Kocamı ve erkek kardeşimi boxer la yatarken gördüm?

Hemşireyim nöbetten geldim ve yatak odasına girince eşim ve erkek kardeşimin yatakta boxer la uyuduğunu gördüm. Eşim 29 kardeşim 18 yaşında. İkisi de yatak odasındaki tv de maç izlerken çok sıcaktı o yüzden böyleyiz uyuyakalmışız dediler. Ne düşüneceğimi bilemiyorum çok kötüyüm lütfen sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Kardeşime enişten anlattı her şeyi senden de duyayım dedim. Abla valla ben bişey yapmadım dedi önce. Sonra anlattı. Erkek kardeşim odada mast yaparken eşim görmüş dalga geçmiş ablana diyeceğim falan demiş. Sonra gel cezalısın bana masaj yapacaksın demiş. Soyunup yatmış kardeşim her yerine masaj yapmış. Eşim bende sana yapıcam demiş kardeşim istemesede zorlamış onuda soymuş her yerine masaj yapmış. Sonra sen rahatladın beni de rahatlat deyip kardeşime 31 çektirtmiş kendine. Ben ne yapacağım
Güncellemeler
+1 yıl
Eşimle görüştüm. İşimden dolayı sık birlikte olamadığımız için iyice dolduğunu kendi kendine mast yapmaktan da zevk alamadığını kardeşimide kadın gibi düşünerek (kılsızdır tamamen) bunu yaptıpını ama zorlamadığınj sadece ısrar ettiğini söyledi ayrıca masaj zaten yapıyoruz hep bu sefer biraz ileri gittim dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Boşandım
Kocamı ve erkek kardeşimi boxer la yatarken gördüm?