benimkinin gözleri kayıyor, kendinden geçiyor, o halini görünce deli gibi mutlu oluyorum, zafer kazanmış gibi hissediyorum. Boşalırken donup kalıyor ya ölüyorum bitiyorum.
Ya siz?
Ya siz?
Aynen kendinden gecince o kadar hosuma gidiyorki, bide ustunde gidip geldiginde gulumsemesi. Bosaldigindada o surat ifadesine donup kalmasina hayranim, gucsuzlesmesine bitiyorum. Kadinligimi hissettiriyor bana o sirada iste :D
Ayyy ne güzel yazmışım benimki gözleri kısıyor yüzü geriliyor hafif bir şaşkın ifadeyle bakıyor ve mutlaka yüzümü yüzüne çeviriyor
bak işte böyle link
Cevap
13Cevap
umarım yarın eşini izlerken de mutlu olabilirsin.la olum niye sevgiliye veriyorsunuz sizin oralarda günah islam iman gibi kavramlar hiç yok muya benmi çok dar düşünüyorum acaba?
link bunlar gibi
bende kızlar için aynı şeyi düşünüyorum peki sen yüzünü öyle yapıyormusun
dislerini saga sola goturuyordu
dudaklari oynuyordu
dislerini bie sikisi vardi fena
tatli bir yuz sekli ne anilarim oldu a.m.k.
ne mutlu sana güzelim demekki işi biliyosun adamı iliğine kadar boşaltıyosun :)
aslında pek bildiğim söylenemez bende ona şaşırıyorum :))
o zaman şu ihtimal daha yüksek çok seksi ve çekicisin.valığın bile adamı delirtiyor :))
inanmıcan ama seksi degilim bence :) çok seviyor ondan olabilir mi?
sen kendince öyle hissediyor olabilirsin o karşı tarfın görüşü farklı olabilir.evet oda bilir sevdiğin insanla seks çok farklı ve zevklidir.yani birbirinizi sevdiğiniz için sınır,utanma yoktur.sadece biribirini mutlu etmeye odaklanırsın
SEVGİLİM OLABİLİRMİSN ACABA :) BNİ TARIF ETTINDE AYNI :)
aynen onun istemsiz hareketleri boşalırken kasılması çığlık atması kadar gzüel bir şey olamaz
aynen bende senin gibi olurum
bi git ya bir git...
niye?
nerene boşalırken_?
helal sana kız...
Gözleri kayıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar