Uzun zaman sonra lise çıkışına denk geldim. Benim zamanında yani bi 5 6 yıl önce kızlar hep tahta gibiydi, şimdiki kızlar C cuptan aşağı değil.
Harbi bu fark neyden kaynaklanıyor.
Harbi bu fark neyden kaynaklanıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yediğin her şey hormonlu, koruyucu maddeli vs. Fabrikasyon tüketim fazla, ondandır.
Çoğu destekli sütyen takıyor aldanmayın kendimden biliyorum 😅
Bende bu işin gurmesi sayılırım. Takan da var ama yapmayıp dolgun olan da aşırı fazla var
Büyük memeli olanlar var tabiki ama inan bana küçük memeli olup dolgun göstermeye çalışan çok kızda var yani dışardan bunu anlayamazsın.
Ben anlarım tabi eğer hareket ediyorsa. Durduğu yerden de biraz atarım var bi tecrübemiz 🤣
Hormonlu oluyoda ondan😅
Bu hormon 10 yıl önce yok muydu 😅🤔
Cidden öyle ama boyları falan da uzun oluyor olduklarindan daha büyük gösteriyor bir çoğu 😂
@Deli1deli evet boy uzun olmasa bile yüz tupi olarak buyuk duruyoruz ben durmuyorum yüz olsrak boy olarak ama digerleri oyle😅
@Cacikkoo yaa sen olduğun gibi olduğun yaşı gösteriyorsun yani 😅
Benim favorim kısa boy ama memeden yürüyemeyen merveler 🤣
@Deli1deli ben 18 im kucuk duruyosun diyolar bana
@Cacikkoo daha güzel aslında yani dezavantajı da vardır illaki ama 😂
Bende 1 55 im herhalde 85 b gogus boyume gore bemimde buyuk duruyo bide c oldugunu dusunseydik baya kotu dururdu bu arada
@Cacikkoo bişey sorucam
@Deli1deli sor
Buradan mi sorim
@Deli1deli he
@Cacikkoo yok ya buradan sormim
Sor reyiz kaç beden mi soracan çekinme 🤣
Yazmış ya onu kaç beden olduğunu başka bir şey sorucam
Heee şimdi okudum aynen
155 candır ya hele B C yeme de yanında yat
Ya buyuk olmasi iyi de cok merak ediyorum her buyuk olanin sarkmasi oluyo mu mesela goruyoruz modelleride cok dik harika duruyo bizim oyle guzel degil
Çok büyük olması güzel değil ya yer çekimine meydan okuyamıyor maalesef 😂
@Deli1deli 85 b bana dar geliyo 90 b demekki aamaan neyse yapcak bir sey yok
Benden sana tavsiye her duştan çıkınca kademeli olarak suyu soğut. En son da olabildiği kadar soğuk su ile göğüslerini yıka. Yani bir anda sıcaktan soğuk yapma ama soğuka mağrur bırak. Veya buz yap.
@Cacikkoo bende onunla ilgini bir şey soracaktım da herkes üşüşüyor burada o yüzden buradan sormak istemiyorum
Ekonomi iyi demekki dkgjdjjv
Maşallah diyelim
Benim niye kucuk ulen lisedekilerin bile öyle ya
Kaç beden ki? Bence küçük beden daha hoş hele ki ince sırta
75B🥲
Bence güzel ya 85b falan tan rahmet daha büyük ama sırtında küçük olduğu için ayrı bir havası var
Kötü ya boş ver
Klavye saçmalamış. Kısacası 70 75 candır her gün sütyen modellerine bakarım özellikle 70 75 a b
Cok kucuk ama onlar
Büyükten güzel ama herkes büyük sevecek degil ki. Ben mesela çokta denemedim ama avucumu kadının memesine getirdim mi böyle vücudunu kapatmasını daha tahrik edici buluyorum. 70 75 lere laf artırmam kusura bakma 😅
Ahahaha bende 75im ki ben kendime laf ediyorum 😅
artık hormonlardan olabilir