bayramdan sonra nişanımız olacakdı ama bana öyle laflar etti ki ilişki mi bitirdim kavga ettik kavga sırasında bana senin yerin belli bir kaç yıl sonra kerhaneye düşersin bende para verir seninle beraber ourum dedi ya yok bir kaç sene sonra ünlü mekanlarda ciplerde zenginlerle beraber olur muşum bu bana revamı ya ben bunları haketmedim insan sevdiğine kahbe ororspu der mi allah aşkına yardım edin şimdi de pişman olmuş geri dönmek istiyo bide bana senin kaseterin falanda vardır sağda solda milletin evine girmişsindir der mi ya
Cevabın nedir?
Normalde bundan kan bile çıkar , ancak adam hasta ve paranoyak , ayrıca densiz bir " paşaoğlum" , istediğini yapsan suç yapmasan suç . Dengesi sıfır bir sorunlu bu , iyi ki olay patlamış ve nişan falan konusu bitmiş .
İki şey yapabilirsin; hakaret ve isnatlarını ispat davasına ek olarak bikrini bozmasından ötürü hapis ve tazminat davası açabilir , tutuklu yargılatabilirsin , dava en az 2 sene sürer daha sonra da 3-6 yıl arası ceza alır.
Allahından bulsun dersen bundan sana ulaşamayacağı şekilde uzaklaşıp telini sosyal medyanı ya da başka ne ileişim yolu varsa hepsini tıkaman ve olanları geride bırakıp başka bir yerde yeni bir hayata başlaman gerek.
Bu tipler ferdi tayfur ekolüne inanır , ya benimsin ya hiçkimsenin kafasındadır. Ezemediği kızın canını yakmak için inanılmaz şizofren planlar kurar sonra da alakasız bir şekilde " namusumu temizledim" demeye kalkarlar. Kendi namussuzluk şerefsizliklerini görmezler çünki , onlara erkek olma mahalle abilerinden akrabalardan öğretilmiştir ama " adam olma " öğretilememiştir, çünki o tarafta " adam " yoktur. Varsa yoksa "erkektir yapar paşaoğlan " saçmalığıdır.
Kendini uzak tut bundan ve hiç birşekilde geri dönme derim, psikopatla evlilik olmaz101 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın teşekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba arkadaşım.
Cevap açık ve net. Evleneceği kıza o*ospu diyen adamdan hıyar ağası bile olmaz. Asla ama asla dönme, koy göZüne tekmeyi yolla gitsin. Yarın bir gün evlendin, markete gitsen arkandan laf konuşur eder.
Karaktersiz bir insanı sevmek, ömrünün her dakikasını zehir içerek geçirmek gibi birşey. Yolla gitsin, uğraşma.23 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
Bunun farklı bir yorumu yok açıkçası arkadaşım, yapılan düşmüş kadınlara bile söylenmez, ayıptır ki sen eşin olacak insana söylüyorsun...
Yakışmaz! Bir erkeğe böyle söz söylemek yakışmaz.
Soran+1 yıltelefonumu kapattım hattımıda değiştiricem zaten ulaşamaz bir daha bana
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı olayı bende yaşadım, nişanımıza 1 ay kala ayrıldık.
seninki gibi ağır konuşmadı, hakaret etti haksız yere ama böyle laflar etmedi..
seninki çok ağır olmuş bokunu çıkarmış resmen.
benimkide sonradan pişman oldu, hemen evlenelim dedi ama benim inatla gurur agır bastı ve bitti.311 Yorumla
Soran+1 yılne söylemişti ki sana
Cevap sahibi+1 yılsürtük demişti üstünede küfür etmişti. ailesinin yanında yaptı ve affetmedim..
Soran+1 yılailesinin yanında mi bu küfrleri demişti
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılneden bu lafları demişti ki
Cevap sahibi+1 yılgereksiz bir tartışma yüzünden, kıskançlık yaptı şüpheciydi biraz. kendini ilk kez o kadar kaybetti ve o lafları etti, 2,5 yıllık ilişkimizde ilk kez saygıyı aştıgını ve bana küfür ettiğini gördüm oda son oldu.
Soran+1 yılailesinin yanında küfr etmiş bide ya bu erkekler dengesiz
Cevap sahibi+1 yılevet malesef öyle.. sonradan çok pişman oldu tabi ama geç oldu.. kendide aileside aradı dönmem için ama dönemedim..
Soran+1 yıliyi yapmışsın canım bende bundan kurtuldum allahdan yo yakınken
Cevap sahibi+1 yılevet kesinlikle geri dönmeyi düşünme sonun mutsuzluk olur canım..
Soran+1 yılhaklısın canım yorumun için çok saol :) :)
sen hala onun geri dönmek için yalvarışlarını mı dinliyorsun? elinde bu hakaretleri içerin mesaj mail msn ya da face konuşması varsa ve sen savcılığa vermediysen helal olsun başka da bişi demiyorum
kaç güzelim kaç arkana bile bakma parasız pulsuz adamla olur ama karaktersiz adamla olmaz!41 Yorumla
Soran+1 yılkeşke mesajda deseydi yüzyüze bunarı gözümün içine bakarak söyledi o an o lafları duymakdansa ölmek istedim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
30Cevap
+1 yılGüzelim bu adamdan sana ne eş ne de sevgili olur. Karaktersiz onursuz bir erkek olduğu ortada. Bir insan sevdiği bir kıza kesinlikle böyle seyler söylemez. Ayrılacaksa da onurlu bir şekilde ayrılır ve anılara yaşanmışlıklara saygı duyar. Kesinlikle onunla bir daha biraraya gelme. Onunla bir geleceğiniz olamaz artık. Yolunu ayır önüne ne fırsatlar çıkacak yaşın daha çok genç yazık etme kendine .
22 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
bunlara ragmen sende kalkp barısırsan hakıkaten senın yerınde bellı olur bukadar laftan sonra katı suretle barısma bence benım yerım bellı dersın benım yerım senın yanın degıl dersın cıkarsın ısın ıcınden ama kalkıpta bukadar lafa sevıyorum cok asıgım derde gıdıp barısırsan onu haklı duruma getırırsın ve degersız olup cıkarsın sahsen pekı sen bununla bırlıkte oldunmu ?
230 Yorumla
Soran+1 yılaramızda yakınşlaşma oldu ama kesinlikle beraber olmadım onunla
Soran+1 yılhaklısın
Soran+1 yılhaklısın yorum için saol
Soran+1 yılsende k.i.b
Soran+1 yıl:)
Soran+1 yılpsikolojim bozuldu bu hayvan yüzünden :)
Soran+1 yılaynen :)
Soran+1 yılya aynen :)
Soran+1 yılaynen ozkar123
Soran+1 yıl:D
Soran+1 yılnapıcan ozkar123
Soran+1 yıl:) sen nerelisin ozkar123
Soran+1 yıl:) gard ne :)
Soran+1 yılbende doğma büyüme İstanbul ozkan123
Soran+1 yılbilmem ki
Allah allah, inanılacak gibi değil. Sakın bu adamla tekrar birlikte olma, geri dönmesine müsade etme. resmen psikopat ruhlu birisi imiş. Adamın söylediklerine bakarmısınız allahınızı severseniz. Sakın kızım sakın. Amman dikkatli ol.
214 Yorumla- +1 yıl
bu adam senı sevmıyo zaten
Soran+1 yılseven böyle laflar etmez zaten
Soran+1 yılmadem niyeti öyle neden nişanımız olsun ki bayramdan sonra amaç ne
Soran+1 yılbana çok kötülük yaptı eskisi gibi sevmiyorum
Soran+1 yılizin vermicem hatta ondan uzaklaşmak için 2 ay gidicem buralardan
Soran+1 yılaynen
Soran+1 yılhaklısın abicim teşekkürler
Soran+1 yılteşekkürler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok çok ağır sözler bunlar asla özrünü kabul etmemelisin evlenmeden önce bunları yapan evlendikten sonra neler yapar.*et. hatta*...et yani
31 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş..
50 Yorumlaeğer onunla beraber oldun diye böyle laflar ettiyse bence sakın bir daha geri dönme o kelimeyi o işi yapan insanlara bile kullanmazken sana söylemesi çok çirkin bir durum
20 Yorumlane kadar mide bulandırıcı bir ilişki bu böyle ya...bu adamdan sana hayır gelmez yarın bir gün kendi eliyle düşürür seni o dediği yere...niyeti iyi değil gibi...
10 Yorumla
+1 yılşerefsizin tekiymiş karakterini belli etmiş zaten ettiği laflarla
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
bazen şer gözüken aslında hayırdır yani olay sözler çok kötü onur kırıcı ama bence genede mutlu ol çünkü zararın neresinden dönersen kar dır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece oha diyorum sakın sakın geri dönme ilerde çok pişman olursun böyle bir kerede üzül ve sil at diğer türlü hep acı cekersın gercekten seven bir insan bunları yakıştıramaz sevdiğine
20 Yorumlaçıktığın kişide bukadar işte... insan düşmanına söylemez. insan bile olamzz o pi...
33 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Soran+1 yılhaklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılaaa inanamıyorum şaka mı bu?kızıım bırak şu adamı ya.istediği kadar özür dilesin..o lafları yiyeceğime 1 kasa limon yerim daha iyi insan utanır be.bana anam babam o lafları demez.hayatta birlikte olup evlenmem.annene deseydin keşke.
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılarkadaşım o bulduğun adam karaktersiz p.ç afedersin.kusurabakma
Cevap sahibi+1 yılha birde evlenirsen gerisini sen düşün artık.sakın evlenicem diye kafana koyma.azıcık gurur varsa ama
Soran+1 yılbu sondu bitirdim zaten herşeyi
Cevap sahibi+1 yılafferim.gerçekten bak ama ya çok pislikmiş..senin gibi iyi niyetli kızı buldu tabi kullanıyor.
Soran+1 yılaynen gururumu çok kırdı
oıhhaaa bu nasıl bir laftır o nasıl bir ayıymış nerden buldun onu kutuplardanmı
11 Yorumla
Soran+1 yılkeşke tanımasaydım onu hiç ilk defa bir erkek bana bu lafları diyo
- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılSon pişmanlık fayda etmez.Kurulan cümleler hiç hoş karşılanacak cinsten değil.Kesinlikle ayrılmalıısın.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı benim eski erkek arkadaşım.. Aynıı.. İyi yapmışsın. Terbiyesiz şerefsiz adam! İyi ki yapmış, bir de evlendikten sonra görseydin bu pis yüzünü, o zaman napardın?
27 Yorumla
Soran+1 yılgeç oldu ama güç omadı allahdan senin eski erkek arkadaşın napmıştı ki canım
Cevap sahibi+1 yılBeni esir almıştı. Bi yere gittiğimde izin alırdım, istediğim gibi giyinemezdim,facebook hesabımda 7 kişi ekliydi, her şeye karışıyordu.Bana hiç söz hakkı vermiyordu.Sanki bu ilişkiyi sadece ben yaşıyordum. Kısıtlamasının yanında hırpalıyordu,bi kavgada sinirle o*,kaşar diyebiliyordu.Ona göre; erkektir yapar, kız yaparsa o* olur düşüncesi sonsuz doğruydu..
Soran+1 yılaynen dediklerinin hepsi onda da vardı senden nasıl vazgeçti
Cevap sahibi+1 yılGıcığına gittim çünkü. Kafasına göre davranıyordu. öğlen 4te mesaj atıyo yeni uyandım diye. sonra kahvaltı yapcam bilmem ne diye 6ya kadr mesaj atmıyordu arkadslaryla geziyodu.. Ben de dize geleceksin dedim. Adam olacaksın baska yolu yok dedim. İnatlaştı ben böyleyim dedi. Daha dün ayrıldık. Bu kez kesin bitti ama. Allah uzak etsin.
Soran+1 yılamin
Cevap sahibi+1 yılSeninki de ayağına dolanmasın insallah
Soran+1 yılinşallah
+1 yılbu insanlar yüzünden ülke bu halde ya insanlıktan yoksun sıfatı olmayan düşünme yetisinden yoksun ezik tipler... yüzüne bile bakma bir daha muhattap alma diyaloga girme yokmuş gibi davran
14 Yorumla
Soran+1 yılonu affettim bile :(
- +1 yıl
bi adım ilerisini düşüneceksin nişanlanmanıza az bir zaman kala bunları söyleyen yaratık evlendiğinde sana neler yapmaz zorla kaşınıyorsun ne diyeyim hayırlısı olsun senin adına...
Soran+1 yılgeçmişime kafayı takmış devamlı diyo eski sevgilinle aranda bişey oldu mu napıcam ben yine ayrıldım ondan benden şüphe duyduğu için
- +1 yıl
kesip atsana sana iyi gelmeyecek belli bu zihninde yer etsin
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu adamdan sana yar olmaz olsa da senden bahtiyar olmaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakın geri dönmesine izin verme o seviyesizliğini sana baştan göstermiş ilerde daha kötülerini yapmayacağını nereden biliyosun sakın affetme
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGercekten sevdigimiymssin onu düşünmek lazim ya da cok sinir ettin
Ama bu sozlerdn sonra barisilmaz16 Yorumla
Soran+1 yılneden tartıştığımı söylesem gülersiniz resmen ya küçücük bir neden
Cevap sahibi+1 yılErkekler anlasilmaz yaratiklar
Soran+1 yılbencede :)
Cevap sahibi+1 yılÜzme kendini dha fazla degdigni sanmiorm
Soran+1 yılhaklısın canım yorumun için çok saol :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederm :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle o* çocuklarıyla işin olmasın derim ben..Bugun bu lafı eden yarın neler yapmaz..Şerefsiz insan
20 Yorumla
+1 yılsen bunla yaatıgsan eger bu sozlerı soyleme hakkını coktan vermıssındır demek
36 Yorumla
Soran+1 yılne alaka hem sanane adam akıllı yorumlar yapı yoksa yorumlar yapmayın evet beraber oldum ama yüzeysel sadece kızlığım yerinde
- +1 yıl
cok alaka güzelım bunu ıdark edemedıgın ıcın zatenşu anbu konumdasın
- +1 yıl
Yatmış dahi olsa afedersin ama soruyu soran arkadaşım üstüne alınma lütfen sözüm sana değil. Genelevde çalışan kadına bile o* demeye hakkı yok kimsenin. Ne yaptığının önemi yok sevgi olsaydı herşeye rağmen içinde tutardı bu cümleleri.
- +1 yıl
erkekler bılınc altında koz olarak görür bı galıbıyet olarak görür evet söylememesı gerekırdı ama cok ılgısı var arkadasım
Soran+1 yılhaklısın ExcultesRose
Gizli Üye(36-45)+1 yılkimbilir sen onun canını nasıl yaktın ki oda öyle demiş
11 Yorumla
Soran+1 yılonun hep dediğini yaptım o istiyo diye markete bile izinsiz çıkmadım en kötü zamanlarında ben hep yanındaydım ona alkolu bıraktırdım işe başlattırdım onun için giyimimi değiştirdim ailemi bile dinlemedim onun için herkezle kavga yaptım o ise en küçük bir tartışmada bana bunları söyledi ben bunları haketmedimmm! ben onu sevdiğim için bunlar oldu 5 yıllık sevdiği bunu aldatmış belkide bunun acısını en küçük şeyde benden çıkarıyor hep beni aşalıyor gururumu kırıyor beni en küçk hatamda döverdi !
+1 yıl1 gram gururun varsa bir dah dönmezsin o adama.
11 Yorumla
Soran+1 yılaklımla gururum arasında kaldım
+1 yılnasıl ciddi düşündün bu adamla ilkin deyılmı
11 Yorumla
Soran+1 yılbelki yaşımın verdiği saflıkla ilgili bide o benim ilkimdi herşeyi onunla yaşadım
+1 yılbunları söyletecek ne yaptınki sen
11 Yorumla
Soran+1 yılhiç bişey ya o kadar basit bişey ki desem gülersin resmen
Karaktersizmiş ...
31 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnan olan insan böyle birşey demez...
Fakat bunu diyecek adamın bir nedeni olabilir mi?.
Çok lükse düşkünmüsün?01 Yorumla
Soran+1 yıltabi ki hayır aksine o lüxe düşkün o bana hed,ye falan alırdı bazen istemezdim o alınca aldığı hediyenin altında kalmamak için ayni fiyata eş deger hediye de ben ona alırdım hediye alacagına bana mektup yaz derdim hep ona öyle yaptırırdım gözüm hiç bişeyde yok yemin ederim eğer gözüm lüxde olsaydı beni durumu gerçekten çok iyi olan biri benimle evlenmek istiyodu ama ben onu seçmedim ben sevdiğimi istedim sahip olamadığım hiç bişeyi istemedim allahda sahit buna ben hiç bişey talep etmedim ondan
Gizli Üye(36-45)+1 yılKim neler talep ettin adamdan yılmış .bosuna soylenmez o laflar.birazda aynaya bak derim
13 Yorumla
Soran+1 yılben hiç bişey talep etmedim ondan hep dediğini yaptım o istiyo diye markete bile izinsiz çıkmadım en kötü zamanlarında ben hep yanındaydım ona alkolu bıraktırdım işe başlattırdım onun için giyimimi değiştirdim ailemi bile dinlemedim onun için herkezle kavga yaptım o ise en küçük bir tartışmada bana bunları söyledi ben bunları haketmedimmm!
Cevap sahibi+1 yılHımm ozaman kurtulmuşsun bir ayıdan şükret
Soran+1 yılAynen
+1 yılçok mu damarına bastın ki bu kadar?
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır ya
- +1 yıl
tartışmanın konusu başlama şekli nasıldı? yoksa bu söylem ya insana yakışmıyor ya da biriken bir nefret ve kızgınlığın.
+1 yılkavgaya ne sebep oldu da sana öyle dedi ki
03 Yorumla
Soran+1 yılçok basit bir tartışma
- +1 yıl
basit bir tartışma bu hale dönüşüyorsa birikmişlik vardır başka şeyler var işin içinde
Soran+1 yıl5 yıllık sevdiği bunu aldatmış belkide bunun acısını en küçük şeyde benden çıkarıyor hep beni aşalıyor gururumu kırıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılo adama dönersen sende şeref yok demektir
20 Yorumla
+1 yıle yuh yani...
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. cok kötü ya
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNutkum tutuldu. Çüşş devenin bale papucu
20 Yorumlaseni sevgili değil o.. olarak görüyormuş
01 Yorumla
Soran+1 yılmadem o* olarak görüyodu neden benimle evlenmek istiyodu ya bayramdan sonra sözümüz vardı
güzel bir film bence
010 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılbişeyler yaşadık ama onunla birlikte olmadım
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılöyleymiş geç oldu ama güç olmadı ortaya çıkışı
Soran+1 yıltelefonumu kapattım zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılateş olmaya yerden duman çıkmaz...
13 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıllık sevdiği bunu aldatmış belkide bunun acısını en küçük şeyde benden çıkarıyor hep beni aşalıyor gururumu kırıyor onun hep dediğini yaptım o istiyo diye markete bile izinsiz çıkmadım en kötü zamanlarında ben hep yanındaydım ona alkolu bıraktırdım işe başlattırdım onun için giyimimi değiştirdim ailemi bile dinlemedim onun için herkezle kavga yaptım o ise en küçük bir tartışmada bana bunları söyledi ben bunları haketmedimmm! ben onu sevdiğim için bunlar oldu
Cevap sahibi+1 yılkendine olan güvenini yitirmiş. seninde onu aldatma korkun işte bu olayları yaptırmış. en iyisi kurtulman
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılyuhh yav sen de adamin neresine kadar getirmissin
15 Yorumla
Soran+1 yılne alaka çok boş konuşuyosun insan sevdiğine bunları ne olursa olsun söyleyemez sen karına sana ne derse desin bu lafları der misin
- +1 yıl
demem ama seni kizdirdim de mi :D
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
hayirlisi artik.
Soran+1 yılaynen :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEee Sende var bır sey ki adam suphelenıyor
15 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıllık sevdiği bunu aldatmış belkide bunun acısını en küçük şeyde benden çıkarıyor hep beni aşalıyor gururumu kırıyor
Cevap sahibi+1 yılKızım adam gıbı davran akıllı ol ates olmayan yerden duman çıkmaz o kadar laf ettıgıne gore sende var bır pıslık hıc bır sekılde masum deglsın bence Allah yardımcınız olsun mk
Soran+1 yılbende mi pislik var onun hep dediğini yaptım o istiyo diye markete bile izinsiz çıkmadım en kötü zamanlarında ben hep yanındaydım ona alkolu bıraktırdım işe başlattırdım onun için giyimimi değiştirdim ailemi bile dinlemedim onun için herkezle kavga yaptım o ise en küçük bir tartışmada bana bunları söyledi ben bunları haketmedimmm! ben onu sevdiğim için bunlar oldu
Cevap sahibi+1 yılSus ve zamana bırak ozman sevıyorsan
Soran+1 yılsevgimi bitirdi bu lafları
Gizli Üye(36-45)+1 yılseninki çizmiş şizo
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılanalda yaptınızmı
03 Yorumla
Soran+1 yılne diyosun lan sen düzgün konuş !
Cevap sahibi+1 yılniye kızıyon herseyı yaptım onun için diyince sordum..demekki herseyı yapmamısın:)))
Soran+1 yılherşeyi yaptım demekle onun ne alakası var ya beyniniz şeyiniz olmuş kafana tak bari şeyini
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam