masturbasyon yapmaya nasıl karar verdiniz ? ilk nasıl başladınız? anımsayın gözünüzü kapatın lütfen ! gerçekten merak ediyorum ciddi cevaplar istiyorum. Ben 39 yaşındayım ve hiç yapmadım gerçeği kadar zevk veriyor mu?
Cevabın nedir?
daha ergenliğe yeni girmişim kuş büyümüş kartal olmuş daha bilmiyorum o mevzuları ne zaman göğüs kase falan görsem kalkıyor lan s*kişmeyide bilmiyom p*rnoda arkadaşlarım benden tecrübeli oldukları için p*rno falan izlettiler bak *m bu g*t bu sonra mast ı öğrettiler eline sabunla veya tükür başla asılmaya beyaz sıvı gelene kadar sakın fazla yapma falan dediler bende çok sevdim yapmayı başladım yapmaya allahın her günü yappıyodum sonra kızlarla münasebetim başlayınca dcaha çok olmaya başladı en sonunda dişime uygun biriyle oldum sonra devamı geldi :)
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
En İyi Cevaplar
ufak tefek bir arayış oluyo oynama falan bizden daha piç ve ileri arkadaş ların sohbeti herşeyi geçtim heşey bir kazayla oldu evin karanlık odasna çkilip oynamaya başladım boşalınca başım acayip döndü midem kötü oldu . ben bidaha bunu yaparsam diye küfür ettim ama ogün bugündür hep aynı kfür binlerce küfür oldu hiç yspmaıysan hiç bulaşma
02 Yorumla
Soran+1 yılyani bulaşan bırakamıyor heralde
Soran+1 yılumarım gerçeğini bulduğunda bırakabilirsin:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl keşfettim bilmiyorum ama bir yerlere sürtününce zevk aldığımı anladım. Başlarda sürtünecek yer aradım el hiç aklıma gelmedi. Sonraları eşofmanın üzerinden elle, külotun üzerinden elle derken işi iyice kavradım. Yani içgüdüyle gelişen bir şey. Ama mastürbasyon yaparken parmağımı vajinaya sokmuyorum klitorisimle oynamak yetiyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılöyle orgazm olabiliyor musun?
Cevap sahibi+1 yılİkisinin verdiği haz farklı aslında.
- +1 yıl
Evli ve bakire değilsiniz anlaşılan.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
37Cevap
- Cinsellik konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılEğer evli ve bakire değilseniz daha kolay ve rahat başlayabilirsiniz. Elinizle başlayabilir sonra penisi andıracak yardımcı cihazlar kullanabilirsiniz. eğer bir erkek arkadaşın varsa o telefonla sana yardım eder coşturabilir. 41 Yaşında boşanmış arkadaşların daha yeni başladığını biliyorum. Hatta birisinde de benim önümde yaptı elleriyle. 2 Dk. orgazm olmuştu. Güzel sulanmıştı.
09 Yorumla
Soran+1 yılhayır evliyim
- +1 yıl
Günaydın. O zaman daha şanslısınız demektir. Fantezinizi ve mast çeşidini daha çeşitli kullanabilirsiniz. Eşer arasında da mast yapılabilir. Birbirinizi izleyebilir sonrada beraber devam edersiniz.
Soran+1 yıleşim bana , ben ona yaptım ama kendim kendime hiç yapmadım
- +1 yıl
Yaşın gereği belki yapmamışsındır. Ama ilerleyen ve monotolaşan zamanlarında, eşinle uzak olduğunda den derim. Kadınlığını tanı derim. Hatta ayna karşısında kendini seyrederek yapmanı öneririm.
Soran+1 yılbana hiç güzel gelmiyor böyle şeyler. ben gerçeği yaşamayı seviyorum
- +1 yıl
Haydi istediğin olur inşallah. Mutluluk haberlerini bekliyorum.
Soran+1 yılya zaten yaşıyorum gerçeğini
- +1 yıl
Ömür boyu sürsün. Kıskanmam imrenirim.
Soran+1 yılAllah razı olsun
+1 yılolgun bir insan olarak bunu yapmaman garip bir o kadarda güzel bir şey İlginç bir şekilde dünyadaki hiç bir cinsel etkinlik, masturbasyon kadar ayıplamasına ve tartışılmasına rağmen bu kadar yaygın bir şekilde uygulanmamaktadır. çocukluk, ergenlik ve evlilik dönemlerinde hem kadın hem de erkeklerde masturbasyonun önemi, nasıl yapıldığı, sakıncalarının olup olmadığı gibi konular ayrıntılı bir şekilde ele alınmaktadır.
02 Yorumla
Soran+1 yılben hiç yapmadım ama eşim yaptı bana ben pek zevk almadım gerçeği bana göre muhteşem mast a gerek yok ki
- +1 yıl
gerçeğini yapmaktan yapmaya fark vardır özellikle tecrübeli bir insan her ne olursa olsun kadınını ilk önce mutlu edip haza ulaştırması lazım
valla bneim olay biraz garip kızlarla küçükken çok oyun oynuyordum sonra belli bir yaştan sonra garip şeyler olmaya başladı bende gizli gizli oynuyordum malumla öyle başladı ortaokulda :)
110 Yorumla
Soran+1 yılnasıl buldun bu soruyu ? soralı çok oldu
Soran+1 yılemin misin?
Soran+1 yılpeki öyle olsun
Soran+1 yılhımm öyle buldun yanii:))
Soran+1 yılne biliyim sordum işte
+1 yıl5. Sinifa gidiyodum.Annem terlikle odama kovalamsti ders calisiym diye bende camdan disari bakarken guzel kalcali bir kiz gormustum bir baktim seyim odun gibi sertlesmis. Oturdum ders basina kafasina dokununca uyusms gibi oluyodu ilgimi cekti bir sure yaptim sonra titremeye basladim bosaldim ama altima isedim sanmistim :)) ondan sonra her hafta mast gunu yapiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yıl:))))))
- +1 yıl
Nasil ama :))
+1 yılçok zor olmadı
aldım elime sazı başladım çalmaya
hiç yapmadın mı? Peki yapan birini gördün mü? Bayan ya da erkek fark etmez gördün mü?
Gerçeği kadar zevk vermese de bence zevkli ...02 Yorumla
Soran+1 yılsadece eşim
- +1 yıl
sen hiç kendi kendine yapmadın ama eşin mi sana yaptı?
Sadece eşim ne demek anlamadım
Yada sadece eşinimi gördün ya da eşine sen mi yaptın?
Eşin sana yapmıyor mu?
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. zevk ve hislerin sözle tarifi imkansızdır. bunu anlatarak daha doğrusu anlatmaya çabalasak boşa. sana o duyguları hissettiremeyiz. yapacağın tek şey sen de yap duyguyu hisset
04 Yorumla
Soran+1 yıleşim yaptı ama ben pek zevk almadım ondan gerçeğinin yerini tutmuyor
- +1 yıl
eşin pek yapamamış demekki. şurası da gerçek. gerçek ilişki ile farklı ama onun da zevki çok ayrı. özellikle çiftlerin birbirine mast yapması normal ilişki kadar güçlüdür. sadece elle kuru kuru olmaz. hassas bölgelerinizi zevk aldığınız yerleri yalayıp emerek mast yaptırmalı. hiç başka uyarı olmadan sade elle olmaz
Soran+1 yılhımmm teşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yıl13 yaşlarında filandım... bir sabah uyandığımda istem dışı yorganı baçaklarımın arasına alıp sürttüğümü farkettim. demek ki akacak kan damarda durmazmış. zevk aldığımı anlayınca devam ettim sonra patlama meydana geldi... ondan sonra işte hemen her gün tekrar yayınlar başladı...
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim. taş attık da kolumuz ağrıdı...
+1 yılKarar vermekle ne alakası var, kendiliğinden gelişiyor.
cut.16 Yorumla
Soran+1 yılama nasıl?
- +1 yıl
O mevzu bana ve eşime özel.
Soran+1 yılilk eşinle mi yaptın? mast ı
- +1 yıl
eşim yok ya, olursa :)
Soran+1 yılhey Allahım desene:))
- +1 yıl
Amin :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltam olarak bilemiyorum ama sanırım 12.5 yaşlarında keşfettim. Çok acayip birşeydi. :)
14 Yorumla
Soran+1 yılbu erkekler ne kadar erken başlıyormuş bu işlere ya şaşırdım kaldım
Cevap sahibi+1 yılErkenmi cinselliği keşfetmeye başladıgında insan kendiliğinden buluyor.. Kadınların çoğunluğu içinde durum aynıdır sanıyorum
Soran+1 yılbence uyarılmadan bu şekilde düşünemez insan illaki uyarılmalı ki bilsin ve yapsın
Cevap sahibi+1 yılİsin gercegi cinselligi keşfetmeye başladıgımda içgüdüsel olarak yaptım. Ve arkadaşlarımada tavsiye ettim :-)
Cevaplayacaktım ama "soruyu bu kadar zaman sonra nerden buldun" diyeceğin için vazgeçtim.
Artık yapmaya başladın mı?05 Yorumla
Soran+1 yılevet nerden buldun hakkaten : hayır yapmadım yapmıycam inş.
Soran+1 yılsürekli duyuyorum bu sitede bu yüzden sordum
Soran+1 yılolabilir elbette
+1 yılGünlerden birgün oturuyordum dedimki şöyle iyi bir mast yapıyım dedim, sonra başladım yapmaya o gündür bu gündür yaparım. bu ne ya böyle saçma bir sorumu olur
04 Yorumla
Soran+1 yılniye saçmaymış herşeyin bir öğrenme safhası vardır
- +1 yıl
pardon ben yaşını genç sandım ondan kızdım kusura bakma haklısın, beni eklermisin
Soran+1 yılüzgünüm ekleyemem
- +1 yıl
neden ne var bunda
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 18 yasindayim hic yapmadim bir ara merak ettim ama azicik dokununca bile zevkten cok aci verdi bu yuzden yapmadim hic :/
01 Yorumla
Soran+1 yılhiç başlama derim
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşlar anlatmıştı denemiştim o günden beri bırakamıyorum(kamu spotu gibi oldu)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadaşlar anlatırdı merak ederdim. Abime sordum ben de, o da anlattı. Biri de dur etme eyleme demedi .mk
06 Yorumla
Soran+1 yılpişmansın sanırım?
Cevap sahibi+1 yılevet pişmanım.
Soran+1 yılbiri dur deseydi dinler miydin?
Cevap sahibi+1 yılergenliğe girerken mi? hiç sanmıyorum ama dur diyen kişiye göre de değişebilirdi.
Soran+1 yılbiri de dur demedi dedin ya ondan dedim:))
Cevap sahibi+1 yılergenliğe girerken böyle şeyleri bastırmak malum çok zor. Ama birileri etkili bir şekilde bana yanlış olduğunu gösterseydi eğer, daha iyi olurdu. Hiç yapmamış olmayı yeğlerdim açıkcası :)
+1 yıl39yaşnda hıç yapmadın hayret ya ilk yaptığım yaşlar sanırım 11 şaı falandı ozamanı düşünuyorumda daha zevklı ıdı
02 Yorumla
Soran+1 yılevet herkes ilginç diyor ama eşim bana yaptı ben pek zevk almadım
- +1 yıl
bu yaşta almaya bılırsın evet bende zevk vermıyor farklı şeyler denemek ıstıyorum bekarlık zor durum eşkıden dergıdekı kadınların uzerıne olurdu
+1 yılstratejik planlar ve uzun dönemli kararlar sonucunda oldu herşey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkeklerin mantığı, ki ben de çok daha kesin olan şey, canım sıkılınca mas yaparım. pek zevk vermez ama , yine de hoş :)
00 YorumlaCinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. baya gec kalmisin bundan sonrada örensen bile isine yaramaz bosver .
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılSen ilk deneyimini yap anlat bende anlatıcam dlljkfkjl
00 Yorumla
+1 yılbirden aldım penisimi okşadım okşadım okşadım zevke geldim boşaldım süper zevkti ama vajina daha güzel onu sevmek yalamak emmek dilelmek
00 Yorumla
+1 yılortaokulda arkadaşardan duyduydum
110 Yorumla
Soran+1 yılhemen deniyim mi dedin sonra:)
- +1 yıl
yok 5. sınıfa giderken bahsediyorlardı 31 ne biliyon mu sen o ne ki la diyordum boşver diyorlardı kızlar felan gülüyordu .6. sınıfa giderken bir arkadaşım dedi böle böle yapıyon böle oluyor falan ilk başlarda sayarak yapıyorduk bir şey olmadı diyordum v.s. :D
Soran+1 yılhakkaten neden adı 31?
- +1 yıl
onu halen çözmüş degilim :D 27 yaşıma geldim. 31 ne yaa :D kadınların var mı böle ad verdigi şeyler erkeklerin ya da kendi masturbasyonlarına ?
Soran+1 yılbenim bildiğim yok. kızlar kaç çekiyor peki? :))
- +1 yıl
bilmem benim canım 69 çekiyor ama :P :D
Soran+1 yılo zaman sevgiline git
- +1 yıl
hhehe yanlıs anlama sana yavsamadım takıldım saka olarak . sevgilim ise yok olmadı senelerdir :)
Soran+1 yılAllah versin o zaman:))
- +1 yıl
saol :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgercekten hiç yapmadınızmı. evlilik öncesinde falandamı olmadı?
0126 Yorumla
Soran+1 yılhayır hiç yapmadım
Cevap sahibi+1 yıldene bakalım ilişkide farklı. oda farklı
Soran+1 yılyok denemeyi düşünmüyorum çünkü eşim bana yaptığında orgazm olamıyorum. illa girmesi gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılKendin denemelisin. Ayrıca eşin biraz yabancımı bu işlere
Soran+1 yılyok be kendim hiç yapamam. parmak kısa çünkü:)) hayır eşim gayet iyi yapıyor
Cevap sahibi+1 yıl:))) Alemsin sen ya.. üzerinden sürtsene ozaman
Soran+1 yılsürtünce oluyor mu? niye alemmişim
Cevap sahibi+1 yılparmak kücük deyince gülesim geldi... tam o nokta varya orayı dene bakalım neler olacak
Soran+1 yılklitorise mi diyosun
Cevap sahibi+1 yılyani öyle diyorum. hafif hafif okşa bakalım orayı sonuç ne olacak
Soran+1 yılyok be ben öyle de orgazm olamam alışmışım gerçeği yaşamaya bunca senedir
Cevap sahibi+1 yılbende alıştım gerceği yaşamaya. ama işte bazende gerek oluyor. mesela eşin her defasında onceliği sanamı veriyor
Soran+1 yılöncelik derken?
Cevap sahibi+1 yılseni her ilişkide rahatlatıyormu.
Soran+1 yıl%80 evet
Cevap sahibi+1 yılyani % 80 sen ondan önce boşalıyorsun.. harika
Soran+1 yılevet öyle. sizin ki farklı mı?
Cevap sahibi+1 yıl% 80 e varmıyor bizimki. sonrasında sizin tatmadıgınız oluyor
Soran+1 yılnasıl yani anlayamadım eşin sonuna kadar dayanamıyor mu?
Cevap sahibi+1 yılo dayanıyorba . Ya ben ?
Soran+1 yıllütfen açık yazar mısın tam anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılSizden önce eşiniz boşalıyormu.
Soran+1 yılbazen oluyor tabii
Cevap sahibi+1 yılpeki ozaman siz napıyorsunuz. sadece öylece yarı kalıyormsun
Soran+1 yılevet öylece kalıyorum ve çok kızgın ,sinirli oluyorum:)
Cevap sahibi+1 yılişte o anda dönüp yatıyormu. ellemiyormu şeye
Soran+1 yılhayır doğru banyoya gidiyor çünkü biliyor ki ben elle orgazm olamıyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte o anda el devreye girecek ya o ya da sen yapacaksın
Soran+1 yıldiyorum ya ben öyle orgazm olamıyorum eşim ilşki esnasında yapar ama ben boşalamam
Cevap sahibi+1 yıluzun sürer belki ama sonuçta olur. . peki eliyle olmayınce şeyi ilede yapmıyormu
Soran+1 yılkendisi boşalınca nasıl yapsın ki? bidaha erekte olamıyor
Cevap sahibi+1 yılpil bitiyorsa iş size kalıyor. şarz edeceksiniz...
Soran+1 yılşarzı kabul etmiyorsa nolcak:)
Cevap sahibi+1 yıltek nikmi kullanıyorsun burada
Soran+1 yılelbette ben ikiyüzlü değilim
Cevap sahibi+1 yılŞarz kabul etmeyen bir erkek yoktur. Şarz edemeyen vardır. :-) )))
Soran+1 yılevet etmiyor yalan mı söylüyorum yani. oral yaparak kaldırıyım diyorum istemiyor
Cevap sahibi+1 yılo oral yapıyormu sana
Soran+1 yılyapıyor tabii
Cevap sahibi+1 yılişte en güzel boşalma o şekilde olan aslında. erkek icinde , kadın icinde aynı
Soran+1 yılben sadece üsteyken boşalabiliyorum
Cevap sahibi+1 yılseninde işin zormuş. aynızamanda eşininde işi zor. vajinal orgazmmı oluyor
Soran+1 yılhayır klitoral
Cevap sahibi+1 yılkısa sürüyor demekki. ilişki. ikisinide yaşamak mümkün olabilir siz üste olduğunuzda
Soran+1 yılkaç yaşındasın ? evli misin?
Cevap sahibi+1 yıl36. ve evliyim. sende 39. ve evlisin öylemi
Soran+1 yılevet.. çocuğun var mı ? eşin nerde bu saatte?
Cevap sahibi+1 yılVar. Annesi rahatsız , eşim ona bakıyor. Senin varmı
Soran+1 yılevet var. nerede oturuyorsun?
Cevap sahibi+1 yılBursa, kütahya Kac cocuğun var acaba. ve eşin nerede
Soran+1 yılbursa mı kütahya mı? 2 kızım var ya senin ? eşim uyuyor
Cevap sahibi+1 yılKütahyanın ilcesi. 3 oğlum var. Yaşları kac acaba. Eşin çok erken uyuyor sanırım
Soran+1 yılyorgunmuş erken yattı. Allah bağışlasın. 14 ve 20.. seninkiler kaç yaşında?
Cevap sahibi+1 yıl3,8,9 Eşin kaç yaşında? sen nerede oturuyorsun?
Soran+1 yılist. eşim 46 yaş
Cevap sahibi+1 yılbuarada sinan ben
Soran+1 yılben müsade edersen söylemiyim adımı burda
Cevap sahibi+1 yılTabiki . Çok özür dilerim. Sadece sana hitap etmek içindi. Gercekten hiç düşünmedinmi.
Soran+1 yılneyi?
Cevap sahibi+1 yılMasturbasyonu. Ben eşim olmadığında ya da malum zamanlarda Çok erekte olursam mecbur yapıyorum:-)
Soran+1 yılhayır hiç düşünmedim
Cevap sahibi+1 yılgerek olmadıyani hic
Soran+1 yılya gerek olsa bile ben öyle orgazm olamıyorum ki
Cevap sahibi+1 yılAltta sormuşlar gördünmü hiç diye. Eşim demişsin nasıl oldu
Soran+1 yıleşim bana yaptı o zaman gördüm tabii
Cevap sahibi+1 yılgece hiç birşey demeden çıktını sanırım :(( eşin kendisi içinmi yaptı acaba diye düşündüm
Soran+1 yılüzgünüm geç yazdığın için çıkmak zorunda kaldım. benim için yaptı sanırım zaten yapma deyince bıraktı
Cevap sahibi+1 yılgece bilgisayardan kalktım . ve tablete geçmiştim. biraz zor yazıldı.. biraz özel bir soru. eşin boşalınca hemen iniyormu
Soran+1 yılanında iniyor zaten çok fazla da sertleşmiyor ki
Cevap sahibi+1 yılindiği zaman şeyi ile sana masturbasyon yapsın
Soran+1 yılneyi ile yapacak ki inen şeyle mi:)) BEN MAST. İSTEMİYORUM DEDİİMM
Cevap sahibi+1 yılmuhabbet için eklesekmi bir birimizi acaba?
Soran+1 yılbu kadar şey konuştuktan sonra mı? :) eğer söylersen tabii senin nikin nedir?
Cevap sahibi+1 yılburaya yazmıyayımda.. gizliyi acıyorum iki dakika ordan bakarsın
Soran+1 yılay maşallah oğlun mu o:) tamam gördüm kapatabilirsin
Cevap sahibi+1 yılama gelmedi bana
Cevap sahibi+1 yıl:(((((((((
Cevap sahibi+1 yılnete girmiyormusunuz. yoksa cevap vermeye tenezzülmü etmediniz. ..
Soran+1 yılistek yollamadım bu kadar konuşunca utandım
Cevap sahibi+1 yılhaklısınız ... siz bilirsiniz tabi ( sen bilirsin deyince kavgacıkmazya ) sadece bu konu değil hayat hakkındada muhabbetlerimiz olabilir düşüncesiyle teklifde bulunmuştum. tabi kararsizin
Soran+1 yılgizliden çıkarsan belki birgün eklerim
Cevap sahibi+1 yılcıkmıştım gizliden bir iki dakikalıgına ve görmüştün nikimi
Soran+1 yılhep öyle kalırsan dedim
Cevap sahibi+1 yılneden hep öyle kalmamı istersin
Soran+1 yılgizli olma ki başka zaman belki seni eklerim sen anlamadan:))
Cevap sahibi+1 yıleğer cinsellik amaclı bu beni rahatsız eder düşündesi varsa asla olmasın bunu yapmam. insan bazen sadece bir selam görmekten bile hoşlanıyor ( kendi acımdan ) ve senin gizli olman gerektiği gibi benimde gizli olmam gerekli. EĞER AC DERSEN TEKRAR İKİ DAKİKALIK ACARIM. SONRADA KAPATIRIM EKLEMENEDE GEREK YOK SADECE MESAJ ATABİLİRSİN...
Soran+1 yıllütfen bunu yapmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum özür dilerim.
Soran+1 yılrica ederim özür diliycek bişey yok ortada
Cevap sahibi+1 yılneden yokki sıktım biraz seni sanırım
Soran+1 yılhayır sıkmadın ben insanları severim
Cevap sahibi+1 yılbende severim ön yargısız muhabbet etmek güzel oluyor
Soran+1 yılevet bence de bu konuda çok muzdaribim eşimden mesela
Cevap sahibi+1 yılişte aslında durumlarımız bir birine yakın
Soran+1 yılsuçlamaya hazır bomba gibi eşim
Cevap sahibi+1 yılsenin neyini suclayacak
Soran+1 yılonun için herşey suç
Cevap sahibi+1 yılgene bir iyi geceler demeden cıktınmı yoksa
Soran+1 yıliyi geceler çıkıyorum
Cevap sahibi+1 yılteşekürler ben buradayım canın sıkılırsa gel... sanada iyi geceler ALLAH rahatlık versin
Cevap sahibi+1 yılgünaydın
Cevap sahibi+1 yıliyi aklamlarmı desem iyi gecelermi
Soran+1 yılgece oldu artık:)
Cevap sahibi+1 yılgeç geldin.
Soran+1 yılçıkıcam zaten şimdi eşim kızıyor kaç saat nette napıyosun diyor
Cevap sahibi+1 yılsoruma cevap verde öyle cık
Cevap sahibi+1 yıldiğer soru senmisin. lütfen cevap ver
Cevap sahibi+1 yılordamısın... nikimi actım
Cevap sahibi+1 yılcevap vermedin. ...?
Soran+1 yılevet aynı kişiyim çok akıılısın:)
Cevap sahibi+1 yılsen acık verdin. kızların ile ilgili... :)) sohbet etmek istediğin zaman yazabilirsin
Soran+1 yılya ben açık vermedim sorunca doğruyu söyledim sadece :) zaten saklamak gibi bir derdim yoktu ki
Cevap sahibi+1 yılselam. Ya diğer soruda kızlarım. büyük gibi birşey söylemiştin . Ozaman acaba dedim.. bende çok soru sordum gizli ile :)) belki oralardada yazdık :)
Soran+1 yılevet olabilir :) ben aynı burda nasılsam gerçekte de öyleyim bu yüzden tanıyabilirsin beni. farkedilirim yani:)
Cevap sahibi+1 yılgerçektende öylesin. yani öyle de farkediliyorsun. ikiyüzlü olmak çok kötü zaten. münafıklık. Senin gibi samimiyetine inandığım kişilere karşı cok samimiyimdir. asla bende oyun oynama. Yani iki yüzlü olmam. Ama başka düşüncede olan insanlarada hakkettiği gibi davranmaya calışırım. Yani samimi olmayanlara karşı samimi değilim.
Soran+1 yılinan ben başta konuştuğum kişilere bile hiç bir yalan söylemem. herşeyim gerçek yani:) gerçeği yaşamayı seviyorum her zaman
Cevap sahibi+1 yılyalan ile insan kendisini kandırır.
Soran+1 yılkesinlikle . zaten ufacık yalan desem ben kendim unuturum yalanımı:))
Cevap sahibi+1 yıl:)) yatsı gelmeden mumunu kendin söndürüyorsun yani :) yalancının mumu yatsıya kadar yanar
Soran+1 yılaynen zaten yalanı söylerken suratım değişir sesim titrer benim hemen anlaşılır
Cevap sahibi+1 yılben ancak parmakların yanlış tuşlara basarsa anlayabilirim :)))
Soran+1 yılhaklısın sanırım :))
Cevap sahibi+1 yılhava nasıl sizde
Soran+1 yılsadece soğuk var kar ,yağmur bitti
Cevap sahibi+1 yılbenim oldugum yerdede şuan yok ama daha kar kalkmadı. çok soğuk
Cevap sahibi+1 yılGÜNAYDIN
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerçeğini bilmiyorum nasıl bakirim ama mastürbasyon uçurur yani :) ilk yaptığımda ortaokula gidiyordum ve resmen pilot olmuştum :D
010 Yorumla
Soran+1 yıl:)) ilginç
Cevap sahibi+1 yılilginç olan ne :)
Soran+1 yılo yaşta bunu öğrenmek
Cevap sahibi+1 yılöğrenmek zor değil sabah kalktığında dikleşen birşeyi farkediyorsun ve oynayıncada öğreniyosun ne olduğunu birde arkadaşlar olunca :) peki sen neden hiçyapmadın?
Soran+1 yılerken evlenince heralde gerek duymadım zaten eskiden böyle herşey meydanda olmazdı
Cevap sahibi+1 yılkaç yaşında evlendiniz ve evilik öncesi bir şey yaptınız mı?
Soran+1 yıl19. hayır yapmadım
Cevap sahibi+1 yılilk gece ne yaptın zorlanmadın mı :)
Soran+1 yıleşim ne dediyse onu yaptım pek zor olmadı
Cevap sahibi+1 yıldetay isteyecem ama burdan olmaz atılırız ikimizde :)
+1 yılmerak etmişimdir hep olgun bayanların cinsel yaşamını neden yapmadınız ve ne zaman evlendiniz peki
010 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşında evlendim sanırım bu yüzden yapma gereği duymadım. ve bundan sonra da yapmayı düşünmüyorum
- +1 yıl
daha özel bişey sorabilirmiyim peki izniniz varsa
Soran+1 yılsor bakalım:)
- +1 yıl
özelden olmaz mı
Soran+1 yılolmaz
- +1 yıl
teşekkür ederim zamn için
Soran+1 yılburdan sorabilirsin
- +1 yıl
özel olmasını istiyorum ya gerçekten teşekkür ederim zaman ayırdıgınız için
Soran+1 yılpeki siz bilirsiniz
- +1 yıl
ok teşekkürlrr efendim
14 yaşında yapmıştım çok zevkliydi 4 defa boşalmıştım o zaman anlatılmaz yaşanır :))
022 Yorumla
Soran+1 yılo yaşta nasıl yaptın ya
Soran+1 yılgerek duymadım heralde erken evlenince
Soran+1 yılhayır kendim yapmadım
Soran+1 yılben gerçeğinin yerini tutacağını sanmıyorum
Soran+1 yılben gerçeğini helal bir şekilde yaşıyorum zaten harama lüzum yok
Soran+1 yılhelal tek olur çok olmaz
Soran+1 yılfikirlerini burdan söyleyebilirsin
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılbunu nerden çıkardın?
Soran+1 yılsanırım sen profilinden daha büyüksün
Soran+1 yıleğer gerçek yaşın 18 ise benim senden büyük çocuğum var
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTabiki zevk verir. Zevk olmasa boşalma olmazdı. Kaldıki. Yol acık. sizin icin daha heyacanlı olacaktır
00 Yorumla
+1 yılcan sıkıntısından başlamıştım artık vakit bulamadığım için bıraktım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin sorunu görünce bende düşündüm bir an :)) nasıldı ne zamandı cidden hatırlamıyorum :))
02 Yorumla
Soran+1 yılbi düşünseydin de öyle yazsaydın bari:)
Cevap sahibi+1 yılhatırladığım ilkokuldayken daha arkadaşımın evinde uydu tv vardı ve onların evine telekız reklamları yapan tv leri izlemeye giderdik ama o zaman mstrbasyon felan bilmiyorduk henüz :))
+1 yılHiç yapmamış olman ilginç!
01 Yorumla
Soran+1 yılevet yapmadım heralde erken yaşta evlendiğim için olsa gerek
bu yaşa kadar yapmadıysan senin suyun kurumuş :))
01 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var kurumakla ben gerçeği yaşamayı seviyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSanırım evli değilsiniz... Öylemi ?
08 Yorumla
Soran+1 yılhayır evliyim
Cevap sahibi+1 yılEvli bir bayanın bu isteğini ben anlamış değilim... Söylermisiniz helal bir ilişki içinde olmak varken haram olanı tercihe sizi ne zorluyor ?
Soran+1 yılmast haram mı?
Soran+1 yılben mast istediğim için sormadım bu soruyu sadece merak ettim
Cevap sahibi+1 yılEstağfirullah arkadaşım bende acizane size yardım etmek istedim... Haddimi aşmışsam özür dilerim... Benim derdim üzüm yemek bağcıyı dövmek değil !
Soran+1 yılözrü gerektirecek bir durum yok ortada teşekkür ederim link için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim aynı yaşlardayız,özellikle bakayım dedim...
ilk mastürbasyonumu hatırlamıyorum desem :)
00 Yorumla
+1 yılbence acilen bir tane yapmalısın. hemen.
04 Yorumla
Soran+1 yılyapmak istemiyorum irademe sahip olabilirim
- +1 yıl
nasıl bisi diye sormuşun ya anlatılmaz yaşanır evlimisn.
Soran+1 yılsoruyu doğru oku:) ilk nasıl başladınız dedim
- +1 yıl
benim 12 yasında falandım yatagın içinde oynuyodum oynadıkca büyüdü agrı hissettim cokta zevk alıyordum. bir anda patladım cok korkmştum ilkinde :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirleşmiş milletler konseyini topladım :D
02 Yorumla
Soran+1 yılciddi lütfen
Cevap sahibi+1 yılerkekler arasında karı kız muhabbetleri çok olur öyle başladım
+1 yılcan sıkıntısı işte neden olucak :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadaş zoruyla başladım :/
02 Yorumla
Soran+1 yıliyki başlamışım mı diyosun? Allah kahretsin nerden başladım mı diyosun?
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon hep pişmanlıktır
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrtaokuldayken, tesadüfen keşfettim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi şekilde verdim kararımı.
01 Yorumla
Soran+1 yılama ne şekilde
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026