oral bir bütündür. tüm vücudu kapsar. tabi ki de genital bölge de dışlanamaz. hepsi dahildir.
oral bir sanattır. öyle dondurma yalar gibi limon yalar gibi dil değmek oral değildir. püf noktaları vardır vücudun neresinden başlanır nereye doğru ilerlenir dilin neresi ile başlanır neresi ile devam edilir hangi durumda dilin nersei kullanılır ne zaman anlık beklemeler yapılır ne zaman emilir ne zaman emme anında içten yalanır kadının tepkilerini takip gerekir kadının hangi tepkilerinde ne yapmalı... kısacası bu bir sanat. herkes yapamaz. öyle duvara boya yapar gibi fırça sürer gibi yalamak oral değildir.
bu arada karikatür çok güzeldi. çok güldüm. allah da seni güldürsün
oral, cinsel ilişkinin olmazsa olmazlarındandır hani bir yemek yaptığın zaman sırada ona tat verecek olan baharatları atmaya gelir ya bilirsin tadını nasıl değiştirip güzelleştireceğini. oralda ilişkiye renklilik katan çiftler arasındaki bağı kuvvetlendiren en önemli unsurdur
Orale bakış açım olumlu yapılmalı evet iyi olduğumu düşünğyorum. Ama yapılması fazla zevk vermiyor daha çok bayanlara verir hele bakireyse çok iyi alternatiftir
Bana yapilmasini çok severim elbiseli elbisesiz yer zaman farketmez karşı tarafı sevisirken orgazma ulastirmadiysam 69 yaparım onuda tatmin ederim ama sadece karşı tarafı mutlu etmek için genelde sevmem sen güzel oral yaparmisin
ben çok güzel yaparım kıvranışlarından belli oluyor zaten
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yani seviyorum ya. Hem yapmayı hem yapılmasını ama hanımefendi iğreniyormuş. Ama öyle mest olmayı biliyor. Yani orgazm ettiriyorum. Hatta cogu zaman oral Seksi tercih ediyor. Denek ki iyiyim bu işte.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Len sıla hayırdır bu gün ne oluyor. Fenomenliğe azim mi ettin
En İyi Cevaplar