Penis için sorulan bu soruda erkekler genelde işlevi önemlidir söyler ki doğrusu da o ,ama neden iş memeye gelince buyuk meme severler ? sonuçta onunda işlevi aynı .
Sizce boyu mu işlevi mi :)
Sizce boyu mu işlevi mi :)
PENIS BÜYÜKLÜĞÜ
Penis latincede kuyruk anlamına gelmektedir.Penis içindeuzunlamasına süngerimsi dokular içeren ve içinde idrar ve meninin (dölve çiş)geçtiği erkeklik organıdır. Ergenliğe ulaşmış bir erkeğin penisinin inik hali 4- 9 cm kadardır. Kalkınca bu boy değişir. 9 ile 18cm arasında değişebilir.20 - 23 cm arasında olanları davardır.Bunlar genelde zenciler ve boyu kısa olanlarda mevcuttur. Ama her boyu kısa olanın da penisi büyük anlamına gelmez. Çok çalıştırırsan büyür. Ayrıca penisin inik boyu ve kalkık boyu arasında değişimler olabilir. İnikken büyük olan bir penis kalktığında küçük olabilir. Bu sorun teşkil etmemektedir. Bütün erkekler penisinin boyuyla yakından ilgilenirler. Yarışagirerler.Benimkiseninkindendaha büyükfalan diye. Bu bir evde toplanılıp yadaokultuvaletinde olabilir. Penisi büyük olana ödül verilmez. Sadece arkadaşları arasında helal olsun hacı ne mal varmış denir ve kişi kendiyle gurur duyar. Penisiküçük olanladaalay edilir. O ne lan öyle, ne kadar küçükmüş seninki gibişeylersöylenir.Budakişininmoralinibozar. Buduruma düşmemek için olur olmaz yerdeçıkarıpgöstermemek lazım. Erkekler küçükken de gösterirler mesela eve biri geldiğindeçıkar da amcalara göster denir ve gösterilir.O yaştaki çocukların babaları çocuklarıylaiftihar ederler.Piyasadabir çokpenis büyütücü aletler satılmaktadır.Bunlarınkullanımıuygundeğildir.İnsanasapık gözüyle bakılır. Gidip alamazsın. Hem utanırsın, gidip banapenisbüyültücü mü diyeceksin. Olmaz, çünkü satıcın kafasından hemen bunun ziki küçük diye geçer ve cümle aleme rezil olursun. Hem büyük penisi ne yapacaksın, her deliğe girmez. Makbul olanı küçük olanı da her deliğe girer zorlanmadan. Kısacası penis boyunuz neise odur, yapacak hiç bir şey yoktur
Estetik değerler, görsel zevkler kişiden kişiye değişir.
Cinselliği dans gibi düşünün. Ayak hareketleri çok iyi olan bir dansçının üst tarafını saçma sapan sallaması hoş olmaz. vücudun birbirine ahengi olması gerekir. Bir çift dans ediyorsa birinin güzel dansetmesi de yetmez. İkisinin birbirine uyumu gerekir.
Dans örneğimizde, uzuvlardan biri örneğin ayağı düşünürsek ;
Önemli olan ayakkabı numarası değildir.
Ayağın sağlam ve yere basıyor olabilmesi de yeterli değildir.
O ayağın yere ne kadar estetik ve diğer kısımlarla ne kadar uyumlu basabildiğidir önemli olan.
Cevap
45Cevap
formu önemli boyutu değil. eğer mesela çok sarkıksa pek seksi olmuyor. ben marmariste16 yaşımdan beri çok göğüs gördüğümden kumsal ve yat turlarında meme konusunda doygunum. her zaman da "memelere özgürlük" derim, bence kadınların göğüslerini örtmesine gerek yok. güzel göğüs örnek vermek gerekirse güzel boyun, güzel bilekler, güzel gözler ya da vücudun herhangi bir bölümüyle eşdeğer benim için. biri çok ayıp, diğeri müsait diye ayırmıyorum.. zaten sevişirken de öyle ya, sadece meme uçları ve vajinayla değil münasebet.
memede işlev aynı mı? küçük memeyi nasıl sıkıp okşayabiliriz? arasına sokup mastürbasyon yapmamız da mümkün değildir küçük memeyle. ha ben eşimin koca memeli olmasını istemem sokakta yürüyemez ama sevişme esnasında büyük ve sıkı memelerle kapışamaz minicik memeler :)
Bir laf varya.. boyut ile ilgisi yok.. " Dik duracak, çok vuracak" :-) Acık olmak gerekirse kafam kadar memeyi sevmiyorum.. Kücuk boyutta olanlar herzaman se.xs gelmiştir. İleriki yaşlarda sarkma tehlikeside digerlerine göre az.. tabi benim görüsüm bu yönde
İşlevini görebilmesi için büyük olması gerek şöyle ki;
Süt haznesi daha büyük olur,
Arasına girip birşeyler yapılabilir,
Başını yaslayıp uyuyabilir,
Avuçlarına alıp rahatlıkla emebilirsin ;)
Penis de kimse kimseyi kandirmasin. En önemli faktör BOY dur tabiki. Aleti bamya olanlar, muhakkak işlev diyeceklerdir ama işlevlerinden de genelde hayir gelmez :)
kendi adıma küçük memeyi daha çok seviyorum çok aşırı küçük olmamak şartıyla tabii...büyük göğüs seksi gelmiyo bana nedense :)
bence yalana gerek yok her ikiside önemli bir bayan için ne kadar büyük ve işlevselse bir penis o kadar iyidir ..aynı şey göğüs içinde geçerli...
hacı şimdi çalışır olması önemli ama boyutu da önemli ama işte mevcut mekanizma ufaksa genelde söylenilen söz boyutu değil işlevi olur :D bide ben çok büyük meme sevmem :D
Meme dediğin biraz büyük olmalı küçücük ne yapacaksın penisini arasına sok çok zevkli memelerin üstüne kafanı koyup uyu süper oluyor
2 side önemlidir kısa olanlar işlevi önemli der sadece
tabiki işlevi önemli ama ne demişler insanın önce gözü doyacak bee :d :d :D
tombul tombul memeler kavuşmuyor düğmeler:))))))))))
emin olki büyük ya da küçük olması değil. çok ciddiyim ben onu seviyorsam memesi veya başka yeri değil ben onu ölümüne ve her şekli ile sever kabul ederim.
Hepsi icinde kullanim sekli operatör onemli bence 😉
Bak şöyle düşün bazı şeylerin işlev zevki öndeyken bazı şeylerin görüntü hazzı da çok önemlidir.
Birde erkekler çok büyük meme ister diye bir şey yok. Hani ele gelsin deriz , dik dursun deriz o kadar.
penis 15 19 cm arasında ve mantar başlıysa sorunsuz karşı tarafa zevk verir,meme küçük veya büyük benim için hiç bir farkı yok...
boyu tabıkı benımkisi 17 cm kalında dimdik taş gibi aleti minick olan erkeklerin erkeklik gurunu korumak için uydurduğu lafdır bunu aklından çıkarma
boy önemli tabiki.bu küçük pipili eziklerin uydurduğu şehir efsanesi
küçük ve dik meme her zamn daha iyidir her zaman dik durur
aynen hacı +1
Bende onu anlamıyorum büyük meme itici oluyor orantılı ve en azından ele gelecek kadar olmalı kafi
konu meme olunca , çok büyük olmasına gerek yok.yani işlev önemli diyelim...
benim tercihim 85 B ilaç gibi ilaç...
Büyük göğüs çok itici duruyor orta hallisi en iyisi
Meme severim büyük küçük fark etmez...Kendi memelerimi de seviyorum...
Free boobs (.)(.)
90 ölçü ve dik meme her zaman iyidir sabaha kadar öpücen onu ay ne romantik :D
cevap güzel de ay kelimesi bir erkeğe yakışırmı:))))))
meme olşarakta öyle çokbüyük meme fantazisi olan nadirdir oda ele avuca gelecek kadar olsun yeterli bence
sex ruhla yapılan bir işlevdir, bedenlere takılanlar, asla orgazma ulaşamazlar
bu sorunun muhatapları kızlar.! cevaplar erkeklerden?
Memenin nasıl bir işlevi olabilir ki penisle aynı şey değil :)
memenin sadece tek işlevinin olduğunu biliyorsun demek.
Memenin ne işlevi var ki ?
Boyu belirleyici olsa gerek...
hep işlev hep canım işlev önemli 25 cm olsun içinde pıs diye sönerse ne olacak
benim en büyük fobimdir büyük meme
kendimde ebatlardan dolayı sıkıntı çektiğim için karşı cinse asla sıkıntı vermem ::P
Sanki bayanlardan isteyen olmuyor büyük göğüs, sanki ortalamanın üstünde penis aramıyo...
Önemli olan çekicin boyu değil çaktığı çividir.
Ben küçük meme seviyorum :)
bence hem boyu hem işlevi :)
Valllah Ben koyar geçerim Başka ne önemi var..
işlevi...(Cevabın çok uzun ya da çok kısa!)
İşlevi Daha Önemlidir Bence
Penis diyosan ikiside önemli. meme diyosan boyu :D
bence küçük daha ideal ve gzl
memenin hertürlüsü güzel ya
Orta boy
boy bazen dezavantaj olabiliyor
çapı önemli ..
memeden anlayan biri olarak yorumum : 85 B ölçüsünde diri memeler tercihimdir...
farkemez göze hos gelse yeter
boy da öenmli :)
Çok büyük acı vermez mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar