şeftali gibi kıpkırmızı yapıcam ne demek benimki çok küçük zayıf etsiz ufak bişey..erkeğe bu zevk veririmi eşime?siz nasıl seversiniz etli buyuk mü
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnladigim kadarki ile nisanlinla seks konusuna girmissiniz ve oda senin acemiligini bildiğinden, kendi egosunu tatmin eetmekten , p*rno filmlerin etkisinde kalarak sana bunlari söylemiş. Yok şeftali gibi yapacakmista , yok acidan bagirtacakmista , yok uyuşana kadarmista...
Agziyla bunlari yaparak zevk aldigini dusunenlerin çoğu yatakta aslan yerine kedi gibi cikiyor :))) en fazla acemi ise ve seninde bakireliginden dolayı zorlamaktan canini yakabilir. Yeterince islanirsan fazla sorun olmaz ama :))00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılW,Vajinanın dışı ile erkegin alacagı zevkin hivbir alakası yok. Gorsel olarak bir etkilemesi olabilir ama bazı "okuzler1 bunu sallamaz bile. Onlar icin icine girip ciktikları sey onemli. O yuzden cok kafana takma. Evlendikten sonra genel olarak kararma ve biraz da buyume olacak vasjinanda. Sarkma iç dudaklarda dogumdan sonra belki. Onun dısında problem yok... Rahat ol!
06 Yorumla
Soran+1 yılgoruntusu guzel ama kucuk zayıf gibi tombul mu olmalıyıdı tombullasmazmı yas ılerledıkce dısından bahsedıorum içini bilmiorum şuan
Cevap sahibi+1 yılYa inan dert etme... Evet yas ilerledikce yaglanmaya bağlı olarak tombullasacak... Ama turk erkekleri bunu salmmaz bile. Secici olanlar %3 u gecmez inan bana... kalan %97 ile mutluluklar dilerim!
Soran+1 yılteşekkür ederim guldurdunuz balık etli seven erkek oranında buyuk şişman olmasını ister die korkuorum ama banane yaa vajına vajınadır takılmıcam
Cevap sahibi+1 yılHah şöyle. Bırak o dusunsun bunun boyu yeter mi? Yetebilir miyim mutlu edebilir miyim diye? :D Bizseki sorunsal daha karmasık sen keyfine bak... :D hahahaha
Soran+1 yılteşekkürler
Cevap sahibi+1 yılAsıl ben tesekkur ederim...
canım benim kilo aldığında zatentombullaşacak yanlız şu içi dışında olanlardansa yapraklı altında bir horoz ibigi gibi varsa hiç değişmez öyle kalır ama benim gibi tombişsen bir de malın kutu gibiyse değişmez sadece tombullaşır kıpkırmız
313 Yorumla
Soran+1 yılbağırıtıcam acıdan demek kotumu ve uyusana kadar hissetmicen oranı ne demek oluyor bunlar adam sapıkmı .. goruntusu kotu degıl normal ztn ama dısı kenarlı fazla tombul degıl..
Soran+1 yılnişanlıyız yazın evlenıcez ben 23 o 29yasnda
Soran+1 yılhaklısın oyle duusunuyorum bende.. peki istediğinde ısrar ettğinde ne demeliyim uygun dille kırılmasın die sence çokmu istekli azgın mı o
Soran+1 yılçok saol ii dusuncen için teşekkürederim:) siz gercekten cılvelımısınız bende ole olmak istiom
Soran+1 yılVerdm
Soran+1 yılCilveli miyim bilmiorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılkadın olduğunda hiç bişi değişmeyecek.erkeğe zevk verir mi derken görüntüde bir acayiplik yoksa zevk verir.kıpkırmızı yapıcam demesi arkadaşının daha önce ya meyve ya vajina görmemesinden kaynaklanıyor.sürtünme sebebiyle kızaracak tokat yediğinde yanağına olduğu gibi.sen onu uzman olarak düşünüp kendinde kusur arama
014 Yorumla
Soran+1 yılgoruntusu guzel ama kucuk zayıf gibi tombul mu olmalıyıdı tombullasmazmı yas ılerledıkce dısından bahsedıorum içini bilmiorum şuan
- +1 yıl
tombul olmasını neden istiyorsun?şu anki görüntüsünün kötü olduğunu sanmıyorum.tombullaşması için sanırım kilo alman lazım ama tombul kötü zayıf kötü gibi bir olay yok.görüntüde sorun yoksa o konuya takılma.sorun olmaz.sarışın ya da esmer olmak gibi düşün güzel olan zayıfkende tombulkende güzeldir
Soran+1 yıldogru soyluyorsunuz aslında.. alınan zevk onemlı cok tsk ederım sebebi nişanlımın etli butlu ele gelen kadın sevmesı bende cok narinim..umarım cok sert davranmaz bağırtıcam yeter dedirttirine kadar... diyor cok mu acımasız hayvan gibi mi bu adam yani anlıyamadım 29 yasında
- +1 yıl
kendini ispatlamaya çalışan,seks deneyimi fazla olmayan,zevki bağırmak zanneden bir arkadaşımız.bir süredir de seks yapmamış belli ki.özünde biraz kıroluk mevcut.ele gelen kadın istiyorsa onlardan bulsaydı keşke:)
Soran+1 yılbağırıtıcam acıdan demek kotumu ve uyusana kadar hissetmicen oranı ne demek oluyor bunlar adam sapıkmı
- +1 yıl
sapık mı bilmem ama uyuşucak bağırtıcam vs bunlar kendini ispat çabaları ve kadın vucudunu tanımamasından kaynaklanıyor.deneyimsiz erkekler bir kadını bağırtmayı ne kadar iyi seks yaptığının göstergesi olduğunu zannederler.uyuşma diye bir şey zaten yoktur.bir süre sonra ıslaklığın geçer ve canın yanmaya başlar bunu da kendine mal edebilir bunlar.erkek arkadaşın konuşuyor öyle boş boş.
Soran+1 yıltecrübesi olmuş daha once malesef bilmediği bişey yok neyse saolun ilerde gorecegiz bakalım umarım kıbar olur
- +1 yıl
inanma sen her denilene.eğer bilse böyle konuşmaz.buna rağmen konuşuyorsa kıroymuş
Soran+1 yılona mı ınanmıyım burdakı denılenlere mı ama yasadıgını bılıyorum gercekten benden oncekı ılıskını bılıyorum yalan degıl dul kadınla hemde:((((sevıyordu evlenecektı sala k ama ben cıktım karsınıana unuttdurdum o kadını nseyse..
- +1 yıl
yasamış ama öğrenememiş diyim o zaman,ve sapkın olabilir
Soran+1 yılgec te bosalıyormus 2 saat dayanabılırmıs
- +1 yıl
süpermen maşallah.iki saat dayanabiliyorsa gidip gelerek ben alayım onu beni yapsın ne diyim daha.size mutluluklar
Soran+1 yılsaolun gorcez diorum bende beklıorum
- +1 yıl
:) peki.
sen evet zevk verir diyenlere bakma , vajina da penis gibidir , işlev önemlidir , sen eşine istekli arzulu yaklaş , onu baştan çıkar daha sonrası gelir zaten
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam teşekkürler
Büyük veya kücük vajinaya sahip olmak senin elindeki bişey değil. Ama temiz bir vajinaya sahip olmak senin elinde. Birde ne kadar jilet vurursanız o kadar kötü oluyor. belki zor ama en güzeli ağdalı olanı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. Sanırım en ideal olanına en çok istenene sahipsin. :-))
11 Yorumla
Soran+1 yılölemı dersın
Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Ne umduğun değil ne bulduğun önemli,dışı değil işlev önemli,kim şekline bakmış bu güne kadar,önemli olan ilişkide uyumdur,
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. çok guzel bır goruntusu olur ve ılıskı esnasında en dıp koselerıne ulasılır ve oyle kalır zevk vermeye gelırsek verır yalamada ve mıkmede partnerını cok buyuk zevkler verırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım teşekkürler
+1 yılŞeftali gibi kıpkırmızı yapacağım demek şu; Seni geceden sabaha kadar saatlerce becereceğim demek..
122 Yorumla
Soran+1 yıle yuhhhhhhhhhh
- +1 yıl
Neden yuh? Hoşuna gitmez mi?
Soran+1 yılyorgunluktan halim kalmaz
- +1 yıl
Tabii. Hiç cinsel ilişki yaşadın mı?
Soran+1 yılbakireyım yasamadım
- +1 yıl
Sevgilin var mı? Yaşın kaç?
Soran+1 yılya nişamlıyım 23
- +1 yıl
Anladım. Evlendiğiniz ilk gece bence seni darmadağın edecek yatakta. Buna hazırlık için nişanlınla sık sık sevişmelisin.:))
Soran+1 yılazgın adam aldatırmı peki kadını ona yetmezmi
- +1 yıl
Vallahi aldatıp aldatmayacağını bilemem. Sen de azgın olmalısın ona karşı. Sevişirken seni orgazm edebiliyor mu?
Soran+1 yılnasıl azgın olunur anlatırmısın abi
- +1 yıl
Onunla her fırsat bulduğunda sevişmek isteyeceksin. Sevişmen bittikten 15 dakika sonra hadi canım ne olur beni becer o dev gibi organınla, diyeceksin, sikişmeye doymuyorum beni doyur saatlerce lütfen diyeceksin.:)). Soruma yanıt vermemişsiniz. Seviştiğinizde orgazm oluyor musun?
Soran+1 yıldaha sevişemedik opustuk sadece.. istesem olur ama korkuyorum dayanamaz bozar benı dıe orgazm nasıl bıseydır kadındamı bosalıyor bıde kalın mıs ole dıo onunkısı bılegın kadar dıor hangısı daha iii kalın mı uzun u mu
- +1 yıl
Allah allah hiç masturbasyon yapmadın mı bu yaşına kadar? Orgazmda kadın boşalmaz. Erkek boşalır. 1 azdan sana 47 yaşındaki 1 bayanın nasıl masturbasyon yaptığını sana göndereceğim. Kalın ve uzun en iyisidir. Uzunluğu ne kadarmış?
Soran+1 yıl23 cm
- +1 yıl
Abo. Vallahi bu adam seni uçurur o *la.:))
Soran+1 yılben nasıl bosaldıgımı anlıcam korkutma amca benı yaa
- +1 yıl
Yok kızım korkmana gerek yok. Her gece seni en az 5 kere orgazm eder o alet.:)
- +1 yıl
Şimdi sana 46 yaşındaki kadının nasıl mast. yaptığını neler yaşadığını göndereceğim.
Soran+1 yılkim bu kadın ki? tanııdıgınmı
- +1 yıl
Pazar gecesi idi hayallerimi canlandırıp kemal ile düşündüm kendimi elime birazcık krem aldım ve azcık okşamaya başladım klitorisimi çok kısa sürede kanım çekildi resmen ve vücudum kasıldı sanki kalbim çıkacak gibi oldu bir anda orgazm oldum titreyerek ve inleyerek.
- +1 yıl
Evet tanıdığım 1 kadın. 1 kez evlenmiş boşanmış. Sonra 3 sevgili eskitmiş. Kemal dediğim son sevgilisi. Onun da penisi sevgilinin penisi gibi imiş..
iç dudaklarda şimdiden sarkma ve bolluk yoksa sonradan pek olmaz dudaklar sen heyecanlandığında zaten pembeleşir birazda kabarır
02 Yorumla
lafın gelişi o :) etli nedir ya kasabamı giriyoz :) vajina kadın olunca zaten buyur. ama o kadarda genişlemez
021 Yorumla
Soran+1 yıloral ne anal ne solermısın
Soran+1 yılben bunları karıstırırım kesın :) arkadan kesınlıkle kabuletmem ıstemem dayananmam zaten
Soran+1 yılbenmı onu yalıyım neresini yalıcam ya
Soran+1 yılyapamam ikisinide zor bana
Soran+1 yıloff acayip korkuyorum dusununce
Soran+1 yılkalın buyuk şey..nasıldır peki onunki çok kalınmış
Soran+1 yılisterse kendini tutamaz die hiç yaklasmıorum
Soran+1 yılben ne yapacamki yardımcı olrmusunuz o da zevk alsn ıstyorm
- +1 yıl
öncelikle onu tam olarak azdırıp kıvama getirmen lazım . eline sğkini alıp okşaman lazım deli gibi olmadı göğüsşerinin arasında git gel yaptırabilirsin eğer miden kaldırıyorsa ağzına alabilirsin erkek okşanmayı çok sever her yerini okaşa belinden tut poposunu oksa boynunu öp ısır memelerini yala sonra üstüne çık vajinanı s*kine sürt erkeklerin en büyük zaafı bu hadi soksun soksunda rahatlıyım dediği şey sen iyice onu delirtmen lazım . sonra o delirnce sennde *mının suları akar kendini istersn
yahu ne güzel vajinan var tam emmelik yapmayın böyle takıntı kızlar erkekler ne o öyle severim yok böyle severim merak etme senin kini görünce dibi düşer takıntılı olmayın
00 YorumlaSabah sabah yanan kızları bulusturan site:
Kızlar soruyor...00 Yorumla
+1 yılEtli igrenc seninki iyi bence onemli olan icindeki sicaklik
12 Yorumla
Soran+1 yılanladım şeftali gibi kızaırırmı ilişki anında
- +1 yıl
Onu bilmem ama baya sulanir canimi cektirdin get :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıletli olmasi daha iyi oluyor, yalarken daha zevkli oluyor :-)
16 Yorumla
Soran+1 yıloffffffffffffffff:(((((((((((((((((888
Cevap sahibi+1 yılne off ? sordun söyledik iste !
Soran+1 yıltamamyahaaa
Cevap sahibi+1 yılama merak etme görünüsü okadarda önemli degil, biz erkekler icin darligi ve iliski sirasinda islakligi önemli
Soran+1 yılıslaklık mı
Cevap sahibi+1 yılevet eger cinsellik sirasinda yeterince islamiyorsan bu senin icinde erkek icinde pek iyi bisey degil
etli büyük makbuldur ama seninki büyümez eğer ufaksa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben gaz yapsa da etli kuru fasulye severim. büyük olsun iri taneli. Sirkeci'de bir yer var çok iyi...
00 YorumlaCanım takılma bunlara seni seveni bul vajinanı değil seni seven takmaz onları zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpempemsi, biraz böyle etli olmalı... hani nasıl derler gösterişli olmalı böyle.. zevke gelince kabarmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılvalla senin erkek arkadaşın niyeti bozmuş haberin olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılnişanlım yaza dugun nasipse ama cok istiyor şimdiden olmasını ama olmaz ben kabuledemem
Cevap sahibi+1 yılbencede etmemen lazım dünya hali, neyin ne olacağı belli olmaz.
Soran+1 yılkacgunde bır vermelıyım evlenınce
Cevap sahibi+1 yılo tamamen size bağlı ben 2 günde bir yapmaya çalışıyorum
kutunun etlisi analın kemiklisi derler
02 Yorumla
Soran+1 yılg*tün mü kemıklısı anlamadım:(
Ufak olanı zaten makbul daracık ne güzel
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç bir alakası yok
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz