Eşimle arkadaşımızın evinde yaramazlık yaparken yakalandık sonra aramızda bir konu açtı okuyun lütfen gerçekten çok önemli?

bundan yaklaşık 3 hafta önce bir aile arkadaşımız akşam oturmasına çağırdı tabi eşli alkol almalar içmeler falan derken saat bayağı bir ilerledi şişe bitince arkadaşım bir şişe daha almayı teklif etti bende arabamın anahtarını verdim benide çağırdı yok sen git dedim o sırada arkadaşımın çocuğuda uyanmıştı erkek olan alkol almaya çıkıp eşide çocuğu uyutmaya gidince biz başbaşa kaldık eşimle biranda oynaşmalar falan derken alkolün verdiği cesaretle eşim masa altından bana oral yaptı bir anda gözümü açtığımda arkadaşımın eşini karşımda buldum ben hemen toparlanırken eşimde masa altından çıktı arkadaşımın eşi bişey görmedi ama kesin farkına varmıştır tabi geçen hafta sadece erkek olanla bir araya geldik swinger ilişkiden falan bahsetti bazı siteler gösterdi çok şaşırdım tamam bizimde böyle bir fantezimiz var ama sadece fantezi sonuçda yaşamak cesaret isteyen bişey sizce ne yapmalıyım bu arada ben sorduğunda ilk defa duyuyomuş gibi yaptım şaşırdım zannetti falan tuhaf oldum yani
Eşimle arkadaşımızın evinde yaramazlık yaparken yakalandık sonra aramızda bir konu açtı okuyun lütfen gerçekten çok önemli?