Kendini teşhir etti ama ben öylece kalakaldım.

Bir tıp fakültesi hastanesinde çalışıyorum. Bugün başıma gelen bir olayı anlatacağım. Gayet hoş ve çok fit vücutlu bir öğrenci (tahminin 4 ya da 5. sınıf) yanımda belirdi birden .. Gayet seksy bir vucuda sahip olduğu için gözlerim giymiş olduğu daracık gömleğinin düğme aralarından görünen fıstık yeşili sütyenine kaydı.. Tam o sirada kız benim göğüslerine baktığımı gördü ve ben doğal olarak utandım. Kız ise bana arkasına döndü ve elleri ile sanıyorum düğmelerini sağlamlaştırdı sanıyordum ki ... neyse tekrar bana döndü kız ve gülümsedi .. Bir de baktım ki kız üstten iki düğmesini açarak bana teşhirin kralını yaptı gayet rahattı ve hiç mecburiyeti olmamasına rağmen yere bişey düşürmüş gibi önümde eğildi kalktı ve bana o muhteşem göğüslerini sergiledi.. ben ise mala bağladım heyecandan heryerim titremeye başladı ve hiç bir şey diyemedim hç birşey yapamadım ya la... Offff ya .. şimdi büroma geldim hala heyecandan heryerim titriyo.. Sizce ne yapmaya çalıştı kız ve ben ne yapmalıydım? onu tekrar mutlaka kampüs içinde görürüm.. Bundan sonra nasıl hareket etmeliyim.. Kızlardan da öneri bekliyorum .. Lütfen yardım...
Kendini teşhir etti ama ben öylece kalakaldım.