arkadaşlarını anlatıyor. İyi bir arkadaş olmaya çalışıyorum ama bu kadar kötü olması anlamsız.
Neden sürekli benimle uğraşıyor?
arkadaşlarını anlatıyor. İyi bir arkadaş olmaya çalışıyorum ama bu kadar kötü olması anlamsız.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam canım maalesef bende böyle bir durumla karşılaşıyorum benden 2 yaş büyük ve benimle uğraşıyor yeter artık önce ben biraz onu rahatsız etmiş olabilirim evet çünkü onu beğenmiştim biraz egosunu yükseltmek istedim ama o sonra herşeyi yanlış anladı ve şu an peşimi bırakmıyor yeter artıkkk o çok değişik biri ondan uzaklaşmam gerekiyor yâni aramızda bi engel olmalı çünkü ben onunla hicbirşey olmak istemiyorum benden uzak dursun başka bir şey istemiyorum yani bide ondan bişey istediğimi sanıyor ne istiycem ben senden hadi ordan git yani kısacası bunu istiyorum midemi bulandırmasın kurtulurum inş
Kötü anlamdami yani düsman gibi
Yani hayır düşman gibi değil çünkü sonra tekrar arkadaşmış gibi davranmaya başlıyor
Illaki aşık deme belkide çocuk herkese sıcakkanlı yaklaşiyodur bir gözlem yap bakalım
Evet onada baktım. Yani birkaç kişiyle de uğraşıyor ama bana karşı tutumu çok farklı değil herkesde benimle çok uğraştığının farkında
pardon yanış oldu bana karşı tutumu çok farklı diğerlerinden
Sende hoslandiysan kavusun hayat kısa :)
Cevap
3Cevap
Patlat bitane uğRaşmayı bıraksın
Ben neler neler yaptım ona. Sonunda geldi intikamını aldı ve devam etti hep aynı şey
Sana bişey deyimmi ben zamanında yapdım uğraşdım falan ama sevgi falan değil ama zevkden yapıyor. hiç konuşma aldırma sert ol
havada aşk kokusuu varr :)
Ama en yakın arkadaşımın eski sevgilisi?
Ayni durum Şu an bendede var
Yakin arkadasimin eski sevgikisi ayrildilar oglan bana sarmaya basladi cok ugrasti bugun benimle sacima sakix atiyo falan laflariyla ezdi gelip vuruyor falan once cok bagirdim donra ben sinirlendikce daha cok yapmaya basladi sonra sustum bu sefer küs oldugum arkadasima karsi rezil etti beni ne yapicam bilmiyorum
hosuna gidiyordur seni kızdırmak
Hoşlanıyor olabilir
o seni seviyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?