Şimdi bunun için herhangi bir ünlü ismi söylemek doğru olmaz çünkü Günden güne insanın zevkleri değişebiliyor o an başka birisini arzularken başka zaman başka birini arıyorsun buna somut cevap şu şekilde söyleyebilirim vücudu hangisinin seksi ise onunla Tabii ki olmak her erkeğin tercihi Tıpkı benim olduğum gibi
@Sakaryalim bu adam girdigi her rolü üstüne resmen giydiriyor Adanalı kurtlar vadisinde bunda ve ismini sayamadığım diger yapımlarda sanki gerçekten oyleymis gibj
@Sakaryalim hani bir yesilcam kusagi vardi ya hepsi rahmetli oldu onlardan sonra gelen en iyi kusak temsilcilerinden birisi bunlarin kusagi sonrasi kofti
Düşünceme dolanan "Yoongi" çık aklımdan. Ama olmuyor. Bir ünlü ileyse her türlü onla yani başkasına gönlüm razı etmez... Ama şöyle ki hiç ünlü bir p*rnocu ile sevişmeyi hayal etmedim o nolcak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Scarlett Johansson ve Elizabeth Ölse. Senin bahsettigin Jason hangi Jason merak ettim. Statham mı Momoa mı?
Kim olur bilemiyorum ama kim olmaz biliyorum bülent ersoy olmaz aga 🤣🤣🤣
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Güzel soru 😀rıhanna , şevval sam Ceyda ateş hande ercel de olabilir biri var ismini hatırlayamadım aykut enişte de ki kadın başrol , aklıma gelen bunlar şu an
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ünlünün organı farklı mı? Hepsi aynı işlevi görüyor, sevişmekte aynı, ünlü olmayanda sevişir. Ünlü olmayanda güzel seks yapar. Ben sekte başarısız isem, ünlü olunca başarılımı olacağım.