oral yaparken, partnerımı zevkten kudurtmak ve boşaltmak istiyorum bunun için püf nokta hangısıdır?
ne yaparsam boşalır ve cok zevk alır?
ne yaparsam boşalır ve cok zevk alır?
ucunu ojeli parmaklarınla okşa ama sadece ucunu tek parmağınla üzerinde uzun süre gezdir.
zaten kızarıp gitgide morardığını farkedeceksin.
testislerini emebilirsin , oral seks yaparken bir yandan da mastürbasyon yaptırmalısın elinle.
boşalırken de oral sekse devam etmelisin en çok zevk alınan pozisyon budur.
hemen boşalmasını istiyorsan. hiç ağzından cıkarmadan vakumla. ve gene ağzındayken dilin ile oyna kafasını... hatta büyüklük derecesine göre gırtlaga kadar daya. yumurtalarıda boş bırakma... anında biter :)
bunların hepsını yapıom zevk alıyo ama boşalamıyo
Nekadarda boşalıyor?
elıyle boşalıyo ben yalayınca bosalmıyor
Sorun var onda
yokda herhalde asırı guzel yapamıyorum el olmadan boşalmıyor bende agzımla boşaltmak ısterdım :)
Ne yapacak oral varken elinimi edecek? Dediğimin arkasındayım sorun var. Yaaa sen ısırıyormusun yoksa
ısırmıyorum ısırsam soyler heralde canı yandıgı ıcın hıc ısırıon demedı
İcine girdigindede aynımı oluyor.
yok
vajinada nekadar sürrüyor.. Normalde zevk alınacak yolubu
uzun suruyor baya
Yaw bu geciktirici sıkıpta senin yanına geliyor kesin
Cevap
11Cevap
penıs ucuyla cok oyna. arada seksı seksı bakıs at. testıslerınle oyna oksa op yala em işte.penısını komple agzına al. ne kadar da tatlı vs erkeklık gururunu oksucak seyler soyle ıse yarar arkadasım ve bomba olan da yut menıyı adam delırır
benimkini komple alması lazım yoksa boşalamıyorum bazıları ucunu aldıklarında boşalıyormuş benimle olsan sana komple al derdim ama alabiliyormusun bilmem?
dişlerini değdiriyor olabilirsin penisi ona dikkat et penis yüzeyi hassastır çok sancı yapar. boşalma olmaz.
kafasını vakumlar gibi yalarken mastırbasyon yaptır arada bir anüs le testislerini okşa,anında biter
oyşşşş :D
onu yapıorum ama boşalmıyorkı :(
penisin baş kısmın ön taraftan sağa sola ikiye ayrılan bölgenin hemen altını uyarırsan anında patlar ;)
tam olarak neresı anlamadım :S
boşalırken kafanı*sakın ağzından çıkarma beyni zevkten penisinden çıkar.
başını dilinle oyna ben çok fena tahrik ollurum ve gizli kullanıcı olan kızın dediği gibi yap işi bitir
hepsini al azına ve diş kullanma
Arada t.şakları yala.Ağzına boşalt.
oral bilemem elle oluyo bizim
bi elinle topları oyna.:D
kafasını kafası kafaaaa :D
göğüslerinden geçirsin boşalabilri
deep throat :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar