erkekler boynundan öpüldügünde bacagına dokunuldugunda etkileniyor peki tam olarak hissetigi nedir baska neleri uyandırır erkeği ?
Bir de kadınlar için nerelerdir etkilendigi yerler ?
Bir de kadınlar için nerelerdir etkilendigi yerler ?
Merhaba Arkadaşım.
Bayan vücudunda istek oluşturacak 24, erkek vücudunda ise 8 adet nokta vardır. Bunları tek tek sayarsam araştımamın 4 yılını dökmüş olurum, bunu da ben istemem :)
Yurtdışından getirttiğim dergiler, web siteleri ve kadın üzerine araştırmalar yaptığım bilgi kitapları vardı. Orada yazılanların hepsi ortak bir noktaya çıkıyor. Bunlardan bir kaçı birbirine benzemekte (erkek/kız) bir kaçı da erkeğin düşüncelerini değiştirebilmektedir. Biyolojik olarak erkek olup kendini karşı cinsten hisseden ya da biyolojik olarak kız olup kendini erkek olarak hisseden, hormon yöntemleri bu sayacağım yerlere pek dahil değildir :)
Bayanlarda; (Öpüşme ve dokunmalara göre)
- En çok haz alınan nokta gerçekten kulak memesi ve kulak memesinin 2 - 3 cm ye kadar alt noktalarıdır. Ağırlıklı olarak sağ kulaktır.
- Bunun kadar etkili olan ise boğazın sağ kısmı ve enseyle birleşen kısımlarıdır.
- Gırlak kısmının 1 - 2 cm sol, aşağıya doğru takribi 3 cm aralıklarındadır. Kişiye göre değişir.
- Göğüs kemiklerinin 1 - 2 cm üstüdür ve komple sıradır.
Böyle gider :)
Erkeklerde; (Öpüşme ve dokunmalara göre)
- Ense üstünden avuçlanarak sıkılan saçlardır(En yüksek oran bundaymış)
- Göğüslerden aşağıya, ardından bele doğru yavaşça kaydırılan karşı cins elleri(Ağır tahrik)
- Karşı cinsle öpüşürken kadından ses olarak çıkan ınıltı, inleme ve nefes alış verişleri
- Son olarak erkekte göğüs kısımlarının ellenmesi, el gezdirilmesi ya da yüz yaslaması gibi şeyler istek uyandırır.
Çok şeyler var ki bu yazdıklarım cinsel ilişkinin dışarısında kalan şeyler. İçerisine girse uzadıkça uzar :)
Teşekkürler.
meme ucu , poposunun ellenmesi (eşcinsellikle alakası yok cahiller atlamasın hemen biyolojik olarak bu böyle) , penisinin sürekli temas halinde olması , kulak memesi
Cevap
11Cevap
Fena şeyler ben sevgilimi nefesimi vererek optugumde hemen hareketlenme olurdu onunde :))
Cevabı burada işte soruyu yönelten arkadaş :)
Abbooowwwww
deme öyle şeyler lafı bile ürperme me yetti...
Cok hosuma gider belki kizlae kadar zevk aliriz...kizlarin hosuna giden yerler ve dokunuslar erkeklerin de hosuna gidr
kadınlar ne hissederse aynını hisseder.
pipisini elinden düşürme yeterli. ucu ve testisleri özellikle.
en zayıf noktam bu kesinlikle. bu zaafımı bilenler çok kullanırdı.
Ben göğüs uçlarımın yalanmasından aşırı derecede tahrik oluyorum o an 3 kez ard arda boşalabiliyorum o derece yani
Dudağını kaldırmadan bekliyorda boynunda çok farklı bir his cinsellik gelmesin hoşlantı bu ayrıca sertlesmede gelmesin akla kesinlikle hoşşşşşşş
Yok pek etkilenmem ama yine de ateşliyor .
Çok fena şeyler olur anla ;)
yönetemi bile var boşaltırmak için
Hiç hazzetmem ıslanır çünkü.
Zevkli olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar