erkek arkadaşım bir soru sordu acil cevap verirmisiniz anlamadımda:))
yatakta sınır tanırmısının ne gibi mesela:)
yatakta sınır tanırmısının ne gibi mesela:)
İlahi gizli, erkek arkadaşın sana sormuş sınır tanır mısın diye.
Şimdi biz cevap versek ortalık karışır.
Bu soruyu sen kendin cevapla olay çıkartma. :)))))
haha ya akıl verin işte tecrübeli bilgilerinizden yararlanalım
bence herşeyin bir sınırı olmalı,Kendi sınırlarını kendin çizeceksin
bencede
Seks konusunda her türlü fanteziye açık olup olmadığını sormuş, şahsi fikrim zevkin doruk noktasına ulaşmak isteyen biri sınır tanımamalı. :)
anal ilişkiye karşıyım gerisi her çiftin arasında yanaşabilir şeyler
klasik saçma bir soru. herkesin bir sınırı vardır. sen ona sor bakalım ne demek istiyormuş, onun sınırdan kast ettiği neymiş.
sordum bikaç sey söyledi
söyledikleri sana uyuyorsa sorun yoktur o zaman :)
teşekkürler canım:)
Cevap
18Cevap
bu sözün altında büyük bir sıkandal yatıyor bunu söyleyim vereceğin olumlu bir yanıtta başın çok ağrıyacak
nasıl yani açıklarmısın
boşver bunu yaşayarak görürsün
olumlu yanıt vermedimki
sen yanıt vermesende bunu sana devamlı söyleyerek zaten uygulayacak bazı erkeklerin beyninde çok ince kurnaz fikirler yatar ama sonucu bayanlar için çok kötü olur
cevap verdim ama istemediğim şeyleri söyledim
anladım
aslında azgın mısın değilmisin diye sormuş, çünkü cinsel hayatı hakkında şüpheleri var mutlu olamayacağını düşünüyor
yaş doğrumu acaba merak ettim.
bu yaşta bilmiyormusun diceksin biliyorum ama ne diyeyim diye biraz bilgi almak istedim erkeklerin gözüyle
sınırlar farklı farklı mesela netten okuduğum kadarını söyleyeyim sana. bazırları sertlikten hoşlanır, bazıları üçüncü bir partner ister, bazıları kelepçe göz bağlama gibi şeyler işter diye okudum. hayal dünyası bu sınırı yokki. bence sen ona mesela ne gibi diye sormalısın. daha süpriz birşey çıkmasın karşına sonra. grinin elli tonunu okumalısın bence :)
sağol canım:))
grinin 50 tonu ile zehirşeme kızı :)
değişik şeyler vardı. yapılacak şeyler değil ama değişik :P
hehe yok okadarda değil klasik şeyler söyledi olup olmyuyacağını söyledim yani grup yok bilmem ne ters bize:)
Sevindim senin adına mutluluklar :)
Bence Cevabın net olmalı ; Babamla Gelicem Bence sen kendin icin sinirlari ciz diyiver.. :D
:D
Her yerine girerim her türlü fanteziyi yaparım sende yaparmısın demiş
yok :)
yanii
günah ve sağlık acısından zararlı
kendin dene
Sınır tanırım de.
Neymis o sınırlar derse,insanca yatmaliyiz yatakta diyeceksin :)
Hayvani duygularini kendisine saklasin.
onden arkadan ağzına yuzune iki üç kızla iki üç erkekle aklına ne gelirse seninle deneyecek.
yok daha nler gebertim 3 beş erkeğide kızıda:))
yol yapıyor işte. 3-5 erkeğin önüne atınca seni itiraz edersen sınırsızım demiştin deyip geçecek.
alakası yok yatakta sınır tanırmısın dedi bende evet dedim söyledim ama ne anlamda sorduğunu sordum sonra oda iki üç bişey dedi yani erkekle kızla ilşkisi yok onada ters banada
ahahahah alemsin ya bunu anlamıcak ne var anal oral ne varsa istiyor senden :)
anladık yaa ben fikir edinmek istedim :)
herşeye açıkmısın diye sormuş anal ilşkı oral ilşki vs
bikaç sey dedim ne gibi dedi kaldım :D
sınırlarımız var tabi
büyük abdest küçük abdest lütfen tuvalete, ve de anal asla. onun dışında olabilir.
sen yatağın bir tarafını duvara dayama ne olur nolmaz?
anlamadım
Çarşafına sınır çizdim tanıdın mı demek istemiş. Görmedim de yaşına uygun cevap olur hemde kezban muamelesi yapmaz. Anlamadıysan bunu da sevgiline sor.
Türkçe konuş:)
Ok :))))
2. kadın alalım mı yatağa demiş :)
çüşş
bak sınırların varmış :)
okadar geniş değiliz
Anal yaparmısın göbeğe boşalma ağza boşalma felan yaparmısın diyo yani sınırın var mıdiyo.
evet bunları diyor bazılarıda grup yaparmısın sormuştur diyor okadar geniş değiliz yani
yapalımmı demiş mecazi olarak bunu ima etmiş
açık büfemisin diyor..
değilim
bana değil ona de :)
sen yanımda ol bana dokunma de kılım kıpırdrsa namerdim istemediğin hiçbirşeyi yapmam yazmış vayy beee :)
ne koparırsak kardır demiş resmen... ya da bunada şükür..
haha öyle abaza bir tip değil konuşma açıldı sordu cinsellik konuşan bir tip değil yani ben açtım konuşarı oda oraya getirdi sordu buda normal herkes sorar sanırım yanındakine bunları konuşmak lazımki ona göre davranmalı istenmeyen bir şey olmasın
umarım ben yanılıyorumdur :)
;)
;)
analdan bahsetmis sana
olmaz tabiki
anal hariç diyebilirim.
aynen
sınır tanımam her şeyi yaparım de
anal ilişki arka ilşkimi oluyor :D
bukadar acık yazma:)
ayıp :)
hehe onu ikimiz okuyoruz burda küçükler var bip yapalım:)
fantezilere açık mısın diyor işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar