Yani böyle düşün sen ona tahrik edici bir şey yaptığında erkekte doğuluları düşünür böyle yapıyorsa demek ki benle yatmak istiyor istekli diye düşünür teklifi yapar en iyisi budur onun dışındakiler zorlamaya çalışır mantık basit yani onu tahrik ediyorsun o da devamını getiriyor
Eğer bir erkek bunu sürekli yapmışsa yani tecrübesi varsa çok şehvetli olmadığı taktirde kalkmaz diye düşünüyorum ama daha yeni hiç yapmamış biri direk kalkar diye düşünüyorum kendi üzerinden düşünüyorum en azından
yani bence çok güzel bir duygu cinsellik açısından değil normal yani ha bundan tahrik olunur mu diye soruyorsan eğer olunmaz her tahrik olan varsa net Abazadır veya böyle bir durumda olabilir o an isteklidir
yani eşin değil sevgilin veya arkadaşın aynı yataktasın ister istemez insan yapmak istiyor bir şeyler kendini tutamıyor tahrik oluyor bu gayet normal bir şey yani ve yatakta bir şey yapmana da gerek yok
Bu tür şeyler sana saçma gelebiliyor onlar evlilikte olur yani sevgililikte falan yani evlilikten önce olan bu tür durumlar her şekilde sonu yatırılmaya gider
yani evlisindir aynı yatakta durursun bir şey yapmadan sarılırsın yatarsın uyursun ama evlilikten önce aynı yataktaysan ilişkiye girmeden duramaz bir erkek en azından
Ama böyle bir durum vardır iki tarafta aşırı derecede yapmıştır ilişkiye girmiştir artık alışkanlık olmuştur o zaman zaman çok da takmazlar yani rahat olurlar
Benim anlattığım durumda sadece yan yana yatarken ve birbirimizin yüzünü okşarken dayanamıyorum demesi penisinin kalktığı anlamına gelir mi erkekleri bilmediğim için soruyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bunu kadınlar daha çok sever.. Ben doğrudan aletimin öpülmesini isterim.. Yalanma değil, öpülme
Ne demek nasıl öpmeliyim? Bu yaşına kadar kimseyi öpmedin mi?
Ileri boyutta bir şey yaşamadım herkes ilişki yaşamak zorunda mı
Kankim öpücükten bahsediyorum bildiğin dümdüz öpücük. İleri boyutta bi şey yaşamadıysan en azından öpüşmüşsündür. Öpceksin işte.
Öpüşmeyende. Var 🙂🙂🥲
Bari boynundan ısırık al vampire dönüşsün
Sen çok fazla film bakmışsın
kimi öpeceksen ne şanslı :)
Umarım o da şanslı olduğunu fark eder
umarımmm
Çok fena istek arttırır
Başka neler yapabilirim
Daha giyinikken sürtünme deli eder adamı deli
Nasıl sürtüneyim mesela
mesela öpüşürken önden sürtün
O zaman ileri gitmiş olmaz mıyım penisine mi sürtün diyorsun
Aynen öyle
İleri gitmiş olmaz mıyım derken
Cok ileri gitmek istemiyorum simdilik O yüzden
Anladım o zaman onu yapma o dediğimi yaparsan sonu çok ateşli biter
Bence O boyundan öpmeyi de yapma
Neden ne yapacağım o zaman
Tam olarak karşındaki ne hissetsin istiyorsun
Beni arzulasın Hatta aşık olsun istiyorum
Maalesef arzulamasını istiyorsan eğer o dediğin olur ama en ufak şeyde seni yatırır yatırmaya çalışır bunun ilerisi falan yok yani
Yani eğer aşık olmasını istiyorsan kıskandır bilirsin mesela
Nasıl mesela
Bir de neden en ufak şeyde yatırır anlamadım erkekler nasıl çalışıyor kafası merak ettim
Yani böyle düşün sen ona tahrik edici bir şey yaptığında erkekte doğuluları düşünür böyle yapıyorsa demek ki benle yatmak istiyor istekli diye düşünür teklifi yapar en iyisi budur onun dışındakiler zorlamaya çalışır mantık basit yani onu tahrik ediyorsun o da devamını getiriyor
Ya Mesela biz kadınlar sadece öpülme ile de o an yetiniriz yani Ama erkek o an ne hissediyor da direkt yatırmaktan bahsediyorsun
yani işte yetemiyoruz onunla devamını da istiyoruz devamı olabilecekken neden bir öpüşme ile yetinelim
Öpüşünce direk kalkıyor mu
Eğer bir erkek bunu sürekli yapmışsa yani tecrübesi varsa çok şehvetli olmadığı taktirde kalkmaz diye düşünüyorum ama daha yeni hiç yapmamış biri direk kalkar diye düşünüyorum kendi üzerinden düşünüyorum en azından
Peki sadece aynı yatakta yatmak ve birbirinin Yüzünü okşamak ne hissettirir Pek böyle şeyler yapmayan erkeğe
yani bence çok güzel bir duygu cinsellik açısından değil normal yani ha bundan tahrik olunur mu diye soruyorsan eğer olunmaz her tahrik olan varsa net Abazadır veya böyle bir durumda olabilir o an isteklidir
Dayanamıyorum dedi öpüşmek istedi Dokunmak istedim böyle durmak çok zor dayanamıyorum Ben başka yatağa geçeyim dedi
İstedi *
Bence çok doğru bir şey söylemiş yani bir erkek kulağı kolay tutamaz kendini
Yani tahrik mi olmuş oluyor bu söylediklerine kalkmış mıdır
yani eşin değil sevgilin veya arkadaşın aynı yataktasın ister istemez insan yapmak istiyor bir şeyler kendini tutamıyor tahrik oluyor bu gayet normal bir şey yani ve yatakta bir şey yapmana da gerek yok
Bu tür şeyler sana saçma gelebiliyor onlar evlilikte olur yani sevgililikte falan yani evlilikten önce olan bu tür durumlar her şekilde sonu yatırılmaya gider
Nasıl evlilikte olur
yani evlisindir aynı yatakta durursun bir şey yapmadan sarılırsın yatarsın uyursun ama evlilikten önce aynı yataktaysan ilişkiye girmeden duramaz bir erkek en azından
Ama böyle bir durum vardır iki tarafta aşırı derecede yapmıştır ilişkiye girmiştir artık alışkanlık olmuştur o zaman zaman çok da takmazlar yani rahat olurlar
Benim anlattığım durumda sadece yan yana yatarken ve birbirimizin yüzünü okşarken dayanamıyorum demesi penisinin kalktığı anlamına gelir mi erkekleri bilmediğim için soruyorum
Evet gelir
cinsel içerikli sohbetin için çok teşekkür ederim ama benim çıkmam lazım dilersen sonra konuşabiliriz🌸
Tamam istersen gizliden çık
Hızlıca gle tekrar gizlenicem
Mesaj Koton kapalı
Kutun
İstek at
Bekliyorum
Neyse sonra konuşuruz istersen tabi
O kadar konuştuk bari Bi cevap yazsaydın
Şey sanırım karıştırdım seni biriyle aktifsinde bana cevap yazmadın diye düşündüm bian :/
Aktif değildim mesaj kutusunu aç gizliden çık
açtım
Gizlesin hala
açıkkkk
Kırikoyu kaldırır
Nasıl yani
Benim hoşuma gider.
Başka neler yapabilirim
Ne bileyim ben herkesin zevkleri farklıdır.
Seni zevklerin neler
O kısmı da seni ilgilendirmez =) Ne yapacaksın sabah beraber mi uyanacağız
Çok saçma cevaplar veriyorsun burada genel erkeklerin ne sevdiğini öğrenmeye çalışıyorum Herkesinki farklıdır Benimki ilgilendirmez falan filan
Erkeklerin geneli diye bir şey yok. Kimisi boyundan öpülmeyi sever kimisi huylanır kimisi hoşlanmaz. Önemli olan hayatında ki kişinin neyi sevdiğidir.
Sohbet sevmiyorsun ki
Nasıl yani
Gizlisn yazamıyorum
Emerek öp azar iyice
Dudaktan öpmek ne hissettirir hangisi daha tahrik edici Sence erkek için
Boyun beni daha tahrik ediyor
Başka ne yapabilirim Çok ileri gitmeden , detaylı anlatır mısın
Penisini avucla
Ileri gitmeden diyorum sen ne diyorsun
Tamam dudağini isir
Seni en çok etkileyen Başka ne var ileri boyutta olmaz
Dedigimboyun emme en coketkileyen beni