Haha cidden merak ettim
var mı bilginiz :D
sorru detaylarını uzatmış .
kısa soru benimki belki ?!
var mı bilginiz :D
sorru detaylarını uzatmış .
kısa soru benimki belki ?!
Yaşlıdan kasıt ne ? Bünyeye bağlı, ben 80 yaşında bile tavşan gibi çalışıyor olacağıma eminim, ama atıyorum mahallede benden 5 yaş küçük bir fırlama piç var, adamın işi bitmiş, tık yok :D
60 70 yaşlar.
insan bedenı yaslanırda ruhu yaslanmaz amerikada bir yaslı kadının evine 3 genc hırsız gırer kadının esyalarını calar ve kadını yataga atarlar adamlar yakalanır ama kadın sıkayetcı olmaz uzun zamandır bırıyle yatmadım cok ıyı geldı der :)
Gerçekten komikti efendim. Bunun için size özel bir plaket vermek istiyoruz şöyleee uzun bişey ama şu an fabrikada yapım aşamasında -tolga çevik
Cevap
24Cevap
valla şuan 32 yaşındayım bazan bakıyorum sağım solum salkmaya başlamış düşünsene yaş olmuş 55 heryer biyerden salkacak o yaşta sksem nolur skmesem ne olur yani altındaki de zevk alacak dimi
erkeklerde ereksiyon uzun süre devam eder , kısa olsada evet yaparlar , tabi kadın (yaşlı) ister ve vajinası ıslanıyosa
rahmetli babam 75 yaşında vefat etmişti son dönemine kadar yaşıyordu
Her yaşın kendine has bir ilişki tarzı vardır,bazı değişimler olabilir ama seks asla bitmez,
olmaz mı yapıyorlardır banko , çocuklardan gizli fantezisi :)
belli bir yaştan sonra evde vinç bulundurmak lazım galiba :))))
Ben kendi adıma o yaşlarda da aktif bir cinsellik hayatım olacağını tahmin ediyorum ama tabi ki o zamanlar da ne olur bilmiyorum
bence cok cok az cunki turkler kendine iyi bakmiyor saglikli degiller pek testestoron seviyyeleri dusmus olmali
en uzunundan vede en zevklisinden..tecrübe ile sabittir..
Oldje diye bir şey görünce şaşırdım. Evet yapıyorlar, ama Türklerde çok az bildiğim kadarıyla.
sence :D
imalatın nasıl olduğunu iyiki merk etmiyorsun :D
Bkz. Açmayın Dedeler swf. :D
bence yapıyolardır :D
yaşlıları bilmiyorum ama ben şimdi mast yapıcam:)
yaşlılar derken kaç yaş mesela
Anannenle deden.
penis kalkıyosa yaparlar tabi :)
bende onu merak etmişimdir ya
yaparlar her yaşta seks olur
Kaç yaş grubunda bhsediyosun sen😉
Yapıyoruz tabi.
sağlığına dıkkat etmenle alakalı
Mezara kadar evet.
Yapıyor tabi
Yaşlanınca görürsün