ayrımcılık yapmıyorum sadece ırk bıldırmek ıcın ondan
Dogulu kadınların kızların goguslerı neden daha buyuk oluyor?
ayrımcılık yapmıyorum sadece ırk bıldırmek ıcın ondan
bedensel çalıştıklarından dolayı vücutlarıda genişliyor popoları memeleri büyüyor birazda doğal besleniyorlar süt yoğurt meyveleri taze taze yediklerinden oluyor doğumu kolay yapanda fiziksel çalışmaları oturup kalkan inek sağan tarlada bağda bahcede çalışan çadınlan doğumu zorlanmadan yaparlar çünkü kasları geniş oluyor zaten doğum doktorları çalışan kadınların doğumu kolay olur diye çok duydum
goguslerının buyuk olmasıda dogurkan oldgukları ıcın mı
cunku cogu kürt kadınların gogsulerı cok buyuk dolgun ve hatları yuvarlak diri gogusluler
ınsanın dokunası gelıyor oyle gorunce kafanı bastırcan fılan
Geçen ay bir yakınımız vefat etti güneydoğuda bir şehire gittim, gerçekten öyleler aw sanırım yaşam koşulları, beslenme yeme içme alışkanlıklarından filan kaynaklanıyor çünkü bir insanın gelişimini çevresel faktörlerde etkiliyor Nasıl mesela ceviz yemek beyine , havuç göze iyi geliyorsa vücudun her yerine ayrı ayrı iyi gelecek besinler var sadece bir örnekti daha saysak birsürü neden buluruz. :)
valla bilemiyorum ama 20dk da dogum nasil ya ben 13 saata dogurdum
kürt kadınları 20 dk da dogum yapıyor
Onlar idmanlı o konuda
vallaha ne guzel ozaman sanslilar
Cevap
7Cevap
Vücutları daha dayanıklı, daha doğurgan oldukları için. Zamanla genetik mutasyonları böyle evrilmiş.
Bunlara takma arkadaşım. Büyük olan meme sarkar bunu düşün
İdeal olan 80 85 gibi bence 😉
ölcu olarak hıc bılmıyom ama ben kalcasıyım
ya kalca candır
Ben tüm vücuda bakıyorum ama en önemlisi diri olması 🤣 diri meme candır.
oda var sımdı
onlarda da diri buyuk memelıler var ya cok dogum yaptıklarından ya da genlerınde var o
Ben bekar birisi ile görüştüm ama hiçte öyle diri değildi. 90 beden ama sarkıyordu. 😁 zayıf olucak kadın ki. göğüsler dik olsun 🤣
spor sart ya spor yapsa buyuk memeler bas kaldırcak ıste :D
Genetikle alakalıdır.
Genetik, bir de beslenmeyle de ilgili olabilir.
Şimdi düşündüm de evet haklısın
kürtk kızlarının kalca ve goguslerı baya buyuk oluyor
Saçma bir tumevarim olmuş bu
Güzel tespit ve haklı söylediklerinde
kürtlerın goguslerı hem dolgun hem buyuk oluyor
Ama birazda fazla kıllı oluyorlar :)
Aynen ama memeler tombiko
Offf olsada emsekk :)
Daha fazlasini yapardim alirdim kizi kucagima oyle emerdim kucafimdada ziplatmak
japonların hep ufak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar