çok mu zengindiler, arabaları mı çok şıktı? neydi yani ikna olmanızın sebebi?
Seni bir gecelik bir ilişkiye nasıl ikna ettim?
çok mu zengindiler, arabaları mı çok şıktı? neydi yani ikna olmanızın sebebi?
Bak güzelim erkek ikna etmez edemez. Erkek tanışır ilk planda kadın tipe bakar eh geçerse muhabbet başlar tip maymun gibiyse maymunluk yapıp güldürüp yiine muhabbet başlatırsın. Alkol olayın olmazsa olmazı bayana tatlı içecekler (sex on the beach, safari, kokteyller, martini vb) veya vodka ısmarla. vodka kadınları azdırır. ama sen vodka içme ya bira ya da kaliteli bir viski (buzsuz). aynı şeyi içecekseniz şarap için ama uyku getirir biraz. kızın kızarkadaşı varsa yanında ona da bir arkadaşını ayarla yoksa eve yalnız dönersin. ha unutmadan mutlaka yanında prezervatifin olsun gece vakti eczane ararken hatun ayılır. sonra konuyu ufak ufak cinselliğe getir kafalar dumanlanınca ama geri çek konuyu o üstelerse konu uzasın. kendini çok övme. hatunu eğlendir. bu sırada çok sarhoş olursa sızar kalır gecen rezil olur. belirli bir saatte otelime/evime dönmem lazım ama muhabbet de çok güzel de. o kendi gelmeyi isteyebilir zaten. evde güzel içkim var de yalandan kimse ölmez zaten eve gitseniz içki içmezsiniz. bu arada ev/otel yakın olsun yoksa hatun ayılır. ne çok sarhoş ne de çok ayık olmalısınız ikiniz de. hatunu bardan çıkardıktan sonra kalan kısmı kolay zaten.
eyvallah üstad :)
cebinde para varsa kolay dostum neden canını sıkıyorsun...
orası kesin canım. para, şık bir araba biraz da uydur kaydır karizma elbette garantidir sonuç. ben ikna olan kadınlaırn hangi söze hangi davranışa ikna olduklarını merak ediyorum dha çok.
para derken ben de başka bir şey sandım :)
yok para karşılığı biriyle yatmak diyosun sandım da ben. otel pek sevmiyorum aslında ama mecbur tabi, bir anlamda.
ulaşırım ulaşmasına da o da fikren çekici gelmiyo. ama belki denenbilir fantezi olsun diye
Konu para değil, eğer para olsa ikna etmez satın alırdın. Gününü saatini yerini falan seçerdin. Yemek Sepeti gibi. Bildin Mayk?
Ben yurt dışındaydım. Çocuk yakışıklıydı, sempatik davrandı, sohbeti hoştu, bayağı değildi, o zamanki erkek arkadaşımın öküzlüklerinden gına gelmişti, zaten şutlıcaktım pzvngi bari vole olsun efsane olsun unutamasın dedim. Ama en önemli faktör partnerimin amacı beni bişeye ikna etmek değil benle güzel vakit geçirmekti. İşin içine seks girmeyedebilirdi ve girmese gocunacağını da hissetmedim. Bana ilgi göstermesinin sebebi tabiki çekici bulmasıydı ama amacı seks değildi. Karşımda adam gibi adam bulunca, dediğim gibi o an manen korunması gereken bir ilişkim de olmayınca ben de açıkcası birlikte olmak istedim. O da istediği için oldu.
İkna mantığı baştan aşağı yanlış mantık yani.
ustalıklı bir iletişim dilim olduğu ve bu tür bir durumda amacımın asla ikna etmek olmayacğaını söyleyebilirim iç rahatlığıyla. ama senin tarzında biri bu sorunun tam muhatabı değil belki de. zira senle o tür bir çekim sevişmeyle bitmese de sorun olmaz; konuşmak da sevişmek kadar keyifli gelirdi muhtemelen.
kadınlar da sorumlulugun olmadıgı,ertesi gun ne yaptın ne ettin hesabının sorulmayacagı,sadece istedigi zaman görüşüp hoşça :)vakit geçirebilecegi erkege ihtiyac duyabilirler zaman zaman.(tıpkı erkeklerin boyle kadınlara ihtiyac duydugu gibi)benimki böyle olmustu.
zaman zaman olur evet. kimi yaşar kimi cesaret edemez ya da fırsat bulamaz.
Cevap
2Cevap
edemezsin edebileceğin birisiylede bişey demene gerek yoktur direk kabul edicek birisi zaten teklif bekliyordur
ikna olmayacak birini ikna etmek benim kastım. benim gibi bunu hiç yapmamış ama bir gün denemek aklına düşmüş birini mesela belki.
site amacını aşıyor binbir geceye dönüyor burası :)
yahu bu başlık cinsellik başlığı sitenin diğer yerlerinde de durum böyle olmadıkça neden rahatsızlık doğrun bundan hiç analamıyorum
genellkle bu tur kızlar kendılernı apaçık bellı edıyorlar
1500 $ :)
1500 tane tay gibi hatun bulunuyodu bir aralar o paraya :)
valla bu iddiayı çok duydum, hakkını veren epeyce tayla da tecrübem oldu ama 1500 dolar verirsem ben seni değil sen beni şeytmiş olursun bu algıyla da keyif alamam :)
iyi göreceli bir kavram. sabaha kadar işini çözeriz her gece tekrar etmeyecek ya nasıl olsa :)
valla ben paranın ederini söyledim sadece, 15 tay peşinde dğilim :)
:D tımam tımam ...sorunun cevabını veriyim o zman ben bence aklı başında hiç bi kadın gecenin sonunda herşeyin bitceğini bile bile yanaşmaz böyle bişeye ...çünkü duygusalız biz ..sizin gibi değiliz...ya aşık olursam ? hadi onu geçtim aşık olmasam bile sırf bunu yaptığım için bn çok yargılardım kendimi ne yaptım ben ne yaptım ben diye...kendime yakıştırmam bence aklı başında hiçbi kadında yakıştırmaz...sexi yaşamak için duygusal bi bağ olmalı ...erkekler için bu böyle değil :) çoğu için...
peki o gecede ya da sadece bir kaç sevişmede kalacaksa ama yine de aşkla, epeyce tutkuyla olacaksa bu sevişme? yani amaç karşıdakini kullanmak değil, kısa ama güzel bir düşü paylaşmaksa?
peki madem mastürbasyon yaparken hayal ediyorsunuz, gerçeğini de istediğiniz anlamı çıkar aslında burdan. bunu yaşamamak sadece korkudan, yadırganmaktan çekinmekten mi? şimdi yeni bir soru daha sordum mesla benc bunla da alakalı biraz. :)
evet ..aslında diyoruzya toplum baskısı vs...bence o baskı biz kadınların içinde zaten var...kimse bilmese görmese bile ben böyle bişey yaptığım için çok pişmanlık duyarım mesela...hemde çoooookk...mast yaptıktan sonra bile kurduğum hayelde pişman oluorum :S ...ayrıca mast. yaparken hayel kurmak başka bişey sadece boşalmak için gözünde canlandırıosun aslnda olmasını istediğin yok :) ki ben genelde sevglimi canlandırırım gözümde o zamanda pişman olmam hiç :D
toplumsal baskılar, yakıştırmalar, eleştiriler, dışlanma ve yaftalanma korkusu; hepsi alacağımız hazzın düşmanları bence. sonuçta tek biriyle çok rutin bir cinsellik de istemek hakkı bir kadının. başka türlüsü de aynı şekilde hakkı elbette her adamın ve kadının. o yüzden de bunlar yaşanıyor ama gizli saklı yaşanıyor. swinger çiftler de var, grup seks partileri de. pek çok kadın ve erkek aldatıyor ya da tek gecelik ilişkiler yaşıyor. bunları yaşamaktan korkuyor çoğu çünkü yadırganacağını düşünüyo
istemek içimizden gelen bir şey. yapmamak istediklerimize gözümüzü kapamaktır bazen. istememek kendiliğinden içimizden gelerek mümkün oluyorsa ona sözüm yok elbette.
aşk, bunun aşk olduğuna inanmayı istemenin adı :)
peki :)
şaka bir tarafa gerçekten birisi 1500 vermeyi kabul ederse
o çok zor ya. nasıl aşık olmazsın aklım almıyor
aşık değilim demedim; aşksız bir sevişmeyi denemek istiyorum dedim.
razı edemezsin
inat dışında bir engel göremiyorum ben :)
bakmıyorsun o zaman
etmek istememem olabilir diğer bir engel; öyle çünkü.
:))tabi
i*nelikle ilgili bir soru sorsam onu istediğim anlamını mı çıkaracaksın bundan :)
komik misiniz siz topyekun :)?
sorduğun sorular eğilimini gösterir
ya da insanların eğilimlerini merak ettiğimi. kimi için de sormadığı sorular gizlemek istediği eğilimleridir mesela tam tersine. sorduğuma göre korkum kaygım olmayan konular bunlar. aksine yormak da başka türlü psikozların işareti ama uğraşmak yersiz .
bu sadece gizlendiğin bahaneler.
ulan nasıl da anladınız ya; o kadar da gizlemiştim halbuse :)
sorularına ve cevaplarına bakılırsa seks eğilimin oldukça yoğun.
mahsuru var mı ki? bastırmıyorum arzularımı hepsi bu
hıııh ben de onu diyorum işte:))
peki :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar