Çocukluk arkadaşımın annesinin benden istediği.. Siz bu durumda ne yaparsınız?

Şimdi bir çocukluk arkadaşım var, 20 senedir tanışıyoruz. Annesi her zaman çok güzel kadındır, benimde ağzım çok güzel laf yaptığı için sürekli, aman bugün yine çok güzelsiniz, işte yanlış zamada yanlış yerde doğmşum ben, bugün makyajınız yine ruhumu açtı, doğum günlerinde, kaç oldun 23 bitti mi? falan gibi sürekli güzel şeyler söylerdim. Onunda çok hoşuna gider, sürekli gülerdi, alemsin Canerik, sende olmasan falan der geçerdi. Çok güzel yemek yapar, bende her yediğimde, kimliğimi alıp bu eve taşınıcam falan gibi şeyler söyler onure ederdim onu. Çok hoşuna giderdi. Fakat eşinden boşanda aradan 4 - 5 ay falan geçti, yine onlara gittim arkadaşla görüşmek için, arkadaş evde yoktu, kapıyı açtı gelir dışarda işi vardı dedi arkadaşım için, gel kahve içelim dedi,bende girdim. Aradan 10 dk geçti, gereğinden fazla seksy bir kıyafetle geldi yanıma. Birazda cilve yaptı, işte yok fermuarımı kapat falan, hayırdır bir yere mi gidiyorsunuz dedim, yok senin için giyindim falan dedi. Kurudum kaldım, siz olsanız bu durumda ne yapardınız ?

Not :Ama kadında gerçekten, bir çok erkeğin arzu edebileceği cinsten, bu noktayıda gözden kaçırmadan cevaplayın.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben zaten arkadaşımın annesiyle oturup güzel güzel konuşarak anlattım durumun çok sevimli olmadığını. Tabiki 20 senelik arkadaşımı annesinin yaptığı hatadan dolayı tek başına bırakmadım. Bir daha olsa yine giderim. Annesininde böyle bir hatayı bir daha tekrarlamayacağını biliyorum. Ben sizlerin nasıl bir tepki vereceğini merak ettim benim yerimde olsaydınız. Teşekkürler cevaplar için.
Çocukluk arkadaşımın annesinin benden istediği.. Siz bu durumda ne yaparsınız?