Bakirayim hiç cinsel ilişkiye girmedim ama erkek arkadaşımla da ileri noktalara gittik hani mast.da yapıyorum ama şunu farkettim bana mast.yapan erkek ya da bayan olması farketmiyor duygu beslemiyorum kendi cinsime ama zevk alırken cinsiyet pek de önemli değil :/
Cevabın nedir?
+1 yılCevap ve yorumları okudum ve bir kez daha emin oldum ki yurdum insanı kız ya da erkek farketmez cinsellik konusunda bir b*k bilmiyor. Soruna gelince bir kızın ben biseksüelim demesi için erkeklerden hoşlandığı ve seks yaşadığı halde hemcinsi ile ileri derece de cinsellik yaşayıp bundan zevk almış orgazm olmuş ve tekrar yaşamak isteği içinde olması gerekir. Sen hiç bir kızla cinsellik yaşamamış isen po*nolarda seyrederken hoşuna gidiyor tahrik olabiliyor ve merak edip yaşamak istiyor olabilirsin. Bu senin biseksüel eğilimli olduğunu gösterir. Yaşamadan ve yaşayıp ben artık kızlarlada zevk alıyorum ve hep istiyorum demeden şuyum buyum diyemezsin. Kısacası sen şuan biseks eğilimlisin. Ne zaman bir kızla seks yapar bundan zevk alır hep arzularsan kızları o zaman biseksüel olursun. Yok zevk almadım ya da umduğum gibi değil istemiyorum dersen bu sadece bir deneyim olarak kalır.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrganlar bir süre sonra erkeği kızı tanımaz.
gözümüzü kapatsalar hemcinsimiz tarafından tahrik edilsek bir şekilde. Çoğu kişinin karşı cinsle aynı zevki almışcasına vücudun reaksiyon göstereceğini düşünüyorum.
Burada da akıl mantık duygu devreye giriyor.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
toplum olarak sapıklığın uç noktalarını yaşıyoruz yakında başımıza taş yağarsa yüce yaradana kızmamak gerekir la olum biraz islam okuyon biraz dine yönelin nedir bu sapkınlık merakı anlamıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılpeki hiç hemcinsin sana mast yaptı mı ya da hemcinsinle yakınlaştin mi bu anlamda ? yapmadan bilemezsin sonuçta, beyinde fark etmez demekle gerçeği arasında uçurum olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılYapmadı bir kere ellemeye çalıştı hoşuma gitti o zamanlar küçüktüm erkeklerlede bilmiyordum falan ama bir şey olmadı
- +1 yıl
peki bununla ilgili yani iki kadının olduğu prno video vs seyretiğnde tahrik oluyormusun ?
Soran+1 yılEvett
- +1 yıl
biseksüelliğe yakınsın yani , 1 level kalmiş bunu reelde de yapar ve zevk alırsan ki alicaksindir da ;)
ewt sen biseksüelsin bnce - +1 yıl
sana bir link vericem mesela test etmek için ama buradan olamz ekel sonra geri silersin linki gönderdikten sonra
zevkin dili ırkı rengı cnsı olmaz panpa;)
şaka bir yana kadınalr daha estetık ve zevk verıcı o yuzden ebdne oleym15 Yorumla- +1 yıl
bi link vericem bayılıcaksin acil :P
+1 yılBir kızın sana oral yapmasında tahrik olabiliyorsan, evet biseksüelsin canım.
00 YorumlaZevk almakla ilgi duymak farklı sen orgazm olurken orada bir "el" istiyorsun ve düşünüyorsun. Bir kadının dudaklarına yapışma gibi bir arzun var mı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. kadınlara herşey yakışıyor lezbiyenlik dahil.sebebide kadının estetik olması.ama erkeklerde biseksüelizm iğrenç duruyor.kadında hoşgörüyle bakarken erkekte karşıyım.
00 Yorumlafiziksel bir olay o ya sonuçta sen onu bir obje olarak algıladığın için öyle geliyodur bir bayanla sevişemezsin mesela
07 Yorumla
Soran+1 yılYani bir bayana oral yapamam iğrenç gelir de bana o yaparsa hayır demem
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Soran+1 yıl20
Soran+1 yılHa ha saol :))
daha bakiresin seni mutlu edecek şeyle tanışmamışsın onunla tanış sonra bu düşüncenden vazgeçersin merak etme
00 Yorumlakız kıza yapınca bunu benim içinde bişi farketmez
ama erkek erkege yapmasın kimse :)00 Yorumla
+1 yılÖyle gözüküyor. Senin için sorun yoksa herkes mutlu..
00 Yorumlayani bir erkeğin ya da kızın seni eliyle tatmin etmesi aynı diyosun doğrumu fark yok diyosun?
01 Yorumla
Soran+1 yılFark var tabiki erkek daha çok hoşuma eder ama bayan olsada farketmez canım istediğinde
+1 yıliki seksüelsin yavrum sen boşuna yorma kafanı bole şeylere :)
00 Yorumla
+1 yılBence değilsin. Ama bide görmek ve yaşamak lazim.
00 Yorumlahala bakiresin, yanlış düşünmemin sebebi bu...
00 Yorumla
+1 yılhiç sana bayan mast yaptımı ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
o zaman sen nereden bildin fark etmediğini?
denemeden bilemezsin...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayırlı olsun öylesin
00 Yorumla
+1 yılnormal. cünkü amacın zevk almak.
00 Yorumla
+1 yılzevkime bakarım diyorsun yani
00 Yorumlasenden farkım yok.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı