDaha yatmadilar
- +1 yıl
Ramazan sonuna kalmaz yatmaları
Soran+1 yılYok ikiside oruc tutuyomus sahtekarlar
- +1 yıl
bir gün tutmazlar olur biter işte.
Soran+1 yılKizda onu demis ama esim bana ters ramazanda zina demis kiz tam kahpe
- +1 yıl
Ramazan sonrası bu iş kesin herhalde. eeee sen ne planlıyorsun bu konuda
Soran+1 yılIkisinii bassammi
- +1 yıl
iyi planla basma işini. sonra eline yüzüne bulaştırma
Soran+1 yılKizin evinde olcakmis
- +1 yıl
kızın evini biliyormusun
Soran+1 yılHayir ramazandan sonra adresi vercek esime bende karistircam telini
- +1 yıl
o zaman eşine hiç birşey hissettirme. hatta bol bol seviş bu aralar. şüphelenmesin senin bu işi öğrendiğine
Cinselllik olacak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHala eşin mi
20 Yorumla
+1 yılEsinle konuş bence
00 YorumlaBence grup yapın
04 Yorumla- +1 yıl
Haysiyetsiz kız ne halde anlasana ettiğin lafa bak😡
- +1 yıl
İstekler itinayla reddedilir heleki abazaların istekleri bye bye engellesin
Eee?
02 Yorumla
Soran+1 yılNe eee
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılboşa gitsin
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026