iş arkadaşıma aşığım ve onu çok arzuluyorum sürekli onunla ilgili hayaller kuruyorum sizce ben sapık mym :(
benim gögüslerim 95d ve dolgun dudaklarm var oda beni arzuluyor mdr
benim gögüslerim 95d ve dolgun dudaklarm var oda beni arzuluyor mdr
onun sana karsı nasıl bir düsünceye hasıl olduğu hakkında mutlak ki, senin bir ön izlenimin vardır, yoksa eğer bunu biz bilemeyiz anca aranızda gecen diyaloglara ikili iliskilerinize hatta goz temaslarınıza gore yorumlayabiliriz
evet kesinlikle arzuluyordur. Yıllardır konuştuğum kız arkadaşımın şehrine gittim ev tuttum eve gelir gelmez yapıştık birbirimize,
sapık değilsin sadece göğüslerin biraz büyük ama o esnada pek hesaba katılmaz onlar.
ben hc emin değilm geçen gün bana sen yenilmezsin dedi saka ile karışık
azgınsın demek istedi
-Hayır değilsiniz, gâyet olağan.
-Evet muhtemelen, fakat bu âşık olmasına yetmez.
veririsen yok demez acikca istte madem arzulanmak hosuna gidiyor
Cevap
15Cevap
Az önce de bir çocuk , iş arkadaşını arzuladığını söylemişti soruda. Sana benziyordu tarifi.
Bi bakın hele birbirinize.
Aşık oldugun adam şayet kuduruksa , kadınlıgını kullanıp elde edebilirsin. Ama seçiciyse , füze gibi göğüslerin , Bal gibi dudakların , Yastık gibi popon olsada netice alamazsın
Sapık değilsin.Karşı cins ve yaşıtını arzuluyorsun bu da gayet normal.Ben de çok arzularım düşlerim hayal ederim sadece hevesim kursağım da kalır,gerçeği pek olmaz!
senin ilaç bende kafanı ben toplar biraz beni düşün 1.78 boy ,atletik vucut,iri penis 20 santim,baklava karın kası, gögüs kası, popom biraz dolgun ve sekssidir detaylar için beni ekleyiniz
hoşttttttt köpek
sen niye hakaret ediyor yanlış birşey yazdı ?
normal aşığım diyorsun. bence adama atlama sevgili olmaya çalış ilerde hep sevişirsin sonra :D
bi türlü ağıma düşüremedim ki ay ben 23 lük bir çıtıt 0 30 luk bir adam neym eksik ki
belki o kendine güvenmiyordur veya yaş farkını çok görüyordur. aranı iyi tut sanki yaş farkı yokmuş gibi takıl bakalım ne oluyor.
aramz süper sürekli telefonda gülüyoruz eğlenyrz sesim kotu olunca hemn soruyo neyn var cnn mı sıkkın falan da blmyrm ya
ne kadar süredir böyle. ilginç niye hala konuşmuyormuş anlamadım.
1 ay filan belkide bişy yoktur ama bazen ole bir knşyr ki suratna tel kapattm hala hc bşy olmamş gbi davrandı ve bana cadısın cadı diyo
senden hoşlandığı belli ama 1 ay ona yeterli değildir belki. markaja devam et :)
gerçktn belli mi ben sanmıyrm ya çok ümtsizim
bana öyle geldi hoşlanmasa mesafe koyar.
off offf bşlmyrm ne olur hergün konuşyrz tam oldu gbi oluyo sanıyrm bir bakıyorum puff başının belası imişim ben
bişeyler yapmaya davet et. pazar kahvaltısı mesela ? sürekli başbaşa kalmaya çalış
bak şimdi ben şubedeym o merkez de şirkette arada bir çalşmamız oluyodu o zaman ikmzde sıck cıkoataya bayılyrz onun konusu acılmıştı bende diyrm kı pazaretsi göndercgm evrklrn arasına sıcak cıkolata koyayım nasıl fikir ?
güzel ama başbaşa kalmaya bak iş ortamı dışında. ozaman ciddi muhabbetler dönebilir :)
ya ama ya anlarsa ama birde belki anlıtdr 30 yasnda adam sonuçta düşnmkten kafayı yedim sanrm
anlasın ki emin olsun seninle konuşacaksa.
ya bir olsa ama beni kçk bir kız gbi görüyo sanrm
bu engel değil bence ilişkiye. çok da küçük göremez yani 23 üm diyorsun. 25 olsan ideal olurdu mesela 30 yaşındaki adama.
bak aklıma ne geldi çikolata göndercm ya pazartesi telde knsynca bir gün beraber içeriz diym mi ?
içme işin içine girince kafası sadece seks e gidebilir ama. istediğin sadece seks ise mantıklı.
ya öyle biri değil yani üstüme atlayacak uçarı kaçarı biri değil tam bir ev erkeği
içme derken sıcak cikolatayı kastettim
başbaşa kalabileceğin herhangi bir ortam durumu ilerletir. artık nasıl yaparsın bilemem. umarım istediğin olur :)
sıcaak cikolatayı gönderdim hemde 5 tane hatatmda hc bu kdr güzel hediye almamıştm dedi
Ver kurtul sıkıştır bir köşeye avuçla mekanizmayı oda kendine gelsin zamanı boşa harcama.!
Kız sen ne ettin yav Alllah Allah azdın mı ne ettin :)
iyi işte yakında seni şeeder :P
...
benimde böyle bir derdim var ama çözümü zor ben de yanlış anlaşılırım diye korkuyorum
adnan kocanın hatun müritleri gibi misin?
Gogus ve dudaklar iyi gibi
dur arkadaşına bir sorayım senden hoşlanıyormu :)
onu bilmem de ben arzuladım sanki işçi lazım mı
naz yap bakalım ne dior
bilemeyiz bunu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar