:( ouwf ya .. geçmiş olsun denir sanırım bu durumda . Yaptığında bi yanlışlık yok bence herkes öyle kolay kolay tersleyemez insanları. Normaldede terslemeye alışkın olmadığın için napıcağını şaşırmışsındır o durumda. anlıyorum seni o konuda. Erkek arkadaşınla ilişkinize göre değişir ama herşeyi (gerektiğinde üstü kapalı) paylaşıyor olmanda güzel.
Ama Erkek arkadaşının sana vurması çok fazla yanlış. Hele sen öyle bi durumdayken sana el kaldırması daha fazla yanlış. =(
Farkındamısın bilmem ama erkek arkadaşın sana olana yada yaşadıklarına üzülmemiş. Kendi sevgilisine böyle bişey olmasına kızmış. Yanlış olan bu bence. Tabi bu durumu sen sorun etmiyosan diyecek bişey yok ama benim gözümde kuaförden çok fazla bi farkı olmaz böyle bi durumda destek olacağına böyle bişey yapan adamın. =/
He kuaförü dövmesi konusu gayet güzel bende aynısını yapardım, o ayrı. Bu arada yarın Kuaförün akıbeti konusundaki gelişmeleri anlat burda ki içimize iyi gelsin =)310 Yorumla
Soran+1 yılay agzından bal damlıyo arkadasım senin ya..hislerime tercüman olmussun,başım hala agrıyo hem psikolojik hemde darbelerin etkisiyle..benimki böyle adama kızdı hıncını benden aldı...yarında 1 kutu boya alıp saçlarımı boyıycakmış,okula kırmızı saçla gidilmezmiş,..çok kıskanc bu da üstün katmer oldu :D
- +1 yıl
Bu kadar üstüne gelmesine izin verme bence. şu anda suçlu durumunda olduğunu düşünüyo olsan bile unutma ; kendini her zaman haklı çıkartabileceğin güç Genlerinde mevcuttur. Diğer tüm kızlar gibi =) He bu sefer böyle olsun diyosanda acısını çok pis çıkar ve bi daha böyle bişey yapmasına izin verme.
Ama bu kadar sakin karşılamandan sanki erkek arkadaşın bunu daha öncede yapmış gibi hissettim ben. Öylemi ?
Soran+1 yıl:((( evet öyle..daha önce şiddet yüzünden karakolluk hatta mahkemelik bile oldum nişanlımla..ayrıldım gittim çogu kez,ama sonra ona döndüm..10 sene dile kolay..sanki ondan baskası olamaz olmaz gibi geliyo bana..herkes baska seyler için yaklastı onunla ayrı kaldığım dönemlerde..ama şiddet konusunu aşmıştık son 1 senedir el kaldırmıyodu bana,bu gece yine yaptı :/
- +1 yıl
O zaman konu apayrı bence. :( Şiddetle ilgili bi sorunu varmı nişanlının yoksa sadece sana karşı bazen böyle oluyor o kadar mı ?
Şiddetle ilgili sorunu varsa seni seviyordur ve sende bu kadar çok seviyosan belki aşılabilir bu durum. Ama şiddet eğilimi yüzünden terapi göreceği şekilde bi sorunu yoksa da sana böyle davranıyosa bence 30 sene olmuş olsa bile ayrılmalısın. her geçen gün 10 seneye bi gün daha ekleniyo ve daha zorlaşıyo çünkü.
Soran+1 yılyok kendi yapısı sinirli zaten..diyorum ya hazmedemedi bugün benim sessiz kalmamı,bana dedi sana tecavüz etseler bana söylmezsin,ondan ben seni hiçbiyere göndermiyorum...kız arkadaslarıma bile izin vermiyo..biraz dikkat cekici bi kızım ,o da bunun farkında..ama ona yanlış hiçbişey yapmıyorum,gyimimde çok normal..
- +1 yıl
Ne kadar seversen sev , ilerde bu şekilde mutlu olabileceğini düşünüyomusun ? Güzel ve dikkat çekiciysen ne mutlu senin elini tutup yanında gezen erkek arkadaşına. Oranı buranı açmayıp sağa sola bakmadan dikkat çekiyosan erkek arkadaşın için gurur verici bişey olmalı bu. Ama böyle rahatsızlık veriyosa gitsin kendine gudubet bişey bulsun yada şişme kadın alsın taksın yüzüğü evden çıkarmasın ... Daha da geç olmadan "kendin için yaşamaya başla" bence ...
Soran+1 yıltesekkür ederim sana..haklısın..bazı seyleri daha dogru daha mantıklı düşünücem zaten...hiçbişey için gec degil..:)
- +1 yıl
daha önce de şiddet gördüysen evlendiğinde kesin 3. sayfa haberi olursun benden söylemesi. önce biz kadınlar kendimizi nişanlın gibi adamlardan korumalıyız diye düşünüyorum.
En İyi Cevaplar
bu tarz durumlar için sevgilimi çok uyarıyorum çok abartıyorsun diyor ama insanların başına gelebiliyor işte :s çok geçmiş olsun ama kendini savunsaymışsın keşke ve seçimlerin kuaförlerde adam gibi kuaförlere gitmelisin bence:s ve sevgilinin yerinde olsam açıkca söylücem o kuaförün penisini ciddi anlamda keserdim ve o bacağını okşayan elinide çok ciddi ağır bir şekilde kırardım ve hırsımı atana kadar döverdim yani bi düşündümde sözlümün başına böyle bişey gelicek tokat atmaya kıyamamda o kuaförü çok kötü yapardım dükkanınıda başına yıkar giderdim
01 Yorumla
Soran+1 yılbacagımı ellediğini söylemedim onu desem sonucunu düşünemiyorum,adam bana dokunmak istedi falan dedim..ama aptalım işte kendim savunmadım,vve bunu nişanlıma anlattım bi daha töve dersimi aldım..
- Cinsellik konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yıl
Fakat o ılk anda tepkini neden kuofere vermiyorsunda halen orda beklıyorsun sen.. Eniştenin söylediği laflar dogru. TOkat yanlış..
Hem sen tepkı vermeyıp neden bunu nişanlına anlattın.. Çocugun başını belaya sokmak için mi..,
Bir daha o kuofere gıtmezdın olur bıterdi.. Madem o anda susyorsun..
Kızdım sana çok..11 Yorumla
Soran+1 yılannemde çok kızdı zaten..yanagımda morardı..hersey üstüste:(( haklısın çok haklısın..
aynı şeyi tramvayda yaşamıştım malesef,senin o anki psikolojini anlayabiliyorum o an acaba sapıklığına mı yakşalıyo öyle mi böyle mi derken adam bütün fantazisini gerçekleştirmişti ben sonradan uyandım..pişmanlık yaşasanda artık sana birdaha bu şekilde yaklaşan bir insana karşı ne yapman gerektiğini anlamışsındır..
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen canım :( bana mı öyle geliyo diye düşünüyorum falan derken adam zaten işini hallettii :(( kafama sıcıyım..ama akıllandım
- +1 yıl
ya 3 yıl önce kuaförde çok iğrenc bi olaya sahne olmştum şimdi geldi aklıma.kuaför çocuk kızın saçlarına fön çekiyor,kız önündeki dergiyi karıştırıyor ve o kuaför olacak hayvan kızın saçlarını çeker gibi yapıyor ve belini ileri geri ittiriyor birkaç kez ve aynaya bakarak yaptığı hareketten tahrik olmuşki suratında çok iğrenc bi gülümseme vardı. ve kız bunun farkında değildi..
Soran+1 yıligrenclik yemin ediyorum..ve bunu kuaförlerde yasayan cok insan varmış,biraz arastrdm..:(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
+1 yılne yapacaktın tecavüz ediyorlar diye bağaracak mıydın? bence nişanlından ayrıl. evlenince bu seni döver. o kuaförede gitme olsun bitsin. gidecek olanları da uyar gitmesinler.
23 Yorumla
Soran+1 yılişte kimse bu açıdan bakmıyo olaya..adam bana noluyo kardeşim naptım sana dese...ben g.t olucam..
- +1 yıl
belki birşey söylenebilirdi ama adam yanlış anladın deyip üste çıkardı.
Soran+1 yılbi daha asla susmam..tepkimi vericem,kendi saygımı kaybettim :(
Hiç bulaşma uzak kal küfür falan etme..eğer bir mesaj daha cekersen de savcılığa başvuracağını söyle..buna rağmen halen ısrarla devam ederse direk git savcılığa telefondan rahatsız ediliyorum taciz ediliyorum diye suc duyurusunda bulun..bu kadar basit..
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam..
Şimdi bu duruma ben yorum yapmayayım..sonra kötü örnek olmuş olurum...hem Site kurallarına da uymak gerek di mi..?..Sanırım sen anladın ama..Nişanlının ne kadar haklı olduğuna...Ben olsam o Kuaför kardeşe de bir uğrar ve aynı şekilde özel kremle masaj vs..vs.. yapardım...kih..kih..kih..
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten yarın ugrıycak adamın camlarını falan indiricek büyük ihtimalle eyvahki ne eyvah..
Gizli Üye(30-35)+1 yılmüsaade etmişsin diye düşünenler saçmalamış 1. önce konduramamışsındır yanlış anlamışssındır sonra da insan korkudan bir şey diyemez.keşke anlatmsaydın nişanlına sen ona da tavır yap gelsin özür dilesin senden
11 Yorumla
Soran+1 yıltabiiki kim müsaade eder böyle bişeye ya da kim hoşlanır elin adamının sürtünmesinden...yalnızdık adamla kimse yoktu,korktum tabii..aradı nişanlım yarın 1 kutu boya alıp boyuyoruz dedi
+1 yılsevgiline yol ver gitsin kızım tacize uğradığında sana tokat atacak kadar haysiyetsizse çekilmez kalbinde aşk olan bir erkek gider o iti bulur cezasını keserdi şu tacizci ibineyide savcılığa vermekle tehdit et en temizi
01 Yorumla
Soran+1 yıloff of..öyle yapıcam
buradan cıkardıgım sonuç... erkek arkadaş, sevgili , eşlere herşeyimizi anlatmıyormusuz :)
12 Yorumla
Soran+1 yılanlatsak da tepkimizi koyduysak anlatıyoruz,yok susup sessiz kaldıysak hiç geregi yok..
yani adam dayarken sen niye birsey demedın kız hoşuna mı gitti :)
45 Yorumla
Soran+1 yılya ne hosuma gidicekk allahın cücesi,en nefret ettiğim şey..öne dogru kendimiitiyorum,kafamı arkaya veriyorum...saça ayakta ilk defa masaj yapıldıgını gördüm..
Soran+1 yılhala iyi niyet var bende olurmu hiç diyorum..off salaklık işte arkadasım kısacası kocaman bi salağım.
"Çaaaaattt! (Bu tokat'ı hakettin) Nalçakkkk ! Nolamaz böle birşey...!Naman nallahım..."Burdan ne anlıyoruz erkek arkadaşlar..Sevgilimizi veya eşimizi,ne erkek kuaför'e nede erkek kadın doğum uzman'ına GÖN-DER-Mİ-YOR-UZ..Ben göndermem Arkadajj !
02 YorumlaÇok pis küfür edesim geldi.O kuaför zaten ayrı da sen niye bişey yapmıyosun ya nişanlını düşün kendini düşün ne biliim bağır en azından tırssın ibişş.Neyse sinirlendim..
05 Yorumla
Soran+1 yılsalaklık bende ama artık asla susmam ,iyi niyetimden hala diyorumki bana öyle gelmiştir..ama son bacagımıda ekleyince ohaa dedim...
Soran+1 yılkapalı şu an kuaför ..yarın gidicek..benimkide baya manyak bişey zaten..ama ben yapmalıydım,ben agzının payını vermeliydim..
Soran+1 yılasla susmam artık asla.
Cinsellik konusunda 658 cevap paylaştı. sen adama iki şaplak yapıştırmazsan sen yersin,haketmişsin sen,öteki hıyarıda benzetmek lazım,her müşteriye böyle yaparsa millet yandı,şikayet etmek lazım,yakalanıp cezalansın.
04 Yorumla
Soran+1 yılyarın camları kırılıcak yine karakolluk olucaz ..
Soran+1 yılbenim nişanlı biraz kafadan sakat,gider girer adama kafa göz..sonrada camları indirir..yapma etme dedim ..:(
+1 yılevet haklılık payı var ama vurmak yerıne psıkolojık baskı yapablırdı
12 Yorumla
Soran+1 yılhatalıyım farkındayım...bana diyoki sen adama rahatsız oluyorum kardeşim deseydinde bana anlatsaydın diyo...zaten kıskanctı beni hiçbiyere yalnız yollamazdı şimdi daha beter oldu.:(
Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. çok geçmiş olsun hemen şikayet et ve hattını değiştir dükkanın önünden bile geçme nişanlınla aran bozulmasın sakın.
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim canım..yarın tekrar gidicem savcılığa..
Cinsellik konusunda 658 cevap paylaştı. kardeşim git savcıga suç duyrusunda bulun, yada söyle nişanlına başka bir yere randevu ver gelsin oraya orda bir güzel benzetsin herifi
02 Yorumla
Soran+1 yılkarakola gittim bugün yarında savcılığa gidicem.
Kuaföre bile yollayamayacagız artık eşlerimizi..
10 dakikaya yakın süre müşteriyle temas... Aldığı paraya da Eğitimine de Yazık.
Şikayet etmeyi unutma...
Senin gibi başka bayanlara da taciz etmeyi alışkanlık haline getirmiş olabilir.01 Yorumla
Soran+1 yılbugün karakola gittim,kuaförler odasına da edicem şikayet..
o kuaförün canını okur,dogduguna pişman ederim ahhh.sende keşke öyle yapsaydın.ve nişanlından da tokat yemeseydin.nişanlıyken tokat atan,dügünden sonra dayak ata bilir..ne bilim benden söylemesi hakkında hayırlısı
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın canım ben hatalıyım bu bana ders oldu..
+1 yılbana yapsa onun orda şeyini kopartıp eline verirdim walla
buda sana ders olsun bidahakine sakın sessiz kalma ..01 Yorumla
Soran+1 yılasla asla...bu bana ders oldu..
nişanlın harbiden öküzmüş...ne olursa olsun tokat atmamalıydı.
sende sesini çıkarman lazımdı..münasip yerlerine vurup kısır bırakaydın görürdü o :/02 Yorumla
Soran+1 yıli*ne kılıklı herif,pislik..şikayet bile edebilirim.
+1 yılk.bakma ama bende kendini hiç savunamıyan kızlardan nefret ederim, hani kimseye hayır diyemiyen herkesi iyi gören kız tipi olurya, abi bana cok ters geliyo öyle kişiler...
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Tacızcıden bı farkı yok nısanlının. Yarın obur gun yapamadığın her seyde daha sıddetlısını yersın bu tokatın. Aptal mısın?
00 Yorumlasen nişanlına söyliyerek büyük hata yapmışsın. adamı katilmi yapmak istiyorsun herşey söylenmez. cocuk halı sen tepki koyacaktın iş nişanlına gitmiyecekti.
02 Yorumla
Soran+1 yılama ben ondan hiçbişeyim saklamam..kendimi kötü hissederim..evet hatalıyım o adama orda gününü göstermeliyidim..
+1 yılvay şerefsiz vayyy ...
Adresini ver Kuaförün KS. Yıkım ekibini toplayıp geliyorum ...basıyoruz sapık kuaförü ...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben olsam bende aynısını yapardım. hatta sevgilime derdim yarın polis takıp gidip şikayetçi oluyosun bu adamdan diye.
03 Yorumla
Soran+1 yıltamam da nasıl ispatlıycam nasıl?
Cevap sahibi+1 yılispatlamanı gerektircek bi durum yok ki. sadece görevini yeirne getirmiş olursun. bu adam saçlarımı boyarken böyle böyle yaptı şikayetçiyim dersin. belki senın gibi daha önce birileri daha şikayetçi olmustur adam için pek iyi olmaz. ya da bir daha kimseye böyle bir şeye kalkısmamasına vesile olmus olursun.
Soran+1 yılolabiilir haklısın..yarın gidicem.
Soru neydi pardon hikaye güzelde sorunu kaçırdım sanırım .
10 Yorumlakaydırsın bravo.
sana da 2 tokat iyi olmuş haketmişsin :)00 Yorumlaebru geçmiş olsun. nişanlın katil olabilir gibi görünüyor...
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim..bugün karakola ettik şikayet.nişanlımı ikna ettim yıkmadı kuaförü.
+1 yılOna izin verdin onunda kendine güveni geldi kötü olmuş..
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın..
- +1 yıl
izin verip ne yaptı gel bana dayan mı dedi.
Soran+1 yılsusmamdan,tepkisiz kalmamdan bahsediyo.
- +1 yıl
aynen.
ne olursa olsun tokat olmamalydı.. senın sahıbın değil.. olaydan ders al.. bence adamın anlayıs kuralı yok sevgılınde...
04 Yorumla
Soran+1 yılevet çok sinirlendi gözü döndü,bu ilk şiddet olayı degil zaten..
Soran+1 yılne desen haklısın ..
nişanlının sana wurması çok saçma sen zaten kendini kötü hissederken sana destek olacağına ne yapmış ayrıca o adamı da şikayet etmelisin mutlaka ya da oraya gidenleri mutllaka uyar...
01 Yorumla
Soran+1 yılokuldan da gidenler varmış söyliycem hepsine zaten...öyle bi vurduki çöktüm yere zaten acıdan..
Buraya bunları yazdığını ve üye olduğunuda söyledinmi ? Osmanlı tokatı yeme sonra.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok o kadar degil.:)
+1 yılaz önce profiline baktımda sadece kızları ekliyorum yazmışsın sen o kuafördeki kısa boylu erkek olmayasın :)
01 YorumlaBerber hulusi amca da tras ederken bizim kolumuza fordluyo demek ki berber ve kuaförler de genetik bu.
10 Yorumla
+1 yılkafasını yarmaman kötü olmuş.ben olsam ben de sinirlenirdim bişe yapmadığını duysam
01 Yorumla
Soran+1 yıladama napıoysoun sen kardeşim desem adam noldu ki diyecek bana ne diycem ? ama dedim öpmeye falan kalkışırsa patlatırım artık bi tane..off cok kötüydü işte
Hehe saf niye anlatiyosn anlatiyosan da sonrasnda olanlar icin uzulme
01 Yorumla
Soran+1 yılkendime yediremedim ,anlatmak zorunda hissettim kendimi..çünkü bu gibi şeyleri anlatmadıgım zaman bana çok kızıyo,..ama bi daha tövbe ..taciz edilince ben agzının payını vericem önce.
Sana vuracağına adama geçireymiş.
11 Yorumla
Soran+1 yılgözüm çıktı sandım,morardı yanagım zaten..benim suçum var sustum diye..yarın gidicek kuaföre ah ki ne ah.
Ben olsam direk ayrılırım tokat falan olmaz ama ayrılık olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek kuaförleridede aynı durum kol omuz bırakmıyolar valla :)
00 Yorumlanatalie oreiro olmak zor işte!
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((( unutmamıssın :D
- Cinsellik konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılbir erkeğin kadın rumuzunda fantezisi
01 Yorumla
Soran+1 yılbayanım canım neden böyle igrenc bi fantezi kurym anlamadım..
ben hikayene inanmadım
01 Yorumla
Soran+1 yılneden ?
+1 yılSes çıkarmaman adama cesaret vermiş ...
06 Yorumla
Soran+1 yılah ah..hala aklımda,uyuyamıyorum,o igrenc adam geliyo aklıma.. anladımı biliyorum rahatsız oldugumu,belli etttim ama keske dediğin gibi söyleseydim.
- +1 yıl
Canım belli etmeyeceksin direk adama hareketlerine dikkat et ağzını burnunu dağıtmayayım diyeceksin , olay sıcakken çozeceksin ..
Soran+1 yıldersimi aldım,bundan böyle hiç affetmiycem...serefsiz..çogu kişinin basına gliyomuş kuaförde taciz,hatta birisine de aynı bana yapıldığı gibi ayakta saçını kesme bahanesiyle yaklaşmışlar..lanet olsun
- +1 yıl
Benim arkadaşımın başına geldi birlikte kuafore gitmiştik ve ben fark ettim .Biraz hasar kaldı tabi adam da :))
Soran+1 yılhelal olsun sana o zaman ;)
- +1 yıl
:)) hehehee
Gizli Üye(36-45)+1 yılben olsam yaşatmazdım o kuaförü.dükkanını başına yıkardım
00 Yorumlasana vurucağna gitsin kuaföre vursun
21 Yorumla
Soran+1 yılben tepkisizkaldım diye,vurdu ..o da bi manyak..
hemen orayı terketmeliydin bence
10 Yorumla
+1 yılaynı kuaföre mi gidicen?
04 Yorumla- +1 yıl
kuaför ellemiş. nişanlısı dövmüş, saçını yeniden boyuyosun demiş. aynı yere mi göndericek onu merak ettim.
Soran+1 yılkendim boyycam ya ne kuaförü :D
abazan avi hikayesi volume 1
21 YorumlaDirseği vursaydın karnına niye itmedin.
03 Yorumla
Soran+1 yılacaba bana mı öyle geliyo diye düşündüm ,şimdi düşünüyorumda resmen taciz ya..ayakta saça masaj yapmak da neymiş :S
itiraf et sende zevke geldin:-) yoksa kafasına bısey indirirdın adamın:-)
01 Yorumla
Soran+1 yılhehehhe..
mal mısınız acaba demeden edemedim hanım efendi ?
10 Yorumlayazıkki buna müsade etmişsin
00 Yorumla
+1 yılhahaha benzetsin herifi işte :D
00 Yorumla
+1 yılbi de burdakilerden tokat ye tam olsun.
00 Yorumla
+1 yıladam haklı gibime geldi
00 Yorumlahe. bize ne ki bundan.
11 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım