Niye öyle birşey yapıyım ki, nofap gibi oruçların insan vücuduna hiçbir katkısı yoktur, düzenli mastürbasyon yapmak zaten senin sağlıklı olduğunu gösterir gerçekten oruç tutmak istiyorsanız şeker orucu gibi sağlıklı oruçları deneyin, katkısı olur çünkü size
Hayır. Yaaa olurmu hiç. Mümkün değil. Bu bir ihtiyaç. Söz vermiyorum ama çok zor. Böyle bir orucu düşünsem kaç gün sabretmem gerek biraz da gününe saatine bağlı. Sen önce sabır süremi söyle, ben cevabı donar söyliyeyim olurmu. 😃🤪😎
Hayır neden mastürbasyon orucu tutayım ki.. Zaten bağımlılık derecesinde takılmıyorum.. Bence sağlıklı ve keyifli bir olay aşırıya kaçılmadığı sürece.. Keyifli geceler..
Çok eskiden denemiştim. 28 gün dayanabildim. En sonunda yemek hazırlarken kendimi tatmin ederken buldum kendimi, sandalyede ters bi şekilde kendi yüzüme boşalarak bitmiştim. Çok saçma sapan sonuçlar doğurabiliyor, fazla abartmamak lazım 😬
düşündüm 2 gün tuttum 3. günümde kriko gibi kullanmaya başladım artık ayaklarımı kullanmıyordum sonra mancınık gibi duvardan duvara çay fırlatıyordum. vinç lazımsa ihtiyaç sahiplerine iteleyebilirim böyle giderse amacı dışında kullanılıyor sonuçta halk kahramanı değilim.