Her istedigimde ya da kendi istediginde sıkılmadan oral yapacak bir koca istiyorum cinsellikle ilgili en cok istedigim bu olabilir basını bastırdıgımda nefessiz kalması beni cok tahrik ediyor. Bundan zevk alan koca adayı var mı bulunur mu yasıyor mu?
Cevabın nedir?
+1 yılOral yapmak oral yapılmasından daha da güzel birşey çünkü kadın beni bacak arasına bastirirken istemsiz olarak kasılmalarını hissetmek onun yüz ifadesini o an görebilmek sesini duymak ve bir yandan ellerimle vücudunun her yerini okşamak bunları uzun uzun yapmak hatta ilişki başladıktan sonra dahi arada içinden çıkıp tekrar bir reklam arası verir gibi yapmak muhteşem bir duygu :) bir kadını orgazma ulaştırmak ve bunu seyretmek kadar kaç tane güzel şey var ki..
42 Yorumla
Soran+1 yılHarika kadin icin cok onemli bu:)
- +1 yıl
teşekkürler böyle düşünüyor olman guzel :)
En İyi Cevaplar
ağzıma boşalacaksa ağer, öpmem öpüşürüm.
25 Yorumla
Soran+1 yılAgzina bosalmasina gerek yok zevk suyu geliyo zaten cok tahrik edici
Soran+1 yılSupersin!
Soran+1 yıl:))
+1 yılSözde neredeyse hepsi ister erkeklerin, yapmaya gelince yalan olur.
Bir kadına oral seksi mutlaka yapmalı partneri bana kalırsa.
Normal seksten zevk almayan kadın çok, dolayısıyla kadını memnun etmek istiyorsan oral seks şart.
Yok iğrençti, yok sapıklıktı blah blah..
Bu tür söylemlerinizde cinsellik ile ilgili bilgilerinizin ne kadar sınırlı olduğunu gösteriyor.146 Yorumla
Soran+1 yılcok haklısın! normal seksten zevk almayan yok aslında ama bosalma durumunda sıkıntı oluyor bazen ama olmasa bile oral sart yapılmalı kadın icin cok onemli
Soran+1 yılen az 30dk olmalı
- +1 yıl
banyoda sabaha kadar
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrala bende bayılıyorum ve seninle aynı zevke sahibim bu konuda ya :)
Sevğilimin ağzına oturuyorum, apış aramla ağzını burnunu iyice kapatıyorum kırmızı olunca yüzü kalkıyorum :D912 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir kaç kere evet
- +1 yıl
Nasıl l*n boşalınca agzi doluyormu? Ben kusarim l*n orda
Soran+1 yılsupersin! yuzune oturma olayıda aynı sekilde etkiliyor beni :) ama sırtustu yatıp kafasını orana bastırıcan 30saniye falan oyle kalıcak sonra cekiceksin yazarken bile titremeye basladım valla :D
Cevap sahibi+1 yılkız ne pisliksin sen yaaa..:S azdırdın beni bak.. sevğilime mesaj atıcam kankimle seni özledim diyee :D
aslında hafif bir aralık bırakıcan ordan ölmeyecek şekilde nefes alsın o şekil daha uzun oturmayı da istiyorum ben ya.
bir de sırt üstü uzanacak ben de gögsüne oturucam ona dönük vaziyette. mass yapıcam o şekilde ve ıslandıımda onu diliyle almasını istiyorum :D
Soran+1 yılhahahah at gelsin yapsın sana doyuramamıs herhalde:D gogsuyle mi mast yapıcan yastık gibi yani hahhaah guzel fikir:D
Cevap sahibi+1 yılaynen gögsüne sürtüneyim tam doruktayken ağızları birleştireyim diyorum :D
haber verdim kuş olda gel dedim :D
Soran+1 yılbende azdım cidden senin fanteziler iyiymis:D bunu deniycem ama:D
Cevap sahibi+1 yılohhoo daha ne fantazilerim var kızzz :D
den tabi ya :D
Soran+1 yılhahahah ne guzel :D
- +1 yıl
yalamaya ara verince saçından tutup bastırıcan
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
202Cevap
Diğer sorularda seks uzmanı kesilen bir yerlerinin uzunluğunu kalınlığını abartarak böbürlenen arkadaşlar beni çok şaşırttılar yaa , karşılıklı daha çok zevk alabilmek için ön sevişmenin kalitesi çok önemli bunun içinde eşlerin birbirine oral yapması kadar zevk veren yoktur, ben eşimi defalarca oral yaparak boşalttım hatırlamıyorum ve bu ikimizede müthiş zevk ve mutluluk veriyor..
13 Yorumla
Soran+1 yılSuper devam edin!
Soran+1 yılSagol recep👍
sabah sabah oral soruları kaynıyor icim kaynadı resmen... ben ilişkiyide severim fakat kadına oral yapmak en büyük zevkim boşalana kadar hatta boşaldıkdan sonrada devam ediyorum bazılarının midesi bulanabilir benim bulanmıyor.. ve zevk alıyorum dudaklarını emmek suyunu icmek bana ayrı bir enerji veriyr seksde
11 Yorumla
Soran+1 yılmide bulanmaması gerekir bu işin bir parçası saatlerce yapıyosan cok iyi sevgilin sanslıymıs
+1 yılBu nasil bir igrenclik bu nasil bir kultur nasil bir ahlak nasi bir pislik. Derdim hep mecbur kaldim yaptim. Yine o kadar cok seversem ve bana istediklerimi veren kizi bulursam bende istediklerini veririm
15 Yorumla
Soran+1 yılbastaki dediklerini alınmıyorum o zaman ustume
- +1 yıl
Yok yok alinma yapilabiliyormus gormus olduk :))
Soran+1 yılhahah eski sevgilin sanslıymıs :)
- +1 yıl
Bende sanssiz degildim hani.:)) Tecrube tecrube tcrube yeniler daha sansli olucak.
- 22 Yorumla
Soran+1 yıl:/ ?
+1 yılOral köpegi olsun.. Yeterki sevdigim insan olsun :'( beni sevmedigini bilsemde yine yaparim.. Ya ben cok sey istemiyorum.. Sadece benim karim olsun o yeter.. O kadar cok seviyorum ki yeterki affetsin beni oral ne ki ona yapicaklarimin arasinda
28 Yorumla
Soran+1 yıl20 yasındasın ne karısı oglum :/
- +1 yıl
Ya martta 21e giriyorum.. Hem zaten hemen de demiyorum ki.. O nezaman isterse.. Ne zaman effederse.. Yeterki benim olsun :'( afetmesi icin elimden bisey gelse :'(
Soran+1 yılNe olduki affetsin neden ayrildiniz:/
- +1 yıl
bir kizla konustum.. Ama tanimiyorumbile sadece arkadasca.. Ankarali ben baska yerdeyim.. Kiz beni sevmeye baslamis hoslanmis.. Benimki duyunca birakti.. Affetmedi :(
Soran+1 yılsenin kıza karsı bir hissin yoktu yani? anlatsaydın o zaman
- +1 yıl
Kendimi ifade edemiyorum ki :( onlada ayni sey oldu :( her konusmamda battim. o panikle elime yuzume bulastirdim :'( onu çok seviyorum ben ve unut demesine inat unutmamak icin hala ikimizin reimlerini kolaj yapip ona atiyorum beni engellemis olsa bile.. Benim ilk askim o.. Onunda ilki benim :'( unutamam :(
Soran+1 yılNiue ifade edemiyosun ya allah allah mesaj yazıp yolla yüzyüze olmuyorsa
- +1 yıl
Zaten mesajla konusabiliyoruz.. Ama ozamaan panik aniyla kendimi net anlatamadim.. Sonrada engelledi beni.. Oyle iste..
+1 yılkoca adayinda ararnan kriterer
iyi oral yapcek her istedimde oral yapcek
hahahha85 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah önemli tabi kanka
- +1 yıl
Aynen kanka bende onudiyom:)
Soran+1 yıloralciler ezelden :D
- +1 yıl
yapmak lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocama uzun süre yapmak isterdim evlenince çünkü erkeklerin tahrik olduklarında ki o mala bağlamış suratları savunmasızlıkları falan çok hoş 😂😂😂
71 Yorumla
Soran+1 yılO da cok fena ya kaslari asagiya dogru iniyo ya cok savunmasiz oluyolar o da ayri guzel:D
+1 yılsenın a mına meraklıydı zaten bu erkeklerde
burada koca arıosun he144 Yorumla
Soran+1 yılhahahah yok bacım yanlıs anlasılmısım burdan koca degil * bile aramam sadece orali severek yapan erkek sayısını merak ediyorum :D
- +1 yıl
ahahahah +1
- +1 yıl
Hhhahaahha semtin atarli mistiki tesekkurler
Ben boşalma anında daha da hızlı yalamaya devam ederim. bir nevi kollarımla kilitlerim kafamı vajinasına. Acayip bir zevktir. Kasılma anı ve karnı şişmeye başladığı an.
31 Yorumla
Soran+1 yılevet :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle şiddetli isteği olan kadına yapılır tabi. En azından ne istediğini biliyorsun ve mutlu etmesi zor değil.
Yalnız koca isteğini bu motivasyonla belirleme :) koca başka bişeydir oral sevgin başka. Tabi inş bulursun ikisini bir arada22 Yorumla
Soran+1 yılcok guzel dedin hic zor degilde istedigimi yapması onemli :) neden bu motivasyonla belirlemiyim bu da bir parcası degilmi iliskinin :)
Cevap sahibi+1 yılSeni seviyorsa yapar tabi :)
Mutlu cinsellik ilişkinin önemli bir parçası tabiki. Yani oral yapacak çok erkek bulursun ama koca adayı seçmek daha zordur. Tabi hayalini kurmak ve aramak bedava :) böyle devam et
+1 yılBacım Sendeki Bu Yangınla Tüm Amazon Kabilesi Doyar..
31 Yorumla
Soran+1 yılöyle diyosan
evet var var ama sana ddenk gelır mı bılmıyorum. bende mesela oral yaptırmaya bayılıyorum ama herkez bu ıstegımı tam anlamı ıle yerıne getıremıyor. sadece bır tane kız arkadsım vardı oralı tam ıstedıgım gıbı yapan. dıgerlerı cıns ya oral yap dıyorum yok çok buyuk yok soyle. ben yalım dıyorum saldırıyorum ay tamam yeter gel içime gır falan oglum zamanımız çok içinede gırerız oralı da yaparız ama yok arkadas bunlara akıl ermıyor. kısacacıu senın işinde benım gıbı zor beeeee
03 Yorumla
Soran+1 yılHahahah
Soran+1 yılSen sanki agliyosun:D
+1 yılKoca adayını bu şekilde bulamazsın kuzum, ama eğer fantazi amaçlı bunu yaşamak istersen emin ol, en çok sevdiğim şey dilimi içerisinde gezdirip, dudaklarını ısırıp emmek.
Ama bunun için ;
1 ) kokusuz olması lazım
2 ) kesinlikle çok temiz olması lazım
3 ) iğrenç, koskoca bir vajina olmaması lazım ;-))010 Yorumla
Soran+1 yılkoca adayını bu sekilde bulamam derken anlamadım
- +1 yıl
Kuzum, burada yalamalı emmeli koca adayı dersen eğer, emin ol şu an yalamayı sulu ağızlarıyla yapacak %99 erkek mevcut durumda :D
Koca bulma anlamında yanılırsın. O nedenle diyorum :-)
Soran+1 yılhahahah yok burdan koca aramıyorum tabiki hatta burdan kimseyi aramıyorum cogu belli zaten:D sadece oyle erkek var mı piyasada fikirleri ogrenmek icin:)
- +1 yıl
Ah be gülüm.
Böyle erkek olmazmı piyasada. Millet tikmeye bulamayınca, yalamalık arıyor ne yapsın :D
Soran+1 yılevlilikte olmaz mı peki böyle
- +1 yıl
Kuzum, bekarlıkta ilk sevişmelerde çeşit aranmadan yalama işlemi itinayla tüm erkekler tarafından emin ol yapılıyor. O konuda şüphen olmasın.
Bu olay; bekarlıkta artık ilişkide doyum noktasına ulaşıldığında ve evlilikte, maalesef bıkkınlık uyandırabiliyor.
Örneğin bir erkek ; sarkmış, çarpılmış gibi dudakları sağa sola savrulmuş bir vajinayı yalamak istemez. Kadın her konuda bakımlı olmalıdır.
Aynı zamanda, vajinanın kesinlikle kokusuz ve temiz olmasıda bu konuda iyi bir etkendir.
Mesela; kız arkadaşımla birçok defa ilişkiye girerken oralı neredeyse her ilişkiye girişimde 1 saat boyunca devam ettim. Fakat, bir defasında ki bu son olmuş oldu, iç çamaşırının kirli olduğunu farketmem nedeniyle, ona bir daha oral yapmadım. Tabi bu durumu ona söyleyip rencide de etmedim.
Yine daha sonra farklı bir kız arkadaşımla, ilk defa oral yapıp, ilk defa ilişkiye girecektik. Ancak, iç çamaşırının temiz olmasına rağmen vajinasından gelen farklı ve kötü koku nedeniyle kesinlikle oral yapmadım - +1 yıl
midem bulandı aksine. hatta ilişkiyede girmeyecektim ama, çok fazlasıyla beni öncesinde oral yaparak tahrik ettiğinden, boşalmam gerektiğinden dolayı ilişkiye girmek zorunda kaldım.
Kısacası, eğer oral istiyorsan, temiz olacaksın, bakımlı olacaksın, tahrik edici olacaksın. birde vajinan çarpılmış gibi olmayacak :-))
Tabi oralı sevmeyen erkeklerin olduğunu da unutmamak lazım.
bununla da ilgili, evli 20 yaşında bir kadınla bir ilişkim oldu. Eşi 1 defa dahi oral yapmamış. kadın ise çok ama çok istekli bu konuda. Benimle herşeyi yaşadı, ama sadece ilişkiye girmedi. her defasında bana sadece oral yaptırdı. bu da ayrı bir örnek tabi
Soran+1 yıltemizlik önemli tabi iki taraf da temiz olmak zorunda ama şekli kendinin yapabileceği birşey değil şeklinden dolayı yapmamak olmaz
- +1 yıl
ama maalesef şekil, bazı erkekleri etkiliyor.
Şahsen beni etkiliyor bu durum.
Örneğin hayatım boyunca oral 7 kıza yaptım diyebilirim. Bu 6 kızında şansıma hepsinin vajinası küçük ve öyle dudakları sarkık falan da değildi.
Hatta belirttiğim üzere 2 tanesi evliydi ama 1 tanesi koku geldiği için oral yapmamıştım ona. Diğerine ise oral yaptım. Fazlasıyla zevk aldı. 1 çocuğu olmasına rağmen vajinası 17 yaşındaki kızın vajinası gibiydi.
Soran+1 yılanladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuda birşey diyemiyorum açıkcası cinsellik konusunda tecrübesizim zamanı geldiğinde şartlarda uygun olursa neden olmasın.
13 Yorumla
Soran+1 yılguzel en azından direk yapmam demiyorsun :)
Cevap sahibi+1 yıldirek yapmam demek mantıksız ben ortalardayım şu an :) durum ne olur bilinmez.
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHatta ayaklariylada omuzundan bastirmali kafami gommeli 😄😜😎
16 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorsun ;)
- +1 yıl
Yok yaa ne biliyorum
Ben anlamam oyle seylerden ayip namahrem gunah 😎
Soran+1 yılGunah degil bir kere:D
- +1 yıl
Trolluyorum yaa sktrettt
Gunahsada neyse cezasi goze almisim zaten herseyi sikinti yok
Soran+1 yılmutlu etmenin gunah oldugunu sanmıyorum :D
- +1 yıl
Günahsada sevabsada cokta tin👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında öyle çok zevk almam sadece sevgilimin inlemelerinden biraz tahrik oluyorum ama başımdan bastırdığında acayip oluyorum boşalırken ki o hisse yakın :) sabaha kadar oral yapabilirim öyle nefessiz bırakarak başımdan bastırdığında offff shit...
12 Yorumla
Soran+1 yılSupersin
Cevap sahibi+1 yıl;) .
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bu isi bilen tek hatunsun net! Asagida yazdiklarini okudum ve umarim ileride bir sekilde karsilasip evleniriz.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ne yazmışım hangisi için dediniz
Cevap sahibi+1 yılYuzune oturup bogarcasina oral yapmak, su geldikten sonra bile devam etmek falam
+1 yılsexin en güzel yanı zaten haz vermek.. haz vermeyeceksem gider fhaişe ile birlikte olurum.. dolayısı ile hatunum straponla beni becermek istemediği taktirde :) zevk alacaksa pek çok şeyi yaparım.. tabi aynı mantalitede biri olmalı...
11 Yorumla
Soran+1 yılcok haklısın! strapon olayı sapkınlıga girer zaten onu karıstırmayalım normal yoldan becerir:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu benim en çok sevdiğim şey... Saatlerce bıkmadan ve usanmadan yapabilirim ki karşımda ki kişinin zevkten inlemesi, kıvranması beni tahrik ediyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılHarika
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle! Partnerim zevk alırsa bu beni de etkiler onu da etkiler.
Şeftali, tüysüz olursa, sabahlara kadar yaparım hiç sıkılmam.
Hatta ballı, çikolata soslu da yaparım.10 Yorumla
+1 yılYapmışlığım var.. Yalamaktan, emmekten, sularını dudaklarına bulaştırmaktan zevk alıyorsan sıkıntı yok.. Ama kadın çok önemli.. Bu şekilde yapabileceğim çok az kadın vardır ama zevkten gözleri kayar buna eminim.
20 Yorumla
+1 yılSorduğun soruyla kulaüınınz arasında işitiyormusun sen. Aşşağıdan seç bu mallar yeni geldi hepsi dediğni şeyleri yapmaya hazırdır :D
10 Yorumla
+1 yılİyi yapıyorum ben. dudaklara falan iyi asılıyorum emiyorm
12 Yorumla
Soran+1 yılAfferin
- +1 yıl
Sağol balım
+1 yıleğer temiz bir vajinaysa, saatlerce durmadan yaparım.
12 Yorumla
Soran+1 yılvay saatlerce:D
- +1 yıl
evet ama temiz değilse, kokusu kötüyse, dokunmam bile kadına
Ben çok seviyorum yalamayı. Üstüme oturup vajinasını agzıma sürtmesine bayılıyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılonuda cok severim
Soran+1 yılHadi yine iyisin
+1 yılEvt var ben de senin gibi eşim olsun istiyorum. Ama nerdeeee...
10 Yorumla
+1 yılBuraya yazmk kolay hepsi BENNdiycek ama gercek hayatta bence oyle bir dünya yok. ben kendmde sevmiyorum zaten
36 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle kimse hergün uzun uzun yapmaz:)
Soran+1 yılNeden sevmiyorsun hic denedin mi
- +1 yıl
Insan denemedgi biseyi sevip sevmedgini soyleyemez zaten. yapmayi da yaprrmayi da denedim. Yapmk karsmdakine zevk verdgi icin yapilabilirligi yuksekyapiyotum. oyle saatlrce degil elbette. ama yaptrmk hic hoşuma gitmio
Soran+1 yılnasıl yani neden gitmiyorki tahrik olman gerekir ister istemez :/
- +1 yıl
Var var gerçeğine gel 1 saat hic durmadan hemde :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral candır seks zevk dediğinde oral gelir akla yapmak yaptırmak ikisinide seviyorum. Boşalmak için girmek illa ki gerekmez her zaman. Oral hepsinin yerine var zaten. Özellikle dilimi ağzımla çenemle birlikte ölümüne bastırmak offf diyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltemiz olursa saatlerce yalarım inleye inleye boşalır:)
117 Yorumla
Soran+1 yılSirf bu cumleyi kurarak bile bosaltabilirsin ahahaha
Cevap sahibi+1 yılsakin ol dostum :) daha gece uzun :)
Soran+1 yılTamam kanka
Cevap sahibi+1 yılkanka mı? gece bitmiştir * :)
Soran+1 yılTamam kank
Cevap sahibi+1 yılkaybol kanka :)
Soran+1 yılPeki:/
Cevap sahibi+1 yılTamam tamam takıl buralarda ama ayak altında dolaşma işte böylede yufka yürekliyim ya :)
Soran+1 yılHahaha:D
Cevap sahibi+1 yılama qanqa ya hani anlaşmıştık :)
Soran+1 yılTamam kanka gittim:D
Cevap sahibi+1 yılcanımsın :)
Cevap sahibi+1 yılgel kız buraya :)
Soran+1 yılyok yok gelmiyorum merak etme:D
Cevap sahibi+1 yılevet farkettim tam 2 saat sonra gelmiyorsun :) neredeysen artık bilemicimm :)
Soran+1 yılhahah:D
Cevap sahibi+1 yılsırıtma kanka :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılben sevgilime yapıyorum o yapmıyor. evlenince de o yapmasa da yaparım. partnerimin zevk alması hoşuma gidiyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılKadinlara yapilmasi daha onrmli tabi ama sende ondan isteyebilirsin
+1 yılHatun Sabah sabah yüzünü yıkamadan trolleyecek keko arıyo. Bizim sendikalı abazalar tren olmuş.. 'Ben varım eğhe ehhe' .
31 Yorumla
Soran+1 yıltrollemiyorum ciddi sormustum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic bikmam her an yaparim fantazi bile katarim olaya...
13 Yorumla
Soran+1 yılne gibi fanteziler
Cevap sahibi+1 yılDilimi icinde cevirerek yalamalar. Ben ayakta onu bas asagi yere sarkitip isirarak yalama vs vs vs
Soran+1 yılguzel
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız temizse istediği her an yaparım :D temizlik şart o bölgede
14 Yorumla
Soran+1 yıltabi temizlik sart
Cevap sahibi+1 yılaynen oyle :) oyle bir kocayı nerde arıyorsun peki
Soran+1 yıldagda
Cevap sahibi+1 yılDaga çıkmana gerek yok Kullanıcı adını söyle :)
Muhabbete bak sabah sabah ;) bir hava al gizemli şahış beynine oksijen gitsin :)
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılşu an aramıyorum:D
Soran+1 yılHayir henuz evlenmek istemiyorum demek istedim:D
Soran+1 yılAynen karsima cikarsa cikar:D
Soran+1 yılCikmazsa onu oldururum!
+1 yılkesinlikle vardır cok kişi. ben bakımlı kadını opmeye doyamam.. kokusu tadı deli eder beni
10 YorumlaVar tabikide sadece oral istersen var ama hayatının geri kalanını yalatarak geçirmeyeceksin dimi?
Tercihlerinizi geniş tutun biraz.01 Yorumla
Soran+1 yılhayır tabikide ama cinsellikle ilgili olmazsa olmaz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben zevk alıyorum o dediğinden ama evliyim ve hep yaparım
11 Yorumla
Soran+1 yılkarına yaparsın artık sende:)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 saat kafami bacak arasindan kaldirmadan yalamisligim vardir. istedigin katagoriye giriyorim...
18 Yorumla
Soran+1 yılaranılan erkeksin bence seni korusunlar :D
Cevap sahibi+1 yıl:) teşekkürler. senin katagoriden bir kadınım var. oda senin gibi oral yaptırmaya bayılıyor :) bazen çok abartsakta mutluyuz :)
Soran+1 yılYok yok devam edin cok guzel :)
Cevap sahibi+1 yılGecen ay vajinasini morarttim :)
Soran+1 yılOha cok tahrik edici
Cevap sahibi+1 yılBuyun l*n toplanmis eme eme. daha anca kendime geliyor. wc sini yaparken bile cani aciyordu
Soran+1 yılBence cok seksi :)
Cevap sahibi+1 yılButun kan olucakti yorumun basi :) valla dilim ozledi ne zamandir dokunamiyorum iyilessin diye. dilim azdi :) ama bir vajina daha olsa hayir demicem :)
+1 yılA. mının dudaklarını içine çeke çeke, dilini klitorisinin üzerine yerleştirip dondurma yalar gibi saatlerce yalayacak, dilinin ucunu içine sokup çıkaracak tıpkı seni s. kiyor gibi, akan zevk sularını diliyle içine çekecek ;)
08 Yorumla
Soran+1 yılve bunu saatlerce yapacak
- +1 yıl
Sabah oral yapılarak uyandirilacaksin , her yemekten önce ve sonra, arabayla giderken arabayı sağa çekip arka koltukta;)
Soran+1 yılHayallerim arasında bunlar
- +1 yıl
Bir an önce gerçekleştir hayallerini ve bu zevkten daha fazla mahrum kalma, kendini düşünmüyorsan o kaymak gibi a. cığını düşün;)
Soran+1 yılBen isimi bilirim
- +1 yıl
Güveniyorum sana, güzelce agdani yap, sonra ver sevgilinin ya da partnerinin ağzına, aminin dudaklarını içine çeke çeke saatlerce yalasin, diliyle siksin o ufacık prensesi;)
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
İyisini tabi diye bir parça var ya, benden sana gelsin;)
- Cinsellik konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılkendine tasmalı birisini arıyorsun o ne öyle her istediğimde çırçır oldun o ara canın istedi ne olacak?
01 Yorumla
Soran+1 yılpek olmam ben o yuzden istedigimde yapmalı
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoluksuz 1 saat yalarim :) en az 3 dk nefessiz hemde :)
13 Yorumla
Soran+1 yılvay:D
Cevap sahibi+1 yılBak nasil buldun o kadar seviyorum ki analı s. kmesemde olur o derece yani :))
Soran+1 yılyok o da onemli:D
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılolmaz olurmu vardır tabiki. oral çok zevkli ve güzel dilini iyi kullandıkça zevkin şiddettide o derece yükselir. çıldırtıcı durumda.
10 Yorumla Oralsiz seks olurmu yaa ne sıkılmasindan bahsediyon..:)
10 YorumlaYalamaktan sıkılmam sıkılması na da. Daha sonra sen pompadan sıkılma. Senin nefesin kesilince sen ne yapacaksın orası önemli :)
14 Yorumla
Soran+1 yılHalledilir ya:D benim sorunum bu ben sadece boyle bile orgazm olabilirim:)
Soran+1 yılo isin ana kısmı en cok zevki iliskiden alırsın o ayrı ama ben bunu yaparken cok mutlu oluyorum cok hosuma gidiyor yapan cok yok cunku
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok fazla tahrik olursam ancak yoksa insan zaten sonra ben ne yaptım diye kara kara düşünür sonuçta mikrop yuvası bir nevi vücudun neredeyse en mikroplu bölgesi diyebiliriz.
01 Yorumla
Soran+1 yıltemizlendikten sorun olmaz
Şapur şupur bu nedir arkadaş ya gidin önce sevişin insan gibi fantezisi sonraya kalsın
01 Yorumla
Soran+1 yılSevistikten sonra da olur
Evet ben varım bayan o konular benden sorulur tahrik konusunu bana sorunuz?
01 Yorumla
Soran+1 yılNe soralim
Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. 00 YorumlaTek tek deneyip burdakileri karar vermen lazım artık işin zor talibin çok
03 Yorumla
Soran+1 yılburdan talip aramıyorum dusunceleri bilmek istiyorum
Soran+1 yılanladım
+1 yılbeni onunla boğ bastr ben varim
24 Yorumla
Soran+1 yılSupersin!!!
- +1 yıl
seni de gormk isterdim sen nasılsın bakalım
Soran+1 yılBen boyleyim
- +1 yıl
uygulamak lazim sen daha ii biliyorsun sanal olmuyo kesmiyo :))
+1 yılTemizlik takıntım var. İlişkiden önce kesinlikle banyoya sokarım. Temizliğinden emin olduktan sonra sıkıntı yok, sabaha kadar devam :D
01 Yorumla
Soran+1 yılSuper :D
+1 yılEmin ol var böyle koca adayları ;-)
112 Yorumla
Soran+1 yılSevindim:)
- +1 yıl
Bende sıkılmayan bayan var mıdır diye düşünüyorum hem yapmaktan hem yaptırmaktan ;-)
Soran+1 yılYaptırmaktan sıkılmaz hicbir kadın ama yapması srnin elinde azdırırsan kendi saldırır zaten senin demene gerek kalmaz
- +1 yıl
O konuda sıkımtı yaşamayız sanırım ama nedense bana oral yaparken uzun süre dayanamayanlar denk geliyor ben uzun uzun yapmak istiyorum karşımdaki kadına. Hemen ilişki istiyorlar ve çabuk boşalıyorlar
Soran+1 yılDemekki baya azmıslar
- +1 yıl
Hem öyle hemde severek yaptığım için dayanamıyor olabilirler mi
Soran+1 yılBelkide
- +1 yıl
İkimizede bol orallı günler o zaman belki karşılaşırız bir gün...
Soran+1 yılBelki
- +1 yıl
Profilim açık belki yazarsın yazılardan olsun tanımak isterim senib gibi bir bayanı
Soran+1 yılBellki
- +1 yıl
Bekliyor olucam kesinnn :-)
+1 yılkoca araken tek kriterin bu mu.
eğer buysa, dağdaki çoban bile seni kanırta kanırta.
anladın sen onu.01 Yorumla
Soran+1 yılTek kriter bu mu demisim bak bakalım yukarı yoksa okuyacak birini tut
Vardır. çoğu erkek yaptırmak kadar oral yapmayıda çok sever
10 Yorumla
+1 yılŞahsen yapmak hoşuma gidiyor aslada sıkılmıyorum ama piril piril kaymak gibi olacak
10 Yorumla
+1 yılDeneyip görerek bulursun.
sevgili iken. ancak tüm hayat boyu sürekli bunu yapacak tek kişi zor bulunur.017 Yorumla- +1 yıl
Ben hep yaparım 24 saat yalarım diyenlere inanma. Onlar şu anki abalazalıklarından bunu söylerler.
Soran+1 yılNeden zor bulunsun
- +1 yıl
yani oral yapmak ve yaptırmak güzeldir. ancak her gece her gece uzun uzun yapıcak bulamazsın
Soran+1 yıl24 saat bende istemem zaten ama cok uzun sure yapmalı
- +1 yıl
uzun süreden kastın ne?
Soran+1 yıliliskiden once ve sonra ben dur diyene kadar
- +1 yıl
önce tamam ama sonra neden yapıyor?
ve sen ne kadar sürede dur dersin?
Soran+1 yılSonrası diger iliski icin. İliskiye girmek istedigimde derim
- +1 yıl
yani tahmini ne kadar süre
ve neden oral seks sadece bir çok farklı güzel ey var.. hepsi bir arada olmaz mı?
Soran+1 yılOnlar da olur ama bu hep olucak tahmini diye birsey yok o ana baglı belki yarım saat belki bir saat belki 15 dakika ne kadar istersem
- +1 yıl
sende yapıcakmısın o sırada?
Soran+1 yılO sırada yapmam rahat olmak gerek
- +1 yıl
anladım.
özelden yazarsan daha net konuşabiliriz
Soran+1 yılBurdanda net konusurum ben
- +1 yıl
gizli olunca net konuşmak kolay
gizli olmadan net konuşmak laızm
Soran+1 yılGizlen
- +1 yıl
gel özele yaz ikimiz biribimize açık bir şekilde gizlenelim beraber.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bayılırım şu an seninkini emiyoru dudaklarımı sertçe bastırıp dilimi içine sokuyorum sen çığlık atıyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılHissettim :)
Cinsellik konusunda 528 cevap paylaştı. Yikilmadim halaa ayaktayim soluksuzca her daim ama nedense bende bunlara yetebilecek bayan bulamadim
04 Yorumla
Soran+1 yılne guzel
Soran+1 yılbu kadar istemen
+1 yılÖlüm sebebi : vajina uzerinde nefessiz kalma :)) cok acayip olurdu
05 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaha olmeden cekeriz:D
- +1 yıl
düşünsen adam ölmüş öbür tarafta hesaba çekiyolar sen vajinada boğulmuşsun anlat!! valla benim bir suçum yok boğulmadan çekerim demişti ama zevkden kendini kaybetmiş çekmek yerine daha çok bastırdı kafamı:)))
Soran+1 yılAhahahah libidom yuzunden katil mi olucam:ad
- +1 yıl
yok sen katil olma libidosu yüksek hatunlar iyidir her zaman:)) tamam adamı öldürmeyelim ama ne dalaga geçilirdi be. beyler duydunuz mu bizim ahmet abi şeyin üstünde boğuluyomuş nerdeyse zevkli adam be vesselam ölürken bile en keyflisini seçiyo :)))
Soran+1 yılhahahahahah cok guldum:D
+1 yılÇoluk çocuk ve troller siteyi basmış. Liseliler okullarınız açılsa da kurtulsak sizden.
11 Yorumla
Soran+1 yılLiseyi bitirdik coktan ayrica bu troll degil soruyorum sadece:D
- Devamını Gör (152)
Devamını Gör(197)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri