Iki kimseyi ayartmak gibi amacım yok
Insanlarin fikirlerini öğrenmek amacıyla sordum
Saygılı olan kişilere teşekkür ederim
gayet normal. içgüdüsel birşeydir masturbasyon zaten. başkası ellemiyor veya başka birşey yapmıyor. masturbasyon sayesinde azgınlığını körüklüyorsun. benim de imam hatipli bir sevgilim vardı. sevgilimin de başka sevgilisi vardı ama askerdeydi. sabah 7de kız beni uyandırmıstı çok azdırdın dün gece hadi beni boşalt diye:D sabah 7 de yurttan çıkıp yurdun bahçesinde kızı boşaltmıştım.
Vay be
Kapalı olmanın ne demek olduğunu iyice bir öğren sen. Kapalılıkla mastürbasyonun ne alakası var. İmam hatipe değilde Anadolu lisesine gitsen ne alakası var. Şu ayrımları bir oturt önce.
gayet normal ve bu bir ihtiyaç sonuçta kapalı ya da açık olman veya imam hatipe gitmen bir sey değiştirmez insansın sonuçta bu düşünceni değiştir
Teşekkür ederim
rica ederim ne demek
Doğal hepimiz insanız hepimizin ihtiyaçları var takma kafana.
Cevap
51Cevap
senin imamhatipte okuman ya da kapalı olman cinsel ihtiyaçlarına neden engel olsun. kapanmak dini görevin. ama mast günah değil. ihtiyaç karşılıyorsun. zina yapack halin yok ya
Teşekkür ederim
Evet biliyorum sure ezberliyoruz
Haklısın aynen âyet yok
peygamberimiz der ki
"haram helali allah belirler. bu da kuranda toplanmıştır. bir konu kuranda yoksa o muaftır. (yapılmasında sakınca olmayan) . sakın muaf olan konuların altını deşelemeyin. allah unutmaz unutan değildir."
aslında bazı kendini islamcı sananlar şirke giriyor farkında değil. muaf olan şeylerin altını kurcalıyorlar. haramlık bir şey bulaştırmak için. bunlar allahı unutkan aciz varlık yerine koyuyorlar. allah unuttu da onlar bulacak. yani onlar allahtan kendini üstün kılıyorlar.
yapmak istiyosan yap kimse bişey diyemez ama inandığın şeylerden dolayı vicdanın rahatsızya yapmamaya çalış. bunun yollarıda var. yalnız kalma oruç tut şehvet verici şeylerden uzak dur kitap oku dışarı çık yani kısaca kendine bir meşgale bul.
Haklısın teşekkür ederim
özgür hissetmeyi o an ki kasılmalarını ve orgazmın lezzetini hissetmeyi seviyorsun bu kötü birşey değil ;) gizli dünyanda arzularını özgürce dinle orgazmın farklı lezzetlerini keşfet.
Süper bir yorum
teşekkürler küçük hanım :) gerçeklerden bahsetmek lazım ne hissettiğini iç dünyanda ki arzunu anlıyorum ve dizginlemen kendini daha büyük patlamalara yol açabilir. dizginlemedikçe daha özgür ve hatadan uzak kalacaksındır ve kendini vücudunu ne istediğini nelerden zevk aldığını keşfettikçe renkleneceksindir
Bende öyle düşüyorum 😂
olayın inanç gibi boyutları seni manevi olarak huzursuz edebilir ama ihtiyaçlarını göz ardı da edemezsin. tutkulu bir kadınsan kendini dizginleyemezsin odana çekilip hayallerinde fantezilerini yaşayıp kendine dokunup kasılarak orgazma ulaşmadan dizginlenemezsin
Evet zaten gerçek yapmak gibi lüksüm yok
o zaman kendi dünyanda özgürce yaşayacaksın ufak renklilikler katarak. her zaman yazabilirsin aynı pencereden bakıyorsak
bugünde durmuyor gibisin :)
Herkesin isteği bir değil, şehvet zorlarsa yapman gerekebilir normal. Ben de bakirim, yapmazsam gözümü korumak zor oluyor. Seni anlıyorum. Şu site isteği azaltmak için işine yarayabilir www.zehirliok.net
Bakacağım Sağol
çok yanlış seni sünnet etmeleri gerekirdi çok günaha giriyorsun kızım yapma çabuk sünnetini ol sana bir adam bulsunlar evlen böyle olmaz zina ya yaklaşıyorsun (cümle sonunu da cemate giden adam cümlesi) TÖBBEEE ESSSTTAFFİİRRULLAHH TÖBEEE HAŞAAA
sende etten kemıkden bır ınsansınsenınde duyguların var enguzelı boyle yapmak rısk yok hastalık yok zevk var
Aynen
Kapalı olman senin kadın olmanı da kapatmaz normal sende sevilmek oksanmak seks istersin
Aynen teşekkür ederim
cinsellik herkes için var imamhatipdeki kapalılar yaşayamz diye bir şey yok
Aynen teşekkür ederim
rica ederim
Kendi kendine her şeyi yapmakta özgürsün ama bunu burada paylaşman senin samimiyetsiz biri olduğunu gösteriyor. Arayışın farklı.
Hayır insanların tepkilerini merak ettim
Hiç bir şey düşünmüyorum. Bir insan olarak şehevi isteklerini gidermek zorundasin. Ben de imam hatip mezunuyum ayrıca
Bencede a öylemi ne güzel
Ayyyy bıktımmm yemin edıyorummm bıktımm bu gencler ne yıyıp ıcıyor anlamıyorum ne bıcım aılede egıtım alıyor onu hıc anlamıyorum tesetture laf etmek ıcın her haltı yazıyorsunuz.
kapalı olunca a mı'in yok mu yani, tabiki yaptığın doğal birşey
Hemen hemen herkes mast. yapar uçuk kaçık fantazileri vardır ama bu soruda ben biraz provokasyon sezdim. 🤔
Kapalı olanların da açık olanların da nefsi var önemli olan edep sınırlarını çok fazla aşmamak
Bencede
Çok takılma başkalarının ne söylediğine, mast yapmak da imamhatipte okumak da belli bir zümreye ait değil
Haklısın
Sorunu ne kadar çok beğenen varmış yaa😄
Abo evet
Yaşın kaç
Kaliteli boşalma yasamadigin için sürekli isteklisin etkili bir şekilde mast yaparak doyuma ulaşıp sayıyı azaltabilir sin tecrübeli biri olarak yardımcı olabilirim kaliteli rahatlama yasaman için
Sorurunu çözebilir im dediğim gibi
Yok teşekkür ederim
bu senin en doğal hakkın bazen bir bile yetmiyor bana günde :)
E sende insansın , seninde canın var. Herşey normal , durmak yok aynen devam pıtırcık : )
İmamhatipler kapatılsın sjxkckck
Amin sdaahqsca
yap bişi olmaz bir yerden sonra yapmaz vacip hatta araştır
ama evlenemye bak
Acik yapiyorsa sende yaparsin
Kendini kotu hissetmene gerek yok bu bir ihtiyac ve bunu bir sekilde gidermen gerekiyo.
Evet Teşekkürler
Rica ederim 😊
Sanal da yapiyo musun?
Evet
Yazisarak?
Fotoğraflı da
Anladim sonrasinda buyuk pismanlik duyuyosun degil mi kendi basina yaptigindan daha cok
Evet aynen
Yaptigin biri var mi?
Dün yaptım ama üst üste seç yapınca zevk vermiyor
Duzenli mi yapiyosun onunla? Yani tek bir kisi mi?
Selam iyi aksamlar
olabilir hepimiz insanız ve bu iç güdü hepimizde var, normal bence
Sen kapalı olduğun ve imamhatipte okudugun için ayrıcalıklısın ve mast yapman yasak senin! 😀
Herkesin kendi hür iradesi
Dini boyutunu az çok biliyorsundur oda senin vereceğin karar
Biliyorum denedim bırakmayı ama yapamadım
Denerken neler yaptın da olmadı
Yani yapmamaya çalıştım ama yaptım
Aklına geldiğinde farklı şeylerle meşgul olmaya çalış aklına getirecek şeylerden uzak dur ama daha da duramam diyorsan diyebilecek birşeyim yok sonuçta senin kendi seçimin ve hayatın
gayet doğal bir şey bu yapabilirsin yemek içmek kadar doğal bir ihtiyaç
Herkes yapıyor kapalı açık önemli değil cunup gezmiyorsan sorun yok
eee olabilir
merak etme oradakilerin hepsi de yapıyolar
hiçbişey düşünmüyorum
Sonuçta seninde nefsin var
Normal iki seneye seks yaparsın
Okadar ileri gidecegimi sanmıyorum
Takma
Yaparsin
Sabah sabah bunu mu merak ediyosun ya
Evet
Sende insansın yapman doğal.
hani marjinal bizdik? :)
Kapatılsın imamhatipler😂😂
😂 ya kapatılsın
zina yapmaktan iyidir
İhtiyaç herkes için
İsteklerini gidermen normal
inansin normal yani ne diyebiliriz.
normaldir
ihtiyaç meselesi
sonuca bakarız biz zaten. aferim 100. otur.
Hiç inandırıcı değilsin.
Gayet ciddiyim
Hayır
Hayır karalama amaçlı değil valla imamhatipliyim
bir sene kaldım ondan mezun değilim Şu an
Ortalama tutmadı ondan çok salmistim
Ben sevmiyorum hic cinsel ilişki yasamadim
Trol soru isteyen herkes yspar
Yok gayet ciddiyim
Aşağıda kapatılsın diye amin demişsin
Bence normal bir şey burda ayıp yok
Seninde vücudunun istekleri olur normal yani.
Öğretmenlerin daha iyi bilir
Gayet normal vebsen azmışsın inkar etme
E sen de insansın
Kaptir gitsin.
O nasıl oluyor 😂
Normalsin
Birak artik su masturbasyon u evlen
Bizim ne düşündüğümuzun bir önemi var mı
O kişisel gereklilik
Seninde isteklerin var tabiki yapacaksın kime ne
Olabilir
Nasıl yapıyorsun zevk aliyormusun
Ne var ya bişey olamaz ihracın yani
Acıklama yapmana gerek yok
Nerde yasıyosun...
İstanbul
32 yaş biriyle mi
Ters çıkmadım öyle anlasildiysam Özür dilerim ama 32 yaş uygun değil tanışmak istemiyorum
Normal ne varki bunda
Evlen acilen bence 😀😀😀😀
Erken evlenmek istemiyorum.
DAyana bilecek misin 😀😀😀
Sanmıyorum ama sevgilim bile yok hiç olmadı
Dini nikahla evlen şimdilik okul bitince resmî nikah yaparsın dayanamayacaksın belli 😀👍
Güzel troll
Trol değil gayet ciddiyim
ozaman normal bişey düşünmüyorum dsaldsaj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar