sevgilimle seks yaparken ilk defa bana o...m hadi bana o...luk yap dedi, kafamız güzeldi ama ben toparlanmadım devam ettim sonra kafama takıldı. acaba beni öyle mi görüyor üstelik şevkat ve sevgi dolu birlikteliğimiz vardı :(
Cevabın nedir?
öyle düşünme.. bazı erkekler bundan çok haz alabilirler.. o da hazzı artırmak için böyle bir şey demiş olabilir.. büyük ihtimalle hardcore seven birisi partnerin :)
o yüzden bazı durumlarda farklı cümleler kurmak iyi hoş bir seksi ortaya çıkarabilir:)
seninde hoşlandığın bir şeyler vardır mutlaka..ikisinide arada bir yapın.. mesela bir fantezi kostümle ona yaklaşırsan emini çok hoş bir seks yaşayacaksın :)00 Yorumla
+1 yılMerhaba arkadaşım,
Söz konusu cinsel hayat olduğu zaman çiftler genellikle yatakta bu tarz argo konuşmalardan tahrik olurlar...
Eğer bu durumdan rahatsız olduysan bunu partnerinle paylaşmalısın, yok senin de hoşuna gitti ve bundan zevk aldıysan benzer şekilde karşılık vermelisin...00 Yorumla
bence özentilikten bu ara erkekler arasında çok moda bu sitede dahil :D:D ama çok güldüm biz kızlar erkeklerin her söylediğinin ardında birşeyler aramaya bayılıyoruz bu konuda bende dahil gerçekten takıntılıyım bunun farkında olmama rağmen bunu bana neden dedi diye bir sorarım kndme veya ona :D bence erkekler ne derse o arkasında bir ard nyet oldugnu sanmıyorm
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbenim de eşim dedi bu kelimeyi bana. öyle gördüğü için değil , daha fazla zevk aldığı için söylemiştir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEşin olsaydı zevk aldığı için söylüyor olabilirdi. Evlilik birliği olmadığı için öyle de görüyor diyebiliriz. Sekste profesyonel davranan bayanlar için söylenir aslında bu söz
Kadınların tepkisini çeken bir cümle var sanırım yabancı bir kişinin sözüydü.
"Her evli bayan , erkeğinin ücretsiz ...hpesidir" şeklinde. Anlamak istediğiniz şekilde anlayabilirsiniz buna benzer biraz.00 Yorumla Bir o..u konusunda uzman ve profesyoneldir. Seninle birlikte üst seviyeye çıkma isteği ve pozisyonunuz dahilindeki sertlikle birlikte sana bu şekilde hitap etmiş olmalı. Hem sen de alınmayı bırakıp tüm hünerini,tüm o..unu ona yaşatmalıydın bence ;)
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi mi gelmişim ona da öyle demiş yani
- +1 yıl
Seks ikili eylem olduğundan birlikte adım adım zevk alarak en üst haz noktasına ulaşılır. O seni durum dahilinde şevklendiriyor,coşturuyor. O senin içindeyken inlemen,onun parmağını ısırman veya alttan hem acı çektiğini hem de zevk aldığını anlatan bakışın onu coşturan hareketlerden olabilir(En azından benim için öyle ;) . İkiniz de bu şekilde en üst haz noktasına ulaşırsınız.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir keresinde bir kadınla tanıştım gerçekten çok kültürlü 7 dil biliyor herşey iyi güzel evine gittik biraz oturduk sonra sevişme başladı kadınla ilişkiye girerken başladı bana o*m de diye bağırmaya bir pis konuşuyor fena :) şaşırmıştım açıkcası o hanfendi kıza ne oldu :)))
10 Yorumlabu konuyu konuşman gerekli bence.ilerki döneminde ilişkiniz içersindeki saygıyı yitirmemek adına önemli bir husus.
00 Yorumlaya sonuçta eşi değilsin başka ne diyecekti ne bekliyordun ki sende maşallahın var yani nasıl bari iyi miydi geceniz zinakarlar sizi
00 YorumlaHayalgücü fantezilerle doludur ! Faydalanmak ta sakınca yoktur tabi iki tarafta isterse konuşmak bütün sorunları çözer ;)
00 Yorumla
+1 yılbüyük ihtimal sevmiyo diyim tamam her türlü fanteziyi yaparsın pozisyonu falan sevdiğinle ama hakarete giriyo o ya da abazalığa sen seç hakerat anlamındaysa sevmiyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Evet seni öyle görüyormuş ayrıl hemen başka bir partner bul
00 Yorumla
+1 yılE para isteseydin bari, şansi kaçirmişsin. Ben bildiğin o.. benzemem gecesi 1000 lira deseydin. :))))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence sen bunu izlemelisin :)
https://www.youtube.com/watch?v=8pjg9_-9rmM
10 Yorumladedıgın gıbı kafalar güzelmiş bazı erkelerde böyle hoşlanır kafanı takma :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarısı olmadığın için gerçek anlamında hissetmiş olabilir o sözün. Karısı olsaydın çok normal derdim ama değilsin.
10 Yorumla
+1 yılşimdi bittimi o birliktelik bilemem o kişinin hangi amaçla niyetle söylediğini.
00 Yorumlaiçkiyi fazla kaçırmış içindekiler dışına çıkmış
sende ona sikiyosun para falan vermiyorsun de tam olsun06 Yorumla
Soran+1 yıl:((((
Soran+1 yılya çok esprilisin gerçekten :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılfantezi yapmıştır. sağdan soldan duyduğunu pratiğe geçiriyor...
00 Yorumla
+1 yılo zamanda ne durumda olduğunuza bağlı
00 YorumlaYok be o anın etkisiyle demiştir takılma
00 Yorumlasen o erkegin ilki degilsin bence sonlardasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkontrol meselesi gibi görülüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKötü niyetle söylemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni iyice bir düzmüş kısacası := )
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzevk icin demiştir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası