Kuaförde taciz !!! ve ardından nişanlımdan tokat.

bugün saçlarımı kestirmek için 2.kez gittiğim kuaföre gittim,..kuaförüm erkek 3 tane bayan çalışan vardı aksam üstü saat 5 gibiydi,ben gittim saçlarımı falan yıkadılar sonra adam saçlarımı kesmeye başladı,saçlarını biraz daha kırmızı yapalım dedim tamam dedim...bu sırada calışanlarda çıktılar..adamla başbaşa kaldık,..neyse adam saçlarımı boyadıktan sonra yıkarken.şimdi bakım kremi sürücem dedi ve bana ayaga kalk daha rahat sürerim dedi,ayağa kalktım adamın boyu kısa bende..arkama gecti adam resmen dayadı bana,öne dogru gidiyorum,kafamı arkaya veriyorum adam anlamıyo..neyse 10 dk bu şekilde saçlarıma krem sürdükten sonra yıkadı..koltuga gectiğimde bu seferde bacaklarımın arasına girdi,kafasına bişey gecirmek üzereydim.sonrsaında da üstümde ki örtüyü alırken resmen bacagımı okşadı...tabii o kadar kötü oldum ki kendime kızdım neden bişey yapmadım diye..

sonra nişanlıma anlattım,suratımdan anladı zaten...2 tane sağlam tokat yedim !..tabii ona bu kadar detaylı anlatmadım..senin yediğin bu tokatlar bana anlattıgın için degil,kendini savunamadığın için dedi..saçlarını da hemen boyuyosun dedi..adamın hayatını kaydırıcak yapma etme dedim ama nafile..
Güncellemeler
+1 yıl
şerefsiz herif numaramı bulmuş mesaj atıyo..saçların çok güzel oldu begendilermi falan yazmış! napıcam şimdi mesajları siliyim mi küfür müediyim..ayy allahım bela ya.
Kuaförde taciz !!! ve ardından nişanlımdan tokat.