hep görüyoruz sorularda şu kadar boyum var zevk verirmi falan diye ama asıl soru bu olmalı bence
-bayanlar en az ve en çok (yani hangi aralıklarda) kaç cm istersiniz ?
-bayanlar en az ve en çok (yani hangi aralıklarda) kaç cm istersiniz ?
burda penis boyuyla ilgili soru soranların çoğunun problemi oldugunu düşünüyorum emin ol herkesde aynı şeyi düşünüyodur ;) ayrıca hatunlar her gördüğünün boyunumu ölçüyo ?
öyle bir sorun yok allaha şükür bro ;) tabi sende bu sorulara cevap vererek belkide içinde bi sıkıntı var saklıyosun açıl bro kısaysa haykır :D :D :D seninkinin kısa olması suç değil sonuçta sen seçmedin ;)
iyi bro beline kuvvet ne diyeyim. benimde kısa diye bi şey demedim benimki gayet gayet iyi yani aslında süperrrr ;) :D sorumun amacını anlamadıysan bu sorun bende değil sende ;) :D
bro bakıyomda her soruya cins cevaplar veriyosun acaba neden bi düşünelim bi dakikaaa
bamyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! :D :D :D :D
hşşşş bamya hayırdır kızdınmı laaa :D :D şşş tamamm tamam bak bi daha bamya demiycem fasulye diycem hadi hadi gene iyisin :D :D sorun etme ama bu kadar ayıp zaten kullanamadığın belli git şöyle bi otobana git bi hava al her gün yaptığın gibi :D
şşş tamam sakin ol sorun etme bu kadar hadi hadii şimdi git akşam yemeğini ye bamya :D
şşşş tamam sakin ol diyoz sana şimdi bi doktora git tıpta çare çok :D
ya bence boy okadarda önemli diil birçok bayan 20 üstü dio ama saçma sonrada çok acıtıyor diyolar bence 15 santim ve iş görür bir penis iyiydir
kişiden kişiye değişiyor aslında bu.
ya orası öyle ama kızlar abartıyor
o kesin zaten herşeyi abartıyolar :)
çok uzun istiyorlar sonrada çok acıtıyor girmiyor diyorlar
yani işte sonra bi dahada ilişkiye girmiyolar :D
20 cm.. ta midesine mi ulaşkcak:))
20 o kadar çok değil ama yani herkesde yok öyle çok beklemesinler nadirdir :D
Bunun cevabını kız arkadaşın asor bakalım ne diyecek.
sordum 14-20 arası diyor sizin için :) ?
iyi vermeyin bakalım cevap :D
18 cm. ne azı ne çoğu sadece 18 olsun ;))
sanayide tornacıda yaptırmak lazım
niye orjinal yokmudur sevgilim bana hep 18 cm olduğunu söylüyordu
standart ı yoktur herkesinki farklı demek istedim
siz tam kararındasınız ozaman :D
evleneceğim zaman karşıma 14, 15 cm çıkıyormuş ıyy ne kötü :S
hadi 18 çıktı.. sertleşme sorunu var erken boşalıyor vs... o zaman ne yapacaksın _?
ama sizi tam anlamı ile orgazm ediyo erken boşalmıyo falan filan böyle biri olursa :D ?
öyle oluyorsa da olurr sorun değil işlevini güzel yapsında :D
hunter alex illa ki bir tedavisi vardırr
işte bunuda düşünelim ozaman umarım gönlünüzden geçen bir penise sahip olursunuz :D
amin aminn :D
tedavisi % 10 unutma
hahahah üstte ki bayana beni örnek veriyorsun :D ille de 18 olsun demiyorum ama işlevini iyi yapıyorsa 16da olabilir sorun yok ama 18 olsa iyiydii
tamam 16 da karar kıldık sonunda güzelll
tamam 16 da kalın artık :D ideal boy :D
Cevap
1Cevap
bırakın artık elinizde metre ile ölçmeyi; gidip büyütecek haliniz; küçültecek niyetiniz yokya; olduğu kadarı size yeter bu ne depresif bi durum oldu çıktı yahu :)
alttaki bayan bunu okumalı... ben 15 16 ile mutluyum
soru tam anlamadınız herhalde ben sadece bayanların ne kadar olmasını istediklerini soruyorum başka bi şey aramayın soruda :) :)
yani oda doğru mezureyle gezmiyosunuz ama yani elbet bi şeyler izlemişlerdir orda öyle görüp falan herneyse işte :)
diyelim ki evet egomu tatmin edicem .soruyu saçma bulduysanız cevaplamassınız olur biter siz soruya cevap vermiyosunuz rasgele cevap vermek için cevap veriyosunuz ben sizden kaç cm aralıklarda bi cevap istiyorum siz nelerden bahsediyosunuz bende bunu anlamadım sizden.
tamam uzatmaya gerek yok yinede teşekkürler cevaplarınız için.
ygmur altta ki bayanın cm takıntısı var
Çevrendeki bayanlara sor .
sizleri daha yakın buldum ve sordum :D cevabınız ?
Önemli olan boyu değil işlevi.
-Haydar Reyiz
aşağıdaki yoruma verdiğim cevabı sizede yazıyorum :)
gerçekten onu anladık yeter yeminle anladık sürekli heryerde işlev deniliyo :D :D soruma gelirsek illaki bi boy istersiniz yani ?
yoo mu ? :D 10 cm ? ozaman :D
15'den aşağı kurtarmaz
önemli olan işlevi
gerçekten onu anladık yeter yeminle anladık sürekli heryerde işlev deniliyo :D :D soruma gelirsek illaki bi boy istersiniz yani ?
benimki 22 cm :D
25
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar