Yok be evliliği hiç düşünmedim aslında bekarken ama nasıl olduysa erken yaşta evlendim :)).. öpmek falan gibi masum şeyler bu arada nez de afetti o zamanlar hakketen
Ben de bu yüzden evliliği istedim sanırım o yüzden evlendim ama pişman oldum, neyse ki sen değilsin öyle görünüyor 😊 Nez hala güzel, öyle bir eşi olsa erkek de yaşlanmaz valla 😊
bu konuda yalnız olmadığımı görmek sevindirici.. :) bu his belki de ergenlikten miras kaldı bize.. bu konuda ben daha şanssızım, çünkü kadınlar yaşça küçük erkekleri tercih etmiyor, erkeklere nazaran..
yaş uyumu, kafa uyumu ve en önemlisi ten uyumu.. hepsini bir kişide yakalamak zor, umarım ilk tercihin doğru olur, insan yalnızken birini istiyor hayatında o boşluk da yanlış tercih için bulunmaz sebep oluyor..
senin yaşındaki enerjimden bir tık uzaktayım onu hissediyorum, benim gibi libidosu yüksek biriysen bir de tatmin olmak da zorlaşıyor.. ve fizik olarak bir kadının en güzel olduğu yaşlar, bu yılları yalnız geçirmen seninle olabilecek her erkek için büyük bir hatadır..
üniversitedeyken sadece seviştim 8 yaş büyüktü benden, fotoğraf makinesi almıştım onun için kursa gittiğimde tanıştık, kurs bitiminde de beraber yemeğe gittik kursiyerler, sonra fotoğrafları atmak için evine gittim, oral yaptık karşılıklı, evliydi..
evlenmeden önce birlikte olur musun peki? bu durum yıllardır ters karşılanır, hatta ben de onlardan biriydim, ancak şunu savunuyorum artık, ten uyumunu yaşamadan bilemezsin, ve evlilik sonrası uyumu yakalayamazsan geri dönüş çok zor..
tamam ama o kadar sevdiğin insanın yatağa yattığında daha önce başka erkekler/kadınlar tarafından senin öptüğün yerlerinin öpülmüş olmasındansa ikimizin de birbirimizin ilki olması çok harika değil mi? O duyguları dokunmaları ilk birbirinizde tatmak, hissetmek... bence ten uyumu yatmadan da sezilebilecek bir şey olsa gerek.
En İyi Cevaplar