Kızlar bana zorla seks yaptırttı :(

Saka gibi ya da film gibi geliyor kulaginza değilmi ama diğil ben çok dindar bir insanım bunu bilen komşu kızı bana dediki önce zilimize bastı (ben de evde yalnızdım) koridorda tüp var mutfağa taşıyıp takabilirmisin belim ağrıyo dedi ben de tabi dedim evine girdim bir baktım koridor da tüp filan yok hani dedim tüp bir baktım kapıyı kapattı oturma odasından iki kız çıktı ikisinin de elinde silah vardı komşu kızı bana soyun dedi o kadar korktum ki elim ayağım titredi sesim bile titredi olmaz dedim aldı mutfaktan bıçağı (diğer iki kız da bana silah doğrultmaya devam ediyordu) ben senden bir yıldır çok hoşlanıyorum ama hiç yüz vermiyorsun bana dedi şimdi istediğim şeyi zorla alacam senden dedi bıçağı direk bacağıma fırlattı iyice korktum geçtim içeri soyundum utanarak kanepeye oturdum üzerimde yarım saat boyunca hopladı kız ben hiçbişey yapmadım boşaldım ben o da boşaldı hiç bir koruma da takmadı hamile kalırsa ben napacam başım belaya girecek bide günah olmuşmudur sizce :( herşeyden çok Allahtan korkuyorum ben. Ama ben isteyerek yapmadım. Ne yapmam lazım bu durumda gidip kıza zarar da veremem ben öyle bir insan değilim ki. Yakında beni tecavüz etti diye iftira atmasın :( yalan söylediğimi düşünenler ya da dalga geçecek olanlar cevaplamasın
Kızlar bana zorla seks yaptırttı :(