Arkadaşlar acil olarak bir fikir sahibi olmam gerekiyor. Ortalama bir erkekte penisin kalınlığı ne kadar oluyor? Lütfen karşılaştırabileceğim örnekler verir misiniz? Mesela 2 parmak genişliğinde ya da su şişesinin genişliğinde vs gibi. Yanıtlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Cevabın nedir?
Benimki 3 parmak kadar kalınlıkta ama neden acı çektinki girmedi diyorsun o delikten kocaman bewbek çıkıyorda penismi sıkıntı oluyor bence siz ön sevişme yapmadan seni kıvama getirmeden yani iyice sulanmadan vajişnaya girmeye çalışmıştırda ondan olabilir büyük peniste ıolsa bir şekilde vajinanın esnemes özelliğinden dolayı girer ve gitgel yapa yapa vajina bir müddet sonra penissin kalınlığına alışacaktır sen bence iyice kıvama gelemeden içine aldınm gibi gelişyor iyice sulansan acı çekmezsin
19 Yorumla
Soran+1 yılZaten tam almadım. Yani acı çektiğim için kasılmaya vs başladım o yüzden sevgilim de bana acı vermek istemediğini söyledi. Yani teorik olarak almamiş olabilirim hatta belki hala kız bile olabilirim ama bir denememizde bayağı kanamıştı. Bilmiyorum ama alamıyorum ve sorun belkide ön sevişme sırasında kendimi yeterince hazırlayamamamdır :( :( :(
- +1 yıl
Benimkide büyük penis ama hatun iyice kıvama gelmeden sokmuyorum ben önsevişmeyi uzun tutuyorum bir kadın normal şartlarda ıslanıp illşkiye hazır hale gelmesi yaklaşık 15 -20 dakikayı bulur ama kadından kadına da değişebiliyor kimi çabuk ve çok sulanır kimisi uzun zamanda ısanır ama az ıslanma olur ben sırılsıklam oluıp bacaklarından su kana kadar ön sevşmeye devam ediyoerum aynı zamanda oral yapıyorumki süreci, hızlandırmak için oral yapınca klitoris daha çok kabarıp vajina dudakları belirtginm şekilde şişiyor ve zevk sularıu akıyorhatun boşalup rahatladıktan sonra ssokuyorum yavaşça ama kolay giriyor penisimide o sıvıyla ıslatınca daha zevkli oluyor ve yağ gibi kayıyor içeri zorlanmadan siz nsevişmeyi kısa tutyorsunuz ya da yapomadan azcık tüğkürüp ıslatıyor öyle sokmaya çalışıyorsunuz gibi geldi bana
Soran+1 yılOluyor da yani onun uyarılma ile alakası yok. Ben normalde de islanabilen biriyim. O yüzden günlük ped kullanıyorum pantolona vs geçmesin diye. Ama mesela vajinada hareketlenme de oluyor ama uzun sürmüyor. Mesela ben diyorum tamam ön sevişme yeter ilişkiye girelim sonra sevgilim iste prezevatifi falan çıkarıyor onu takıyor vs işte o sıra ben isteğimi kaybediyorum sonra giremiyor çünkü acıyor :( Aslında internetten baktım böyle vajinismus tarzı şeyler varmış insanlar anlatıyor egzersiz falan yaptıklarından bahsediyorlar ama ben doktora da gittim doktor dedi ön sevişme sırasında biraz daha oynaşın vs dedi öyle hastalık tanısı vs koymadı
Soran+1 yılneyi anlatacaksın ki?
Soran+1 yılBen yazdığın yazıyı yeni görmüşüm de ekleyeceğim
En İyi Cevaplar
ne bilim ölcmedim ki 0.5 ml lik şişeyi al baş ve işaret parmağını birleştirip halka yap ondan biraz ince
27 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler su şişesinin kapağından daha ince yani
Soran+1 yılBiliyorum da ortalama fikir sahibi olmak için.
Soran+1 yılboyu değil kalınlığını istiyorum. Google de 9.33 cm yazıyor ama elimde cetvel olmadığı için bu 9.33 cm neye takabül ediyor bilmiyorum. Zaten soruda da açıkça yazmıştım karşılaştırabileceğim bir şey söyler misiniz diye
Soran+1 yılPardon 9.33 cm erekte olmayan haliymiş. Erekteki halı 11.66 cm diyor. Ama işte bu ne yapıyor bir su şisesi kapağı falan mı?
+1 yılevet erkekler is basa düsdü, hadi ölcünde yazin cvplari kiza😂
33 Yorumla
Soran+1 yılBunu en iyi cevap seçecegim +1 benden :)
- +1 yıl
😂😂 simdiden tskler ozaman
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
29Cevap
+1 yılnormali 12.5 cm çevreye ve 4 cm çapı olur ki bence bu çapın altındakiler ince üstündekiler kalındır mesela 5cm çap ve 15 cm çevre uzunluğu gayet iyi sayılır ;)
22 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim aslında ben biraz daha karşılaştırmalı bir şeyler istemiştim.
- +1 yıl
Cm yaziyorumdaha neyle neyi kiyaslayacaksin parmak hesabimi yapacaksin tutki yaptin herkesin parmagi ayni capta mi
+1 yılyaş deri süner hiç problem etme, muza kılıfı geçir dene giriyorsa problem olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte girmedi acı çektim ama o yüzden soruyorum acaba kalınlığı ne kadar diye.
- +1 yıl
benimkini sorarsan senin bileğin kadar var, onun için bekar kaldık
valla hiç düşünmemiştim aklıma soktun bak şimdi bende merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçevresi 6 cm. erkek parmağıyla 2,5 parmak. uzunluğu da 14 cm. başka detay istiyo musun :)
12 Yorumla
Soran+1 yılerkek parmağı 2,5 demişsin de o kadın parmağı ile 3 mü yapıyor? benim parmaklar biraz ince
Cevap sahibi+1 yılEvet inceyse 3 parmak
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesin yarraaa nın boyutu ebatı farklı senin aammmmiiiinle diğerininki bir değil fahissee
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte o yüzden ortalama fikir sahibi olmak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılAbim senin içine almanla başkasının farklı olur
Soran+1 yılNasıl yani? Mesela sorun şu ben içime alamıyorum. Acı duyuyorum ama başkası içine alabilir. De ben önce acının nedenini tespit etmek için şu an kalınlığına ihtiyacım var
Cevap sahibi+1 yılSulanmadan sokarsak tabi acı hissedersiniz kıxlığın bozulacaktır işte zarı deliyor içinden onu hissediyotsun
Soran+1 yılO zar olayı farklıymış ben kanayınca onu bayağı araştırdım aslında normalde öyle kanama olma olayı çok sık olmazmış eğer kanama vs olmuşsa o biraz kızın kendini kasması ile alakalı bir şey olabilirmiş.
Cevap sahibi+1 yılTamam ver kurtul evlenmeyi ayrılınca anlarsın
- Cinsellik konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişir Hanımefendi Benim 5 cm kalınlığında
11 Yorumla
Soran+1 yılortalama istiyordum zaten herkes yazsın bir şeyler ortalama fikir sahibi olalım
türkiye ortalamasında uzunluk 12 13 kalınlıkla dediğin gibi 2 parmak vardır
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim türk değil ama ben çok ortalama bir fikir sahibi olmak için yazmiştim. Çok teşekkürler 2 parmak diyorsun :)
Soran+1 yılSorun şu hafif zenci :( ama ben çok genel bir ortalama istemiştim bilgiden ötürü saol
Benimki 3 parmak kadar boyunda 17
14 Yorumla
Soran+1 yılSaol +1
Soran+1 yılSevgilim şu an yanımda değilde sanırım onun ki de öyle bir şeydi tam net hatırlamıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 parmak kalınlıgı ortalama olabilir
su şişesi genişligi küçük kalır14 Yorumla
Soran+1 yılYalnız su şişesi 3 parmaktan daha kalın. Mantık olarak yanlış oldu galiba
Cevap sahibi+1 yılsu şişesi dedim ama sanırım ikimizde farklı bir su şişesinden bahsediyoruz :D
Soran+1 yılBen karşılaştırma olarak 0.5 Litrelik küçük su şişelerini düşünmüştüm.
Cevap sahibi+1 yıltamam işte
o su şişelerinin çevresi daha küçük
şu şişesinin çevresinden biraz daha geniş olur ortalama penis çevresi
zaten 4 parmak kalınlıgında bir penis olamaz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldamacana sisesi deligi kadar duruma gore dgisir inceside kalinida vardir
14 Yorumla
Soran+1 yılOrtalama sormuştum. Teşekkür ederim yanıt için
Cevap sahibi+1 yılŞu an ereksiyonlu denedim girmedi :D
Soran+1 yılAy gece gece ben ölçüyü yanlış anlamışım. Sen damacana şişesi deliği deyince ben ilk başta damacananın musluğunun genişliğinden bahsediyorsun sandım. Hani şu bir parmak genişliğinde olan şey asdfghjkl
Cevap sahibi+1 yılkomikligine yazdim bazi bilecen ablalarimiz erkekleri kotulemek icin damacanaya tcvuz diyorlarda ellerinden salatalik muz eksik olmuyorya
+1 yılRedbul şişesi
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler +1
Çapı 6 cm falan olur sanırım ortalama..
14 Yorumla
Soran+1 yıl6 cm çok teşekkür ederim ama şu an elimde cetvel falan yok tam algılayamıyorum 6 cm dediğin mesela bir küçük su şisesi kapağının çevresi kadar mı yoksa ondan daha mı az?
Soran+1 yılÇok büyük değil yaa :( :( :( off çok fazla o. Yani su şişesinin kapağından daha büyük diyorsun :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılSırf bilgi amaçlı ölçtüm..😄5cm
23 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın adamın dibisin :) Peki 5 cm dediğin şu şisesi kapagı kadar mı? Bide erekte hali mi 5 cm. Bilgi için çok çok saol +1
Cevap sahibi+1 yılSu kapağı küçük kalıyor. 3 cm (ölçtüm) Evet ereksiyon halinde..😊
Soran+1 yılÇok saol bunu erkeklerde en iyi cevap seçebilirim
senin alabilme potansiyelin ne kadar
06 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar ince o kadar iyi
Soran+1 yılYok minyon değilim. De ince dediğin ne kadar ince bir karşılaştırma yapsan çok sevinirim
Soran+1 yılBileğim çok fazla yani olmaz o. Kıza acı verirsin.
+1 yılEvde cetvel yok ki :( napmam lazım Ablacım
05 Yorumla
Soran+1 yılbende de yok cetvel o yüzden bir karılaştırma yaparsan çok sevinirim. Yani mesela kaç parmak genişliğinde ya da su şisesi kapagı ile vs bir karşılaştırma istiyorum
- +1 yıl
Damacana kapağı uygun olur anca benim ki.
Soran+1 yılDamacana kapağı fazla büyük değil mi?
- +1 yıl
Benim ki öyle işte ona uygun
Site iyice manyaklaştı
01 Yorumla
Soran+1 yılManyak değilim ama bilmem gerekiyor. Sevgilimle o konuda biraz problem yaşadık da şu an kendisi yanımda değil ve cidden acil bir konu
Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Görüntülü yardımcı olalım 😄
00 YorumlaBu yıl çok çekişmeli geçecek, Soru bakımından
132 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 2,5 parmak diyorsun yani. Internette bazı fotolar gördüm birden en az su şişesi genişliğinde dedim şaka galiba
Soran+1 yılGoogleye "üniversiteli sarışın kız" yaz görsellere bak ne demek istediğimi anlayacaksın. Yani ben başka bir resim arıyordum yanlışlıkla böyle bir şey yazdım googleye sonra çıkan resimleri görünce bayılacaktım.
Soran+1 yılNasıl normal? Sen 2,5 parmak demiştin ordakiler nerden baksan kola şişesi
Soran+1 yılHaklısın ben bunu düşünmemitim. Doğru benim parmaklarım ortalama bir parmağa göre çok daha ince
Soran+1 yılSorun şu ki bende şu an cetvel yok. Yani sen iple ölçüp 5-6 cm bir sey diyebilirsin ama ben bunu tekrar evde 5-6 cm nin ne kadar kalınlıkta olduğunu canlandıramam
Soran+1 yılGülmesene şurda ciddi bir araştırma yapmaya çalışıyorum
Soran+1 yılDamacana kadar olmadığının bende farkındayım zaten o kadar olsa normal yolda yürürken de fark edilirdi ahahzaha
Soran+1 yılNormalde her evde bulunan şeyler onlar. Ama ben şu an öğrenci evindeyim yani bizde metre falan yok. Ama ailemle birlikte yaşasaydım her şey vardı. Çok da ilginç bir soru sormadım ki zaten ölçüm yerine daha çok karşılaştırma istiyorum sen 2,5 parmak dedin çok saol. Hadi benim parmaklar ince desek o bende 3 parmak falan yapsa yani saol :)
Soran+1 yılKumpas'ı en son lise fizik labrotuarında görmüştüm.
Boğaz köprüsü halatları kalınlığında
00 Yorumla
+1 yılAğzına almak için mi :/
08 Yorumla
SoranYok vajinaya almak için. Ama şu an sevgilim yanımda değil ve ortalama fikir sahibi olmam gerekiyor.
- +1 yıl
Önce emecek vajinanı, iyice akacak zevk suyun sonra girecek.. Acı değil zevk alırsın.. ;)
Soran+1 yılŞuana kadar pek zevk aldığım söylenemez ama önce bir genişliğini tam öğrenip kendim bir şeyler deneyim acaba neden acı çekiyorum :(
- +1 yıl
Roll on ile mast yap. Emiyor mu ilişki öncesi vajinanı?
Soran+1 yılSanırım ben biraz engelledim. Kendisi sormuştu ama şöyle bir durum var ben ona oral yapmayı sevmiyorum tadı iğrenç ama o bana oral yaparken aynı şeyi düşünüyor mu? Ben öyle düşünmesinden çekindiğim için izin vermemiştim :(
- +1 yıl
İzin ver emsin seni.. ıslatsın zevk al sonra girsin içine..
Soran+1 yılPeki mesela bu durumda o nasıl tat alacak? Zaten taa ilişkimizin en başıda 1 defa sormuştu hayır deyince bir şey demedi ya da bir daha sormadı bence o da çok istemiyor. Normalde istediği bir şey olunca 100 kere de hayır desem 101. yi sorar
- +1 yıl
Yazsana bana
kola şişesi gibi düşün
11 Yorumla
Soran+1 yılyok çok fazla daha ince bir şey olması lazım öyle hatırlıyorum da şu an sevgilim yanımda değil ama acil bilmem gerekiyor
Cinsellik konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bu kişiye göre degisir
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılpi yi 3.14 mü alcaz?
34 Yorumla
Soran+1 yılPi'ye gerek yok. Pi çapı verilen düzgün dairesel alanın çevresini veya alanını ölçmek için kullanılıyor ama ben kimseden çapını ölçüp sonra matematiksel olarak bana hesaplamasını istemiyorum sadece karşılaştırma yaparsanız sevinirim.
- +1 yıl
Bunu asla bulamazsın herkes kalın diye şallar böyle saçmalık larada takmaya gerek yok
Soran+1 yılyoo 2,5 parmak diyor insanların çoğu. Bence sallama değil zaten bende 2 parmaktır diye düşünüyordum başta sonra dedim 2 parmak az olur acaba su kapağı kadar mı o da çok olur dedim ama o civarda tahmin yapıyordum çok da yanılmamışım
- +1 yıl
2parmsk nasıl oluyor 2 parmak daire olmaz uzunluk bitti kalınlık çıktı
Oral icin mi
01 Yorumla
Soran+1 yılOralda genişliği sorun olmaz da anal için soruyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılDamacana genişliğinde
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılölçüp söylerim
03 Yorumla
Soran+1 yılama söylemedin ben seni bekliyorum
- +1 yıl
ölçmedim ki daha
- +1 yıl
kalınlık 4 cm
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Değişir
00 Yorumla
+1 yıl2.5 parmak gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKol kadar