ayrıldık . bazen nette ya da telde mesajlarla onu tahrik ediyorum bişey desem hemen kalkıyor.bazem cam açıyorm dudaklarımı görünce hemen kalkıyor evde misafirleri varken mesajla kaldırıyorum akşama kadar kalkık dolanıyo. penisinin bnim için kalkması neden hoşuma gidiyor? ve neden kaldırmak için ugraşıyorum? kalkınca bana yalvarması daha çok hoşuma gidiyor sizce neden?gece gündüz aklı bende sesimi duysa kalkıyoo sizce güzel bişey mi bu :)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılunutamayacağı seksler yapmışsınızdır ondan...
bir tanesi vardı ki her aklıma geldiğinde veya gördüğümde içim fena olur, s.kim hareketlenir:
bende külotluçorap fantazisi var, kızlarda bayılırım...
ilk sevişmeye başladığımızda minicik bir etek ve siyah orta kalınlıkta bir külotluçorapla geldi...
soyunmaya başladı, hepsini çıkar çorap kalsın dedim...önce şaşırdı sonra çorabın ortasını deldi ve o şekilde içine girdim...ve bunu hep yapmaya başladı...
kremşanti getiriyordu, penisime döküp yalıyordu...
bir defasında soyundu, sadece külotluçorapla kaldı, çantasın açtı bana da bir tane kendi külotluçorabını uzattı, giy bunu öyle sevişmek istiyorum dedi !
hem benim hem de kendi çorabını ortadan yırttı, yarım saat 69 yaptık, tutamadım ağzına boşaldım, yuttu !
bir sigara bira yaptık üzerimizdekileri çıkarmadan, sonra penisime şokella sürüp öyle bir yalamaya başladı ki sanki 15 gündür sevişmiyorum gibi kaya gibi sertleştirdi beni...
ve o gece tam 5-6 kez boşaldım, son boşalmalarda penisimden döl gelmiyordu artık:))
ama ertesi gün de kasıklarımdaki ağrıdan duramıyordum...
gel de bu kızla yaptığım seksi unut, görünce veya aklına gelince s.kin kalkmasın, mümkün mü !10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıladam mı zamanında seni s.kmiş, sen mi onu anlamadım :))
o kadar sevk almış ki senden, her defasında seninle bu tip temasda s.ki kalkıyor demek ki...
eski kız arkadaşlarımdan çok azı onları gördüğümde veya konuştuğumda s.kimi kaldırır...
müthiş vucudu olan ve zamanında beni deli gibi sekste mutlu edip, sınırı olmayanlardır...
hep aklıma o anlar gelir...asansörde, arabada, bar tuvaletinde, yazlık site köşelerinde seks yaptıklarım, yani çılgın olanlar :)00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. bence fetıslık var sende. kadınlıgının buır erkegı erıtmesı hosuna gıdıyo tabı normaldır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Çocuklar arası sevgilicilik ve kandırmaca oyunları :)))
00 Yorumla
+1 yılçocuğun penisine çip mi taktınız evdeyken misafir varken akşama kadar kalkık olduğunu nerden biliyosunuz merak ettim doğrusu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence güzel :) ben de bir kızın libidosunu arttırsam, mast yaparken beni düşündüğünü bilsem hoşuma giderdi valla :)) senin eserin gibi oluyor hoşuna gitmesi normal bence :)
00 Yorumla
+1 yılAnlaşılan eski sevgilinin penisi seni uçurmuş zamanında. Ne kadardı boyu ve kalınlığı?
00 Yorumlasende sadece sana kalkıyor zannediyosun, zavallı kızcağız ya :S
00 Yorumla
+1 yıleski sevgilin bu söylediğin peki yeni sevgilin var mıayrıca bunu benimle yaşasan farklı birşey olurmu sence denemek istersen özelime gel.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılonun aklı değil senin aklın adamın penisinde kalmış baksana tadını unutamamışsın sürekli kaldıtıyorsun adamın kobrayı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılkızlık zarım halan mevcut tadına bakmmdım
Cevap sahibi+1 yılbakmak istermısın peki
+1 yılSen varya harbi diyorum çoook büyük insansın koçum.Atomu parçalasan bu kadar işe yaramazdın ! Vallahi bravo .
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) Çocuğun penisi seni unutamamış, sende halinden gayet memnunsun anlaşılan. Ama merak ettim nasıl başarıyosun bu kadarını ? :)
00 Yorumla
+1 yılkalkmasa bile kalktı der seni mutlu eder bunuda unutma :)
00 Yorumla
+1 yılbence boşa kalkıyor adam gibi kalksa şimdiye işin bitmişti :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEgo tatmini. Başka ne olabilir ki? Peki kaldırdıktan sonra indiriyor musun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Sen de buna inandın mı?
06 Yorumla
Soran+1 yılşimdi evde misafir var az önce mesajlar attım bir kaç mesaj kalktı dedi emin olmak için cam aç onu görmek istiyom dedim tamam dedi banyoya gidicek cam açıcak bana gösteremek için
Soran+1 yılyok ya mesajla ben kaldırırım :) hemen inmio onun :)
Soran+1 yılneden kötü
bütün kadınların hoşuan gider bu :)
00 Yorumlaseninle yatmak istiyorrr
00 YorumlaNe fenasın sen.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleskiyi unutmak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal durum.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eski sevgilimin penisinin beni düşünerek kalkması neden hoşuma gidiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat