Sürekli sevgilimi istiyorum artık azarlamaya başladı . Onu çok seviyorum tabi onunla sevişmeyi de çok seviyorum. Yanımda olmayınca sürekli seks içerikli mesajlar atıyorum falan. Seninle hergün sevişmekten yoruldum diyor.Onu hiç rahat bırakmıyormuşum. Nerdeyse ayrılma noktasına geldik. Ne yapmalıyım ? Bu benim suçum değil mi ?
Cevabın nedir?
ne yapman gerektiği çok açık kendine sana uyum sağlayabilecek bir manita yapmalısın..
02 Yorumla
Soran+1 yılama onu seviyorummm
herhalde yenı seks deneymi yasayan birisinn buldunmu bunama herseyın tadını kacırmaaa :)
06 Yorumla
Soran+1 yılaslında bu seks yaptığım 4. sevgilim ...
Soran+1 yıl19 yaşımdan beri yapıyorum şimdi 24 yaşındayım düşün artık ... saymadım heralde
Soran+1 yılaslında şu an ki mahvediyo beni ama uslanmıyorum :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
26Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. canım ınsanlar oncelıkle sunu dıyım sana sevgılısyle oyle sevısmezler. yanı yapılıyo bılıyorum ama yanlıs. sen kızsın o ıstıcek sen vermıcen evlenene kadar bekle dıcen bu ısın ravonu boyle cok canın ıstıyorsa adamın gozunde azgın karı ımajı yaratmamak ıcın kendını dızgınle ya da baska erkeklerle caktırmadan takıl ne dıyebılırım kı. ya da bana gel dıcem de gelmezsın:)) sakaydı ya
00 Yorumla
+1 yılHayat; adeta bir p*rno film gibidir...
Kimileri düzülür, kimileri düzer,
Kimileri de oturup, zevkle izler10 Yorumlasen sürekli pompa istiyorsun o halde başka bir erkek daha bul olum ne sapıklar var la memlekette pompa pompa
00 Yorumla
+1 yılAbazalara bak hemen özele gel demişler. Bu arada sorun sende sürekli o konuları konuşmak insanda bıkkınlık yaratır. Ben olsam bende ayrılırım. Sonuçta hayatım seksten ibaret değil.
10 YorumlaBence senin cinsel istegin ona fazla geliyor ;) Disaridan uzman yardimi alman gerekiyor ki kendini dizginleyebilesin;)
00 Yorumla
+1 yılEvet senin sucun. Simdilik oyle mesajlar atma normal mesajlar askim nasilsin seni seviyorum gibisinden. Duzelir sonra bu durum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin gibi sevgiliye kurban olurum tek seferde bütün gücümü alsın istiyorum
erkek arkadaşın çok şanslı bence
ama istemiyorsa senden bıkmıştır artık00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan sırf seks isteyen erkekler gider tam saf kızlarla sevgili olur, sürekli seks isteyen kızlarda gider saplarla sevgili olur hiç mi denk gelmez azmış 2 çift yanyana
00 Yorumla
+1 yılkıymetini bilmiyor valla, millet senin gibisini mumla arar da bulamaz:)
10 Yorumla
+1 yılben nie bulamıorm snn gibi birini mesela :) ben de öyle biri cok istedim ama cıkmıo karsma , bana gelenler hep isteksiz :D
00 Yorumla
+1 yılNe değişik çocukmuş bu sevgilin :D erkekler genelde sekse düşkün kızları sever
10 Yorumla
+1 yılbulunca bunamak denir buna sorun sende değil onda rahat ol
00 Yorumla
+1 yılmıllet bulamıyo cocugun muameleye bak basarılar arkadasım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstenilen bir kızsın ama ciddi düşünülmesi zor gibi.
00 Yorumlaevet senın sucun cok abartmısıın bokunu cıkarmıssınnn ama duzeltmek de senın elındee
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuge anliya soylede karakterini bulsun.
20 Yorumladostum sevgilin gay gerçek bir erkek bulmalısın ;)
00 Yorumla
+1 yıloha lan benim sevgilim böyle olsa asla bırakmam
00 Yorumlao seni ileride yatakta mutlu edemez
02 Yorumla
Soran+1 yılböyle diyo ama öyle mutlu ediyo ki
+1 yılsevişme az ara koy özleyin
00 YorumlaBi bn boyle sevgili bulamadim;)))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayırdır kaç erkekle birlite oldun ki böylesin ?
00 Yorumlahadi be iyi senaryo ama oyuncular yalan:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimle seviş o zaman boşver :O
00 Yorumlaeboueeee yahu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçare Drogba !
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyalanının amg
00 Yorumlaözele gel :-)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrıldınız mı yani
04 Yorumla
Soran+1 yıldaha değil ...
Cevap sahibi+1 yılilişkinin artık pek gideri kalmadı ama sanırım...öyle mi?
Soran+1 yılyani evet
Cevap sahibi+1 yılYeni bir iliski dusunmelisin bence. Benzer durumda ben oyle yapmistim. Ayrılmak zor geliyosa bilemem tabi.oylemi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sürekli onunla sevişmek istediğim için ayrılma noktasına geldik ! :(
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat